zuzanka81
...szczęśliwa mama.
kasia.natka to niby tak jest jak człowiek się zaprze i po raz pierwszy ją zaczyna stosować i nic jej nie staje na drodze (diecie znaczy się ) to tak też powinno wyglądać...w moim przypadku 2 lata temu schudłam na niej 10 kg pomimo ,że miałam w rodzinie 5 wesel jednego roku ,i musiałam sobie radzić z pokusami (chodź i tak nie wytrwałam i podjadałam
) ale udało mi się w trakcie diety zaszłam w ciążę,ale niestety pozamaciczną i od tamtej pory myślałam z miesiąca na miesiąc że nie długo będę w ciąży więc dalej przestałam jej stosować nie przytyłam od 2 lat nic ,więc teraz postanowiłam ,że muszę zrzucić resztę mojej nadwagi i wrócić do wagi przed poznaniem męża czyli 60 kg 
mam nadzieję ,że po tym spadku już nie będę musiała więcej jej stosować 
) ale udało mi się w trakcie diety zaszłam w ciążę,ale niestety pozamaciczną i od tamtej pory myślałam z miesiąca na miesiąc że nie długo będę w ciąży więc dalej przestałam jej stosować nie przytyłam od 2 lat nic ,więc teraz postanowiłam ,że muszę zrzucić resztę mojej nadwagi i wrócić do wagi przed poznaniem męża czyli 60 kg 
mam nadzieję ,że po tym spadku już nie będę musiała więcej jej stosować 
pomozesz?
co jest bardzo miłe!!!!