Hejka,
Wróciłam z labu , powtórzyłam badanie , oczywiście Igm i IgG.
Robiłam sobie tokso pół roku przed ciążą jakoś i miałam obydwa ujemne czyli nie chorowałam i nie miałam przeciwciał.
Dlatego teraz powtórzyłam, wynik jest tzw nieswoisty, najrzadszy z możliwych czyli Igm + (i to nisko) a IgG - czyli nie wiadomo o co chodzi albo świeżutkie zakażenie sprzed paru dni ( raczej niemożliwe ,siedzę w domu i wiem jakie są źródła zakażenia i wiem, że powinnam uważać).
Powtórny wynik mam jutro po południu. Mam nadzieję, że to babol a jeśli nie to od razu do zakaźnego i antybiotyk i różnie bywa..
Jeśli któraś z Was nie robiła jeszcze to TRZEBA, ja kiedyś o tym pisałam, ale nie słuchałyście (
katiuszka;-)).
Jeśli macie przeciwciała jak
lumina to spoko luzik, jeśli nie to trzeba bardzo uważac, a jesli jest infekcja i jest świeża to trzeba zaczekać !!
Robiłam też przed ciążą cytomegalię i tu mam przeciwciała, do zestawu dopiszcie też różyczke jeśli nie chorowałyście :-)
No nic zobaczymy.
Ani@k - to super , że jest zielone , wiedziałam, że będzie :-)

I wiesz przecież, że teraz już będzie dobrze, będzie sobie leżec, lub nawet półsiedzieć ;-), SR zaliczysz w necie a najważniejsze, że będziesz mieć nas pod ręką

Oj nie wyobrażam sobie usg tarczycy, ja mam obsesję trochę z szyją, zero golfów , kołnierzyków bo mnie "dusi" - współczuję ;-)
zuzanka -też nie miała kiedy @ wredota przyleźć... Ale dzisiaj ważny dzień i nic tego nie zmieni:-) &&&&&&&&&&&&&& i czekamy na relację