Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
- chodzę taka zmulona , spać mi się chce cały dzień a tu nie długo trzeba iść do pracy i prowadzić regularne życie , może zacznę lepiej funkcjonować jak już będę miała tą pracę ?
nawet w tym miesiącu nie miałam owulacji - tak wynika z obserwacji i nie wiem czy nie brać duphastonu na wywołanie @ bo coś się opóźnia , mam zapas tabletek w domu z poprzedniego razu 

mam nadzieje ze Y ma dobrą kondycję, bo jak przeczytałam to zwizualizowałam sobie takiego wypompowanego, spoconego i zmachanego Włocha na łóżku, spoglądającego takimi błagającymi brązowymi ślepiami na Ciebie, wijącą się w jakiejś seksi bieliźnie

hihihi
Pożarłam całą w drodze do domu. mmmmmmmm pycha
dziecko kiedyś sie pojawi
, a w 4 cyklu już wszystko jedno było, co się trafi to będzie :-) chociaż fajnie jakby chłopak był
Trzymam kciuki za syneczka &&& choć wiem sama jak fajnie mieć małą dziewuszkę..
następnym razem bardziej się na tym skupicie ;-)a mi się @ spóźnia
Halo, jest tu ktoś ??? :-)
co tam u Was Kobietki ???
Ja testuję się owulacyjnie, paseczek nr 2 nabiera koloru, śluz jak się patrzy (drugi cykl z wiesiołkiem jestem) to jakoś dziś pewnie zaczniemy działać.
Od początku marzył mi się mały Byczek.. ja i M jestesmy też spod tego znaku, może czekał na mnie i dopiero teraz ?;-)
Czekam na Wasze newsy , pozdrawiam cieplutko:-)
i tez bym chciala malego byczka