reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
chwilę mnie nie było, a tu dziewczyny się nam rozgadały:-)
muma,
właśnie tak sobie od razu pomyślałam, jak zobaczyłam ten podpis,że może go na razie nie usuwać...może będzie odliczanko do porodu:tak:
kok.o, no..no...fajny suwaczek!!! aż się kolorowo zrobiło:-)
brzózko, ja tez bym Ci radziła męża lekko pogwałcić, a nóż jeszcze się załapiecie!!! a tą owulację to Ci gin wyliczył??? ale i tak Kochana masz do przodu, bo przynajmniej wiesz, że masz owulację i pękające pęcherzyki. Bo ja póki co, to wiem, że miałam owulację, a co z pęcherzykami dalej było....to nie wiem, jak się zdecyduję na monitoring, to się dowiem....chyba, że ten miesiąc przyniesie sam odpowiedź w postaci fasolki:-)

Hehe no fakt:) kok.o na świątecznie:)
Witaj Muma:)
chyab pójdę wcześniej, bo się skicham:)

btw... czy któraś z was miała biegunkę jako objaw ciąży? ja już głupieję... w weekend mój S. miał grypę żołądkową, mnie złapało w poniedziałek wieczorem.... czułam się fatalnie, wymioty, biegunka, stan podgorączkowy.... ale jego 3mało ze 3-4 dni a u mnie jak ręką odjął: wt,śr zero objawów i dziś znów latam do kibla jak tylko coś zjem.... ogólnie czuję się ok - nie tak jak wtedy w poniedziałek... nie wymiotuję, nie mam gorączki - tylko biegunka....

Kochana, Ty tą biegunkę teraz to możesz mieć z nerwów!!! zastanawiasz się, kombinujesz, denerwujesz to spokojnie możesz mieć od tego. Nic nie poradzisz, trzeba trochę wyluzowac, bo ani sobie ani dzidziowi tym nie pomożesz!!! racje mam mamusie nasze???;-)

Katiuszka79,
wiem,tak też być może....
piję wody na maxa.... mówiłam we wt o tym mojej gin, wtedy sugerując grypę zoładkową - ta kazała się nie martwić i iść do internisty zaznaczająć że mam mu wspommnieć że być może jestem w bardzo wczesnej ciąży... tak więc babcia internistka kazała zrobić krupniczek i na tym się skończyło.... tyle że L4 mam do konca tygodnia...

nanulika - też obstawiam stresik, jak nie przejdzie to kup sobie jutro banany i kleiczek kochana :-) I nie denerwuj się - pomyśl o wcześniejszym badaniu i już będziesz spokojna,
Ja się żegnam - do jutra ,
Specjalne &&&& na dzisiejszy wieczór dla Brzózki.
:happy:

Katiuszka79,
wiem,tak też być może....
piję wody na maxa.... mówiłam we wt o tym mojej gin, wtedy sugerując grypę zoładkową - ta kazała się nie martwić i iść do internisty zaznaczająć że mam mu wspommnieć że być może jestem w bardzo wczesnej ciąży... tak więc babcia internistka kazała zrobić krupniczek i na tym się skończyło.... tyle że L4 mam do konca tygodnia...

Z wodą, to na pewno dobrze, że dużo pijesz, bo przy wymiotach, biegunce, szybko można się odwodnić. Nie wiem jakie leki można brać nie szkodząc ewentualnej ciąży, może nasze mamusie się wypowiedzą w tej kwestii, ja bym proponowała lekkostrawną dietkę, ten krupniczek to dobra sprawa:-) no i mniej nerwów!!! a ja już nie będziesz mogła wytrzymać, to zapisz się do innego gin, nawet prywatnie i nie będziesz musiała już tyle czekać.

I ja się żegnam. Znowu mi gorączka dostawiła:-(trzeba zbierać siły na jutrzejsze przytulanki!!!! Jutro też mam wolne, więc zawitam tu z ranka:-) Miłej i stosunkowo udanej nocki dla wszystkich!!! a w szczególności dla brzózki!!!!&&&&&&&

Z wodą, to na pewno dobrze, że dużo pijesz, bo przy wymiotach, biegunce, szybko można się odwodnić. Nie wiem jakie leki można brać nie szkodząc ewentualnej ciąży, może nasze mamusie się wypowiedzą w tej kwestii, ja bym proponowała lekkostrawną dietkę, ten krupniczek to dobra sprawa:-) no i mniej nerwów!!! a ja już nie będziesz mogła wytrzymać, to zapisz się do innego gin, nawet prywatnie i nie będziesz musiała już tyle czekać.

no wiem,wiem,wiem:)
póki co chyba tez się polożę.... jakaś słaba jestem dzisiaj....
dobrej nocki i fasolkowych snów wszystkim Wam:)

buziaki!

jutro spróbuję przemówić wizytę na 31.10 .... a jak nie znajdzie dla mnie terminu to pójdę gdzie indziej:)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny!
coś pusto tu dzisiaj...A ja w domku siedzę, kuruję się, troszkę mi lepiej, zbieram siły na wieczór i na weekend:-) Punkt kulminacyjny przypada na niedzielę, więc wszelkie siły zmotywowane!!!!!!!!!!! i oczywiście proszę o wsparcie duchowe i kciuki!!!:tak:
A ja znowu się pogubiłam...która z Was teraz ma czas przytulanek??? brzózce chyba się właśnie skończył...kok.o i muma są jako grupa wspomagająca, nanulika zafasolkowana raczej na pewno, carla81 i kasia.natka też. Czyżbym tylko ja była przed testowaniem??? aaa luminy coś dawno nie było...ciekawa jestem co tam u niej...no i zuzanka coś się nie pokazuje.. :confused:

reklama
helo!
w takim razie trzymamy kciuki katiuszka:) moze to juz ostatnie przytulanie we dwoje będzie:D
Pięknij sie zatem, wypoczywaj i tulaj! a my tymczasem mocno kciukole trzymamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry