reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
może nie ustąpiła ale jej mniej jakoś.... czuję się dobrze, czasem jakieś skurcze w podbrzuszu ale @ dalej nie widać i plamień nie ma.... więc może zagnieździ się ta fasolinka we mnie:) od rana dzisiaj projekty kończę, więc komp aż pali się w rękach:)
jutro za to meblarze kończą u nas montaż mebli w kuchni.... też będzie co robić jak sobie pójdą:)

a póki co wzięłam się za chwilowe gotowanie pomidorówki:)

PS ciekawe czy fasolki lubią pomidorową:)

może nie ustąpiła ale jej mniej jakoś.... czuję się dobrze, czasem jakieś skurcze w podbrzuszu ale @ dalej nie widać i plamień nie ma.... więc może zagnieździ się ta fasolinka we mnie:) od rana dzisiaj projekty kończę, więc komp aż pali się w rękach:)
jutro za to meblarze kończą u nas montaż mebli w kuchni.... też będzie co robić jak sobie pójdą:)

a póki co wzięłam się za chwilowe gotowanie pomidorówki:)

PS ciekawe czy fasolki lubią pomidorową:)

A ja dziś mam ogórkową:-) lubię taką kwaskowatą zupkę na przeziębienie. A jakie fasolki lubią zupy...nie mam pojęcia, ale jak są domowe i smaczne to chyba wszystkie podejdą:-D

hehe, pewnie tak:)
a ja po mamie mam chba uwielbienie do gotowania:)
nie uznaję torebkowych dań;)
co domowe, to domowe..... yummie!!!

no to pomidorówka gotowa, mieszkanko posprzątane....
czas się wziąć za testy,ktoś zna jakiegoś bata na mnie co zmobilizuje mnie wreszcie do skończenia prawa jazdy?:P

a co tu taka cisza od wczoraj? :)

Ostatnia edycja:
hop hoooop! :-)
zyjecie?
ja dzisiaj pracowałam :-(, więc dla mnie ten weekend dopiero sie zaczyna:)

Ha! mam juz wszystkie wyniki badań, no i jestem zdrowiutka:-D, zadnych świnstw nie podłapałam, tarczyca OK , autoimmunologia tez, jedynie toczeń mnie troche martwi, bo jest prawie na granicy słabo pozytywnego wyniku...ale ujemny...hmm
Chłop mi mówi zebym juz nie robiła badań zadnych, bo chyba nigdy w zyciu nie byłam tak szczegółowo przebadana:-D, a ja chcialam jeszcze hormony w cyklu zrobic... no i nie wiem, czy nie przesadzam:eek:

no to miłego wieczorka :)

Witajcie Dziewczynki,
Niby ładna niedziela, super pogoda, spokój, cisza a ja już wszystko posprzątałam, ugotowałam i dalej nie wiem co zrobić ze sobą - jakieś takie nerwy mam - będę chyba włosy farbować...
Poczytałam wczoraj o tych naszych z M wynikach w necie i już wiem, że nie powinnam była tego robić,
W tym tygodniu mamy resztę wyników a 24go wizytę...
kok.o super , że badania dobrze wyszły, jesteś teraz na pewno spokojniejsza..Już trzymam kciuki za następny miesiąc &&&&:-)
Kto teraz pierwszy zaprezentuje dwie kreseczki ?? Proszę się przyznawać ;-)
Życzę Wam Wszystkim spokojnego wieczoru,

Witajcie Dziewczynki,
Niby ładna niedziela, super pogoda, spokój, cisza a ja już wszystko posprzątałam, ugotowałam i dalej nie wiem co zrobić ze sobą - jakieś takie nerwy mam - będę chyba włosy farbować...
Poczytałam wczoraj o tych naszych z M wynikach w necie i już wiem, że nie powinnam była tego robić,
W tym tygodniu mamy resztę wyników a 24go wizytę...
kok.o super , że badania dobrze wyszły, jesteś teraz na pewno spokojniejsza..Już trzymam kciuki za następny miesiąc &&&&:-)
Kto teraz pierwszy zaprezentuje dwie kreseczki ?? Proszę się przyznawać ;-)
Życzę Wam Wszystkim spokojnego wieczoru,

no to pochwalę się swoimi bladziochami....

IMAG0449.jpgIMAG0451.jpg

reklama
nanulika dzięki za piękne kreseczki :-) Ale Ty juz kochana jesteś jako zafasolkowana, bardziej chodziło mi o nasze staraczki :-) Ty to już odpoczywaj, czekaj na USG i wizytę , trzymam kciuki za spokojną ciążę :tak:&&&&&&&

Ale dziś zima, co ?? Pierwszy raz w tym roku skrobanie szyb było, brrrr.. A ja wpadłam na genialny pomysł, już nie wiem czy Wam to mówiłam. I tak w tym miesiącu przerwę mam, ale skoczę na monitoring 1 raz żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł (może miesiąc temu to był incydent ? ) i nie powiem wcale lekarzowi, że chcę to sprawdzic , po prostu powiem, że chcę podejrzeć ;-) I mam nadzieję, że powie - ale tu już pęcherzyk pękł proszę Pani....:szok:
Miłego Dnia Dziewczynki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry