Muma
Fanka BB :)
Hej Dziewczęta :-)
nanulika czy wykupiłaś już wszystkie testy z aptek, czy zostawiłaś coś dla okolicznych staraczek ?
Piękne II masz bez dwóch zdań, no ale czekamy na dalszy rozwój wydarzeń tzn piękną betę i odlotowe zdjęcie fasolki z USG :-)
kok.o - lecę na USG w czwartek lub piątek, dziś mam piękną owu potwierdzoną testami i uwaga... w tym miesiącu nie jem wiesiołka bo stwierdziłam , ze szkoda kasy skoro i tak nie działamy. Otóż śluz mam odlotowy, normalnie od umywalki do pralki
kurczę dziewczyny myślę, że to po tych ziółkach, trzeci tydzień piję i już polecam :-)
Poza tym zimno, ale dobrze, że słonko , nie ?
zuzanko - pisz z nami, będzie przecież dobrze, a Ty piłaś już te ziółka kiedys ??
Buziaki :-)
nanulika czy wykupiłaś już wszystkie testy z aptek, czy zostawiłaś coś dla okolicznych staraczek ?
Piękne II masz bez dwóch zdań, no ale czekamy na dalszy rozwój wydarzeń tzn piękną betę i odlotowe zdjęcie fasolki z USG :-)kok.o - lecę na USG w czwartek lub piątek, dziś mam piękną owu potwierdzoną testami i uwaga... w tym miesiącu nie jem wiesiołka bo stwierdziłam , ze szkoda kasy skoro i tak nie działamy. Otóż śluz mam odlotowy, normalnie od umywalki do pralki
kurczę dziewczyny myślę, że to po tych ziółkach, trzeci tydzień piję i już polecam :-)Poza tym zimno, ale dobrze, że słonko , nie ?
zuzanko - pisz z nami, będzie przecież dobrze, a Ty piłaś już te ziółka kiedys ??
Buziaki :-)

gratuluję kreseczek wszystkim zafasolkowanym i nową koleżankę
zapisuje się na badanie HSG miałam już raz ,ale ze 3-4 lata temu a po ciąży pozamacicznej i operacji nie sprawdzałam,a muszę bo mogły się zrosty w jajowodach zrobić .....miałam iść prywatnie ale kosztuje dużo a ja już nie mam ochoty tyle kasy płacić więc idę na NFZ,długo się czeka ale trudno mi się już nie śpieszy.....