reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

katiuszka -ja robiłam w 21dc progesteron i prolaktynę bo to się wtedy właśnie robi i od tego zacznij może tzn narazie kochana to czekaj na rozwój wydarzeń :-):tak::tak:

reklama
hej dziewczyny!
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!

ja malo teraz zagladam bo ciagle walcze o zycie mojego psa. to juz 3 tygodnie. przepraszam, ze tak malo zagladam ale ciagle malo czasu. a i nastroju do pisania przez to nie mam.
Staranka w tym miesiacu odpuscilam calkiem. wiec nie czekam, nie stresuje sie bo nic napewno nie bedzie.
katiuszka czytalam troche ale tyle napisalyscie ze ciezko nadrobic. jak u Ciebie?? jeszcze czekasz?

katiuszka z tego co się naczytałam, to tak jak Muma mówi, progesteron i prolaktyne po owulacji się robi, a LH, FSH i tarczyce na początku cyklu.
Ale kobitko jeszcze nie trać nadziei, my tu Ci kibicujemy wytrwale i baaardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte mamy:tak: :-) Nie ma @ - jest nadzieja!:-)

O! Brzózka! Jejku, piesek jeszcze choruje? Biedak:-( Dobrze, że walczy dzielnie i że ma Was . Pozdrawiam i mam nadzieje,że dobrze się to skończy:tak:

Ostatnia edycja:
ju jestem ;) ale mam samopoczucie do du....

Brzózka
kochana oj ze zwierzakami zawsze się integrujemy i odczuwamy smutek jak przy ludziach ,ja też bym się rozchorowała jakby mi mojej suni coś się stało :-(:zawstydzona/y:

kok.o tulę mocno i nie płacz bo i ja będę :-(
katiuszka a Ty już o badaniach może nie będą potrzebne :happy::-pa zima faktycznie mizerna i u nas 10 stopni dzisiaj ,rano jak szłam to było tak ciepło i takie powietrze jak na wiosnę ............

Muma za armię małża &&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
kok.o widzę że dziewczyny tulą i głaszczą a ja spełnię twoją prośbę i nakopie :angry: przez kolano przełożę i po dupce zleje - po co tam zaglądasz :wściekła/y: zaczął się nowy rok, wszystko przed tobą a że masz w niebie Aniołka to widocznie tak musiało być a teraz idzie nowe
Muma kciukam za wyniki twojego M &&& a o macierzyńskim wiedziałam ale dzięki za artykuł przyda się :tak:
katiuszka gdyby kiedyś kiedyś były ci potrzebne te badnia (bo nie teraz :-p) to tu masz link do wątku na bb gdzie jest dużo i szczegółowo o badaniach włącznie z tym kiedy co robić https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/o-badanich-hormonalnych-dla-starajacych-sie-2398/
Brzózko dobrze że się pojawiłaś :tak: trzymaj się i mam nadzieję że psina z tego wyjdzie &&&
zuzanko a tobie co się stało? kiepski nastrój czy fizycznie coś nie tak?

kasia.natka przeziębienie mnie jakieś dopadło i chodzę zasmarkana :crazy: jakaś taka byle jaka dzisiaj jestem ,a nie lubię tak się czuć bo od razu mam wrażenie że źle wyglądam i w ogóle :confused2::baffled:

ja już po kąpanku i robię pazurki u rąk , stópki też już zrobione :tak: a tak dla lepszego samopoczucia ,a co......no i przygotowałam febrisan do picia ....kurka coś mnie sysunie strasznie swędzą od 2 dni :eek:

Witajcie wieczornie :)
Kok.o może już za późno na kopniaka, ale chętnie bym się takim kopniakiem wymieniła...:-(ja pewnie jeszcze bardziej niż teraz zdołowana będę w czerwcu... jakoś pomalutku próbuję sobie wbić w głowę, że teraz mojemu Aniołkowi jest lepiej a nawet bardzo dobrze... może stwierdzenie że wiem co czujesz jakoś Ci pomoże? Silna z Ciebie babka i wierzę ze Tobie i mnie w końcu będzie lżej na serduszku... trzymam za to kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katiuszka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, Ty o badaniach a moze wcale nie będą potrzebne!
Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za armię!
Kasia.natka weekend w górach, jak Ty masz fajnie! Szalej ostrożnie na nartach ;-)
Brzózka witaj i tzrymam kciuki aby z pieskiem było wszystko ok.

reklama
Ani@k kobietom w ciąży nie wolno jeździć na nartach więc ja będę spacerować, wdychać górskie powietrze, podziwiać widoki i moczyć tyłeczek i brzuszek w "gorących" źródłach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry