reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

helllloooo Babeczki!!!
No pusto tu...cicho...jakoś smutno... Pewnie większość udziela się w ogródkach, na spacerach albo podczas przedświątecznych porządków:tak: a mnie to wszystko ominie, kolejne święta wielkanocne, które nie spędzam w domu. Już nie mogę się doczekać na ten wyjazd!!!! Tylko, żeby pogoda dopisała...
A propos zmiany fryzury...ja też jestem na etapie intensywnego myślenia co by tu sobie zrobić..w sumie, co zrobić to wiem, tylko jest problem kto to zrobi...bo tu mamy deficyt jeżeli chodzi o dobre fryzjerki. Niby jest tego pełno, salon na salonie, ale jak przyjdzie znaleźć kogoś dobrego, to już jest problem. No ale muszę coś zrobić z włosami, bo tylko spinam w kucyk. Już mi to obrzydło!!! niby praktyczne do pracy, nie ciągną mnie dzieci za wystające kosmyki:-D ale z drugiej strony ile można??? pewnie w sobotę gdzieś uderzę:tak:
No i @ dalej nie ma!!!!! jak mnie dopadnie w Paryżu, to chyba sie wścieknę!!!! nie dość, że uciążliwe, to jeszcze nici z machnięcia dzidzia paryżanki lub paryżanina;-)niby ma jeszcze czas, ponad tydzień, mam nadzieję, że się zlituje i przylezie wcześniej:baffled:
Muma, no i jak badanie???? masz wynik??? mam nadzieję, że wszystko w porządku!!!! matko...sama jestem wystraszona tą taksoplazmozą (aż się nazwy nauczyłam, bo wcześniej wiedziałam, że "takso" coś tam dalej:tak:) pytałam mamę, ona zawsze była i jest kociara, ale ona nic nie wie o takiej chorobie i że się to bada!!! mówi mi, żebym nie szukała sobie chorób i dała sobie ztym spokój. Ale może za jej czasów nie było takich badań??? sama już nie wiem....
ani@k....a no właśnie!!! jak tam Twój spining??? chyba przeoczyłam pierwszy trening;-):-D

reklama
mnie chyba przesilenie wiosenne dopadło bo mam doła
nie przyjęli mi pita z US bo źle wypełniony i takie inne codzienne rzeczy które mnie dołują , brak własnego kąta na ziemi itp.

cześć dziewczyny
Ani@k ze staranek zawsze jest przyjemność czy z nogami w górze czy na dole ;-):tak:my z eMem zawsze się dobrze bawimy nie ważne czy się staramy z poduszką pod dupką czy też nie :rofl2::-)bo co nam zostało :baffled::happy:
katiuszka u mnie też na razie cisza 2 kropelki były rano i dalej nic ,chyba coś mi się naprawdę przestawiło dzisiaj 43 dc :crazy::angry:może faktycznie razem nas zaleje @?a wyjazd do Paryża mi się marzy oj marzy :-p:tak:ale chyba bardziej święta poza domem :-Dale ja lubię szykowac święta hehehe
kasia.natka oj już u Ciebie niunia mało miejsca będzie miała do skakania a Tobie już ciąży bo rośnie jak na drożdżach :happy:ściskam Was kochane...
kok.o a Ty blond kiedyś próbowałaś ??
Muma widzisz może warto się nie denerwować jak kasia mówi,że lekarz nie wnosi alarmu?daj znać co u Ciebie

katiuszka,Ani@k dzięki za wsparcie ale dzięki temu ,że zajmuje się adopcją i in vitro to mniej myślę o sobie i nie mam kiedy siedzieć i płakać ,bo teraz zacznie się jazda jak nie z jednym to za drugim i będzie czas zajęty:rofl2: więc może i dobrze,bo tak jak w tym cyklu to przecież mi ręce opadły ....
zjadłam kolację ,oglądam wiadomości i może dzisiaj kąpiel gorącą wezmę to @ przylezie .....

hop hooooop!!

echo echo echoo ...
;-):-)
Tak mnie naszła myśl, ze jak w tym cyklu nam sie uda zobaczyc II , to Święta spędzimy na porodówce! :szok::baffled: (to te, które teraz eMów zamęczają ;-))
a jak nie Święta, to Sylwestra! (te, które teraz małpują :cool2:)

hmmmm...
a moze by tak w 2013 celować? styczen tez dobry... :nerd:

zuzanka ja blond jestem w słoneczne lato, całkiem jasny blondzik, a jesienią mam odrosty (tzw.pas startowy na głowie hyhy, albo borsuka ;-):-D)

luminka przytulam do spoconej piersi (ze spiningu właśnie wróciłam ;-)):-) nie martw sie, eejjj te doły i doliny.. heh. To pewnie po wyjeździe eMa :-( Ale święta niedługo, będzie sie do kogo przytulić :tak:

Muuuuuumaaaaaa !!! bo zaczne sie martwić :-( nie stresuj sie mi tam na tej wsi tylko!! nie wolno Ci!! ;-) bedzie dobrze z tymi wynikami :tak: &&&&&&

Ostatnia edycja:
kok.o ...no aleś wyliczyła:szok::-D ja już sobie nic nie planuję ani nie obliczam, bo i tak co ma być, to będzie...jak liczyłam, to za miesiąc miałam rodzić...i co z tego? nawet jeszcze nie zafasolkowałam:-(niech będzie kiedy chce i co chce, byle zdrowe:tak:
Muma...nic nie piszesz jak to trzecie badanie...matko...mam nadzieję, że się cieszysz i dlatego się nie odzywasz...a nie z innych powodów:baffled:

Hej Dziewczynki,

Po pierwsze wyniki będą jutro...
Po drugie coś mnie chyba rozkłada a tak się dobrze trzymałam :-(
Po trzecie a może po pierwsze dzisiaj rano zmarł mój kolega z poprzedniej pracy po czterech latach walki z nowotworem :-(
Jutro Was poczytam i popiszę i dam znać co z wynikami,
Buziaki,
K.

Hej dziewczynki..
Ja znikam do jutra do wieczora.. wyjeżdżam z karaibów nad morze.. nie, nie wypoczynek.
Praca.

Katiuszka z moim zapałem jeszcze na spinning nie dotarłam.. ale dotrę!!! Już mam portki na ćwiczenia :-)

Do zobaczyska!!!
3majcie się lasencje!!!

Ani@k miłej "pracy" nad morzem ;-)
zuzanko my też ściskamy mocno i fluidki podsyłamy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a co do ciasnoty w brzuszku to wczoraj jak się tatuś z Misią ganiał wieczorkiem to tak się wyginała że w pewnym momencie to aż ja się przeraziłam bo miałam wrażenie że pół tego maleńkiego ciałka uniosło się ponad powierzchnie mojego biednego brzuszka (oczywiście razem ze skórą) :szok:

reklama
Wyniki będę miec dopiero jutro , podobno te z napisem "weryfikacja" sprawdzają tam podwójnie.
Odezwę się na dłużej jak już będę coś wiedzieć,
Póki co zapisałam się na pierwsze z badań prenatalnych tj usg I i test podwójny - mam 16 kwietnia (imieniny Córci) o 17ej.
pozdrawiam Was :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry