reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Alternatywą są jeszcze saneczki...;-)
No tak ja tu sobie żartuję i okazuje się ze na tyrankę wychodzę ;-)
w jednym z wcześniejszych wpisów zyczyłam Ci Kasiu kopniaczków, chodziło mi oczywiście o kopniaczki Dzidzi:sorry:
A propo's kopniaczków, czujesz już może ruchy? Wiem że 20 tydzień wchodzi w grę, ale podobno można coś poczuć wcześniej...

reklama
Ani@k no to ja Ci wymierzam z wzajemnością kopa z rozpędu;-), pozbierajmy się nawzajem do kupy:tak:;-), musi być lepiej:tak::happy:. Pewnie smutne myśli nieraz jeszcze nas najdą, ale z czasem coraz rzadziej i rzadziej, bedzie w końcu dobrze :tak:;-)
Już mi troche nastrój polepszył mężuś , poprzytulał itd ;-):-D , mała drzemka i jakoś świat lepiej wygląda :happy:

no Wam to dobrze, ja zamiast robienia pazurków i wieczornego fiokowania musze w papierach siedzieć... eeeeeeeech
:wściekła/y:
pozdrowionka kobitki :-)

O tak, Mężuś w takim stanie niezbędny... mój mnie wspiera bardzo... razem przez to przechodzimy... czasami wystarczy ze mnie za rękę trzyma:happy:nie oddałabym Go za nic na świecie!!!

Ani@k twoje życzenia kopniaków tak właśnie zrozumiałam więc nic się nie martw ale póki co nic nie czuję :-( już się nie mogę doczekać zwłaszcza że czytałam że szczupłe dziewczyny mogą poczuć wcześniej i na czerwcówkach dziewczyny już niektóre czują jakieś bulgotki a ja nic...ehhh...doczekam się

Hej Dziewczynki :-)

Przede wszystkim wielkie dzięki za kciuki w kierunku naszej armii.
Otóż armia, od ostatniego badania wzrosła o ...47% i jest już (tylko;-)) 8,5 mln :-) :-)(na początku walki było 3,5 - niecałe 3 mce temu)
Jeszcze troszkę i można robić IUI ale my nadal mamy nadzieję, że leczenie jest trafione i po prostu poprawi się do normy albo najlepiej ponad:-) Ponieważ sytuacja zawodowa troszkę mi się powyjaśniała to mogę jeszze z pół roku czekać tak więc czekamy i jestem pełna nadziei i bardzo dziękuję Wam za wsparcie , także w imieniu nieświadomego M :happy::tak:

katiuszka - i jak ???? &&&&&&&&

kasia.natka - te ruchy to każdy ma inaczej, przeważnie koło 20go tygodnia, spokojnie, jeszcze będziesz miała dosyć tego "aliena" w brzuchu :laugh2::laugh2:
Brzózka -trzymam kciuki za psinka, dobrze, że jesteś:-)
Wszystkim buziaki i miłego dnia,
aaaa zuzanka -uwielbiam te pierwsze dni na Dukanie , dzisiaj waga minus 1,2 kg !!!! :tak:

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

Muma ja też u mnie równo 1 kg od wczoraj :rofl2::-D noto super ,że jest poprawa u M :-):-)
kasia.natka chyba źródełka to też nie dobry pomysł :no:nie wolno gorących kąpieli :no:
Brzózka siły na psinkę
Katiuszka?????????????

a ja chora :confused2:

kasia.natka - dokladnie tak jak pisze zuzanka - gorące kąpiele , nawet w wannie:no: przegapiłam ten motyw..
Zostają saneczki z małej górki ;-)
zuzanka - bądźmy dalej dzielne z dieta:-) A ty się kuruj , ja też cały czas kaszlę i smarkam,,
W dodatku mamy problem z babcią i dziadkiem - żyli sobie spokojnie razem (81 i 85 lat) aż nagle zaczęli tracić kontakt z rzeczywistościa, zachowują się jak kosmici ..., nie jedzą, nie biorą leków... Musimy coś z mamą zdecydować bo jest bardzo źle z nimi, tak naprawdę potrzebują kogoś 24/7.. :-( To takie przykre, jak urodziła się moja córcia 11 lat temu to jeszcze śmigali przy niej i tyle mi pomogli...:-(

kurka Muma ,no to przykre ,ale my przy dziadku męża też mamy opiekę 24 h bo on jest po amputacji nóg i jest na wózku ,ale dzięki Bogu kumaty jest i to bardzo ma 85 lat ,mieszka z nami w domu ale ma oddzielny parter cały dla siebie ...my na piętrze mieszkamy

No przykre, mama powinna sie zajmować nimi ale pisałam Ci kiedyś co z nią jest:-( no nic zobaczymy, coś wymyślę, wyjścia nie ma.
Masz jakieś fajne pomysły obiadowe dietowe ?? Czy tylko te pieczone mieska i rybki . Poprzednio zrobiłam pizze dukanową ale wygrzebaliśmy farsz a ciasta to nawet pies nie bardzo chciał ;-)

reklama
...no wiem kochana ,niestety na dzień dzisiejszy to moje obiadki to rybka ,filet,pieczone udka ,klopsiki z mięsa indyczego ,wołowe w sosie z musztardą i nic więcej
książka jest ,trzeba zakupić :-D:-)podobno przepisy w dechę ,ale w necie poszukaj ,są :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry