reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej Dziewczęta :-)
nanulika czy wykupiłaś już wszystkie testy z aptek, czy zostawiłaś coś dla okolicznych staraczek ?:-D Piękne II masz bez dwóch zdań, no ale czekamy na dalszy rozwój wydarzeń tzn piękną betę i odlotowe zdjęcie fasolki z USG :-)
kok.o - lecę na USG w czwartek lub piątek, dziś mam piękną owu potwierdzoną testami i uwaga... w tym miesiącu nie jem wiesiołka bo stwierdziłam , ze szkoda kasy skoro i tak nie działamy. Otóż śluz mam odlotowy, normalnie od umywalki do pralki:tak: kurczę dziewczyny myślę, że to po tych ziółkach, trzeci tydzień piję i już polecam :-)
Poza tym zimno, ale dobrze, że słonko , nie ?
zuzanko - pisz z nami, będzie przecież dobrze, a Ty piłaś już te ziółka kiedys ??
Buziaki :-)

reklama
..... Otóż śluz mam odlotowy, normalnie od umywalki do pralki:tak: kurczę dziewczyny myślę, że to po tych ziółkach, trzeci tydzień piję i już polecam :-)

cha cha :-D no doooooobrze ze sie ciąąąągnie ;-):-D
ja zaczelam te ziółka też pić, od jakiegoś tygodnia. Nie zaczelam od poczatku cyklu ale mysle, ze to nie wplynie jakos na ich dzialanie...
A ja mam chyba poczatki PMS - warcze na wszystkich w pracy :wściekła/y:
mam nadzieje, ze @ około środy przylezie.
pozdro

kok.o to trzymam kciuki za szybką i sprawną @ &&&& :-)
A mój M właśnie dzwonił, że ma juz wyniki hormonów i posiewu i wiecie - wszystko OK. WIęc teraz to już zgłupieliśmy skąd ten problem z armią. Badanie na pewno trzeba będzie powtórzyć ale w pn ma wizytę u androloga, zrobi mu USG , może to mechaniczny problem - jakieś przytkanie nasieniowodów albo coś.. Mam nadzieję, że coś szybko odwracalnego w każdym razie.

hej kochane,
ja się pomału pozbierałam,nie mam innego wyjścia :eek:gratuluję kreseczek wszystkim zafasolkowanym i nową koleżankę
Muma ja nie pijałam ziółek bo mnie stymulowano lekami więc nie było potrzeby ,mam nadzieję,że teraz też nie będą potrzebne ,chce przestać myśleć o tym,że się staram o dziecko,ale jakoś nie mogę :crazy: zapisuje się na badanie HSG miałam już raz ,ale ze 3-4 lata temu a po ciąży pozamacicznej i operacji nie sprawdzałam,a muszę bo mogły się zrosty w jajowodach zrobić .....miałam iść prywatnie ale kosztuje dużo a ja już nie mam ochoty tyle kasy płacić więc idę na NFZ,długo się czeka ale trudno mi się już nie śpieszy.....
katiuszka kochana dzięki za skrócik ;-)

Tak jest zuzanka81 ! innego wyjścia nie ma, jak tylko sie pozbierać i działać dalej:tak: Więc nie myślimy (jak pijane nastolaty na dyskotece ;-):-D) i działamy! :)
A ile sie czeka na takie badanie?

Muma no to w sumie super wieści ! trzymam kciuki &&& za łatwo rozwiązywalny problem :)))

hej kochane dziewuszki!!
nie było mnie kilka dni, bo byłam na weselu mojej siostry a dzień później na pogrzebie mojego dziadka..
w dodatku wracajac z Warszawy obsmyczylam mandat..wrr;)
No ale juz jestem :)
Ciesze sie, ze Wy w takich dobrych nastrojach.
Trzymam kciuki za wszystkie starajace sie w tym miesiacu. Ja zupelnie nie nastawiam sie na nic po tym co mi wykrecil ten gin.
moze przyszly miesiac bedzie lepszy.
Pozdrawiam wszystkich w ten sloneczny ale zimny dzien :-)

na NFZ czeka się długo i trzeba zrobić ten zabieg HSG w odpowiednim dniu cyklu więc jak tylko @ przylezie to trzeba dzwonić do nich i się umówić ,potrzebne standardowo skierowanie, grupa krwi,posiew mój,cytologia i od 3 lat badanie nasienia ,oczywiście dowód osobisty i książeczka ubezpieczenia ....;-)
Muma będą zwarte pewnie i gotowe do pracy żołnierzyki ;-)Brzózko ściskam cieplutko
kok.o zgadza się ;-) więc moje drogie ja działam naturalnie z Wami ,bo do in vitro to szybko nie podejdziemy ...brak funduszy........:no:

witam się wieczorowo!!! ale nam się dziewczynki ładnie dziś rozgadały:-)
brzózka, ale by było, jak za jakiś czas okazałoby się, że jednak załapaliście się na owulację. Nigdy nic nie wiadomo!!!! w każdym razie trzymam kciuki&&&&&&&&&
nanulika, GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
kok.o, no to niech nasza zmora@ szybko i bezbólowo minie a później do działania!!! będziemy Ci kibicować.
muma, nooo śluzik jak się patrzy;-) i to bez wspomagania!!!! co natura, to natura:-D Ja jeszcze nie brałam tego wiesiołka, jak się znowu nie uda, pewnie i ja go spróbuję, ale póki co dziś ostatni "podryg":-D tzn.ostatni w czasie dni płodnych hihihi a pózniej najgorszy czas :czekanie:wściekła/y::wściekła/y:

Trzymajcie się cieplutko!!! na pocieszenie, w Londynie też zimno, a do tego tak wieje, że nie wiem jakby się człowiek ubrał, to i tak przewieje na wylot. No ale na pogodę nie ma rady....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry