reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

echo się niesie, tak tu pusto ! :szok:
to ja zagadam ;-):-) :

u mnie nadal @ brak :-( ech ... kto by pomyślał, że tak bede jej wypatrywać! :-D niby sie juz jakby zapowiadała i .... doopa :crazy:

A ja właśnie wróciłam z ZUMBY!! czaaaad!!:-D
Pierwszy raz byłam, myliłam wszystkie kroki, ruszałam się jak sztywny kołek, ale i tak było suuuuuuuper! Wyszłam spocona jak mysz , ale jaka energia!!:-D:-D POLECAM babeczki!!! jak chcecie sie doenergetyzować i dawkę endorfin zaliczyć , jak macie jakiś klub w zasięgu, to zumba jest w sam raz :-D Mozna sobie poszaleć:-)
I inne podskoki też zresztą:-D
pozdrowionka energetyczne!! :-D

(ciekawe, na ile mi tej energii starczy.... pewnie za jakieś 2 godziny baternie mi padną ;-):-) )

Edit:
o, katiuszka mnie wyprzedziła :))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczynki,

katiuszka - już mocno trzymam kciuki za Ciebie, myślę, że takie przytulanie ma największy sens, mam nadzieję, że się udało :-)&&&&&&&&&&&&& Mnie też w tym miesiącu strasznie bolały obydwa jajniki, ja myślę, ze się mocno zaktywizowały po ziołach. Zoabczymy dziś o 10ej bo idę na to USG żeby podejrzeć czy pękł i czy wszystko OK.
kok.o słyszałam o tej zumbie, kiedyś chodziłam też na podobne zajęcia, teraz też niestety mam swoją zumbę w postaci rocznego owczarka niemieckiego i to z nim muszę poskakać i to codziennie.. Ale jest kochany, póki co to mój jedyny synek ;-)
Brzózka super że już wszystko oki :-)
Ciekawe co z luminą ?? Bo, że zafasolkowane nie zaglądają to jestem w stanie zrozumieć :tak:
Pozdrówka.

Hej dziewczyny,
Mam nadzieje ze dobrze sie czujecie,ja zmarzlam ciut dzis bo zimowej kurtki jeszcze nie wyciagnelam a okazalo sie ze bylo -1'C jak jechalam do pracy.... ale juz pije ciepla herbatke:)
Dzis po 15 mam wyniki drugiej bety.... oj mam nadzieje,ze urosla odpowiednio od poniedzialku....
Poza tym ok,wczoraj narobilam ze 3 rodzaje nalesnikow i krokietow (z pieczarkami,ze szpinakkiem i na slodko z bialym serem)- nie moglam sie zdecydowac na jakie mam ochote:) a w rezultacie zjadlam pol pieczarkowego i mialam dosc! Hehe kosmos:P

Milego dzionka laseczki!

Ja sie troske przenioslam na forum "czerwiec 2012",ale tu tez bede zagladac by was dopingowac:) bo wierzcie mi.... to piekny stan....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry