reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ilinka to jest tak- jak się starasz, bo już bardzo chcesz to nie wychodzi... :( tak było ze mną..
dlatego lepiej nie przekładać..  ;)

Tak, przemyślałam to wszystko i stwierdziłam ,że będzie lepiej przełożyć starania najwcześniej na marzec. Ja nie pracuję, studiuję 2 kierunki ( będę na wiosnę bronić mgr i licencjat) mąż też nie zarabia na razie kokosów, więc tak będzie lepiej. Spokojnie skończę szkołę i do dzieła ;D

Ilinka, to może razem będziemy się starać ;) bo mu tego października to wcale nie jesteśmy jeszcze pewni, a jak nas znam to jak mamy wątpliwości to nie zaczniemy się starać, więc wtedy zostaje wiosna 2006 ;)

Wiesz mi chodzi o warunki. może się jakoś ułoży, a jak nie??  Zresztą Bóg zadecyduje,jak będzie chciał dać dzidzie wcześniej to da :)

My również tym się kierujemy. Dzidziolek musi mieć dobrze. Więc nie chcę nosić go w brzuszku a potem wychowywać ciągle myśląc o szkole, egzaminach itp. Chcę się jemu poświęcić całkowicie.

Agutek z chęcią :)  Zobaczymy jak to wszystko się ułoży  ::) 2006 rok jest długi, a jak nie to 2007 też nie jest zły, ajuż będzie na spokojnie, bez egzaminów, stresów, będzie czas dla dzidzi :) I na pewno zdążymy 2 dzieciaczki do 30. Ja bym chciała tak co 2 lata bejbi :)

My tak chyba co 3-4 lata, żeby jedno zdążyło już być w miarę samodzielne i można było posłać np. do przedszkola. ;D

reklama
Ilinka, Agutek nie przekładajcie nic! ja tez tak kiedyś myslałam...a teraz to nie bo studia, potem to nie- bo trzeba jakąś pracę znaleźć, potem też nie- bo jeszcze mieszkania nie mamy, jak kupimy swoje to zaczniemy się starać! i co???
studia skończone, praca jest, mamy mieszkanie -na kredyt co prawda, ale mamy :) a dzidzi jak nie było tak nie ma.... :( :(

Do góry