• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ja wiem tylko, że jesli przy poronieniu jest podejrzenie zaśniadu groniastego (mola), to bada się bętę co parę/kilka dni i sprawdza, czy spada. Bo jeśli jest ten zaśniad, to beta długo się utrzymuje na wysokim poziomie, mimo że ciązy już nie ma.

reklama
Hej juz wrocilam:-) Alez sie zmachalam i nasilowalam. Dzieki, mile jestescie, moze grubasem nie jestem, ale daleko mi do idealu, no jakies 8kg.
Alisa niezle kopytko ma twoj M;-)
O Lolitko, to ty masz taka wysoka bete? Niestety nie wiem co moze byc przyczyna podwyzszonego poziomu HCG poza ciaza oczywiscie.

NO nie dzisiaj - w zeszlym roku :)
Tak, badali mi krew gdy malpa nie przyszla przez 50 dni i mialam sennosci i mdlosci..

wszyscy stawiali na ciaze a tu ciazy nie bylo. wiec co to moglo byc ?

Z tym że beta 10,1 to niziutki poziom, chyba nie zawsze trzeba mieć 0. I przyrasta w przypadku ciąży bardzo szybko, ja po tygodniu od zrobienia testu c. miałam już ponad 1500. Nie bój nic. Chyba że mozemy się jednak cieszyć ...?

Kobieto, Ty to kryminały powinnaś pisać!! Trzymać w napięciu to Ty umiesz... "Rok temu", a już sobie pomyślałam. Wiesz, co? Może to jednak mogła być wcześniutka ciąża, która nie mogła się rozwinąć i zaczęła się naturalnie cofać? I betę mogłaś mieć wyższą, a spadała już. Tak sobie tylko myślę....

Suri, witaj! Taaaak, kopyto jak nie wiem co!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry