reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
witajcie dziewczyny!!!
nanulika, piękne te Twoje 2 kreseczki!!!! Sama marzę o takich...może za dwa tygodnie i u mnie się pokażą:-)

A my po przytulankach, tzn, jeszcze jutro ostatni "podryg" i znowu czekanie....Najgorsza rzecz w całych tych staraniach!!!! szkoda, że nie można jakoś zaraz sprawdzić. Może kiedyś coś takiego wymyślą, ale pewnie nie za naszych poczynań:-D

zuzanko,fajnie, że się odezwałaś. Powiedz, jak się czujesz??? podniosłaś się na duchu choć troszkę??? Mam nadzieję, że tak i wkrótce zaczniecie naturalne staranka!!!!
A tutaj co nowego....hmmm muma i kok.o na razie są w grupie wspierającej nasze starania, same jeszcze nie mogą. Nanulika zafasolkowana, ale jeszcze nie była na usg i na razie nie może uwierzyć, że jest w ciąży, chociaż 4 testy pokazały 2 krechy hihihi Niedowiarek jeden!!!:-)
brzózka, była u lekarza, powiedział jej, że właśnie minęła jej owulacja, może się załapali...przekonamy się wkrótce ;-)
carla81, też zafasolkowana.
kasia.natka, czeka na usg...jak dobrze pamiętam, chyba we wtorek ma mieć wizyte.
Lumina coś się nie pojawia.
No a u mnie...zbliża się koniec przytylanek, przed nami znowu czekanie na test.
Jak sobie coś jeszcze przypomnę, to dopisze, albo niech dziewczyny mnie poprawią jak coś pomieszałam:-)
Napisz Kochana co tam u Ciebie!!!!

Niedowiarek znów test zrobił dziś:P
Zobacz załącznik 399522Zobacz załącznik 399523Zobacz załącznik 399524

na żywo jeszcze wyraźiejsza krecha więc chyba wkońcu uwierzę:) jutro wynik bety!

zuzanka81
witaj wśród euromam:)

katiuszka
3mam kciuki za czekanie, fakt to najgorsza część starań - i ciągnie się w nieskończoność!
mam nadzieję że Wam się uda w tym cyklu i niebawem ty będziesz się chwalić krechami!:)

buziaki wieczorne dziewuszki!:P

ech nanulika fajne masz te krechy... zazdroszcze:zawstydzona/y: (ale tak pozytywnie! :-D)
katiuszka rozwaliłaś mnie tym ostatnim "podrygiem"! :-D cha cha nie powiem co sobie wyobraziłam :-D:rofl2:

Brzózka! lumina ! meldujcie co u Was!

Muma Ty dzisiaj byłaś tego pęcherza po tajniacku podpatrywać? czy kiedy idziesz? i w ogole jak kibicowanie? bo ja zgrzeszyłam wczoraj nachos + pepsi :-D ale dzis juz wyskakałam na fitnesie (chociaz troche tych kibicowskich kalorii ;-):-D )

Pozdrowionka dla wszystkich starających i ciężko pracujących kobietek :-D
i dla strączków z fasolkami też ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry