• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

A moze to byla bardzo wczesna ciaza i obumarla dlagtego nie widac jej bylo na USG. Tym bardziej, ze piszesz, ze nie mialas @. Sam z siebie poziom HCG raczej sie nie podnosi.

Myslę właśnie tak samo jak Suri. Potem pewnie przyszła @ i naturalnie się oczyściłaś. W sumie, to możemy nawet często nie wiedzieć, że mogłyśmy byc w ciąży...

reklama
No mlody nie ma armii wiec nie mogla byc ciaza
Tak to za mna chodzi do teraz co to moglo byc...

No nic...Bede zyla w znaku zapytania

Suri - fajnie ze sobie pocwiczylas. Ja pozniej na steper wejde

Lolitka, nie myśl już o tym. Lepiej patrz już całkiem w przyszłość. Będzie piękna!
(Nie gniewaj się, ale ja te wyniki żołnierzyków co wychodzą na "zero" z marginesem wiary przyjmuję. Wystarczy jeden jedyny malutki, ale szprytny, co Was wszystkich przechytrzy ;)

Mialam podobny przypadek w grudniu zeszlego roku, to chyba byl moj pierwszy cykl staran. Wtedy wydawalo mi sie, ze od razu zajde w ciaze, wiec w dniu spodziewanej@ zrobilam badanie na bete i wyszla mi ponad 6, a nastepnego dnia przyszla @ i do tego brzuch bardzo bolal. I tez wydawalo mi sie, ze mam rozne objawy. Z tego co wiem to bardzo czesto dochodzi do takich samoporonien, czesto nawet o tym nie wiemy, po prostu myslimy, ze @ sie spoznia. Do tej pory nie wiem co to bylo, ale chyba tak jest lepiej. Dlatego teraz juz nie robie bety, nie ma mowy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry