reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No weź sobie wyobraź mnie takie reagge!!! :-D i do tego niebiesko-żółto-czerwono-zielony beret...:-)

Są już tak długie i ciężkie że trudno z nimi cokolwiek zrobić :baffled:
bo np. gdybym miała "burzę" to bym se ala Tina turner fryzurkę zrobiła.. :-D
Kiedyś zrobiła tzn. fryzjerka zrobiła mi trwałą.. wyglądałam jak krysia loska (tylko nie taka blondi)..:-)

Ostatnia edycja:
reklama
a jakie u was na Dolnym i w Krakowie trendy??? fryzjerskie oczywiście..

ja lubię chwilowe wyzwania.. np. ostatnio zaryzykowałam pysznego szejka pistacjowo-waniliowego.. myślalam ze z kubkiem go pochłonę..

yyyy czekaj... Ani@k , mistrzyni Ty moja.. szejk i trendy fryzjerskie Ci się zlały w pistacjowe warkoczyki / dredy.. ;-):-D

A za trendami niestety nie nadążam... więc nie pomoge :sorry2:

ja też się nie wypowiem o krakowskich trendach bo raczej nie jestem na czasie zwłaszcza że ja teraz to tylko podcinam na wypadek jakbym w połogu na nic poza kucykiem nie mogła się zdobyć ;-) no i farba oczywiście :tak:

o tak, mistrzyni w mieszaniu to ja jestem..
Ja za trendami tez nie gonię.. a na głowie jakiś pożądek by mi się przydał..
Póki co zostanę przy moich długaśnych włoskach.. być może zdecyduję się na grzyweczkę alla Kok.o
Farba zawsze u mnie ma ten sam kolor.. brąz, ale moze teraz czekoladę polożyć? taką ciemną? prawie czarną.. z moją nieopaloną buźką wyglądałabym jak gwiazda z "rodziny adamsów" :-D

jak byłam małą dziewczynką to miałam takie miodowo-sloneczne pasemka od słońca.. jak to dobrze że ktoś aparat fotograficzny wymyslił..

a w połogu można farbować?? farba nie uwalnia toksyn do pokarmu??

a propo włosów w ciąży.. byłam bardzo króciutko w ciąży ale moje włosy zachowywały się tak.. jak podczas owulacji..
u mnie podczas owulacji dzieje się taka "odnowa biologiczna" nawet rzęsy pomalowane tuszem inaczej wyglądają..

Ostatnia edycja:
reklama
to chyba tak jak z cyklami - każda z nas ma inaczej :tak:
a co do farbowania to ja cały czas używam farby bez amoniaku więc jest bezpieczna chociaż nie ma żadnych dowodów na to że te z amoniakiem są szkodliwe w ciąży czy w połogu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry