Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-):-) Oprócz oczywiście "obowiązków małżeńskich" , obowiązek obowiązkiem jest! ;-)

Nie wiem, może ja jakaś konserwa jestem, ale wolałabym, żebyśmy się raczej nie amerykanizowali..

M twierdzi, że czuje się lepiej ;-) Przed wynikami brał "tylko" Salfazin, k.foliowy i Wit C.
Dzieki wieeelkie za fluidki i nieśmiało prosimy o systematyczne ich porcje na forum ;-):-)!
No, ale to dla dobra sprawy, &&& za skuteczność :-) 
;-)
:-)
niezły zestaw mężowi serwujesz
Na jakiejś stronie, chyba z ziółkami, też czytałam o wspomagaczach dla facetów i tam był ten zestaw podany.No i mojej znajomej tez to lekarz zalecił, tak więc pewnie działa, a przynajmniej nie zaszkodzi zażywać. Ja swojemu na razie daję Salfazin 2 razy dziennie, kwas foliowy raz i magnez. On nienawidzi brać lekarstw, ale tym razem bez gadania wszystko zażywa i to sam pilnuje, nie muszę mu przypominac. On nie był jeszcze na badaniach, sama mu zaproponowałam, jak tym razem nie wyjdzie, to na początku następnego miesiąca armia do badania