katiuszka79
Fanka BB :)
Dzień dobry Kobietki!!!
Ja dziś tak z samego rana, powinnam już wyjść, no ale musiałam jeszcze do Was zajrzeć:-) Przede wszystkim Kochane wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek!!!! dużo miłości, romantyzmu i czułości dla Was i dla Waszym partnerów nie tylko w ten dzień;-) samych przyjemnych i spontanicznych przytulanek, oczywiście zakończonych pięknymi, grubymi II kreseczkami
:-) Nooo...tradycji stało się zadość:-) teraz do pracy:-
wściekła/y:wpadnę wieczorkiem...chyba, że mnie mój M. gdzieś porwie

A Wy jakie macie plany na dzisiejszy dzień? kupujecie sobie jeszcze prezenty??? bo u mnie różnie...
Miłego dnia Kobietki!!!!
Ja dziś tak z samego rana, powinnam już wyjść, no ale musiałam jeszcze do Was zajrzeć:-) Przede wszystkim Kochane wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek!!!! dużo miłości, romantyzmu i czułości dla Was i dla Waszym partnerów nie tylko w ten dzień;-) samych przyjemnych i spontanicznych przytulanek, oczywiście zakończonych pięknymi, grubymi II kreseczkami
:-) Nooo...tradycji stało się zadość:-) teraz do pracy:-

A Wy jakie macie plany na dzisiejszy dzień? kupujecie sobie jeszcze prezenty??? bo u mnie różnie...

Miłego dnia Kobietki!!!!

jeśli chodzi o "brzydkie słowa" to u mnie to raczej rzadkość ale Kruszynka wcale pretekstu nie potrzebuje żeby mamusie kopnąć ;-) a pozytywka...no mam kilka na oku ale weź tu się człowieku zdecyduj...

wróciłam z pracy, głowa mi dymi, "moje" dzieciaki mają teraz ferie, to siedzą w domu, a do tego odwiedzili ich koledzy ze szkoły
a jaki wrzask i pisk