reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
eeloooo :-)

rrrrrrany kobiety! zaraz mnie zemdli od tych słodkości :-p;-):-D

Jak tam z wiosną u Was? u mnie na Dolnym zapowiada sie ok 20 stopni dzisiaj! :szok: upały normalnie :-D

małpiszon ze mna sie powoli zegna, wiec za 2-3 dni dolaczam do pracusiów ;-):-)
a teraz, skoro i tak mnie nie potrzebne, przesyłam potrzebującym <><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
Ani@k
do roboty!:-D

a i tak popatrzyłam, ze sporo nas prawie równo zaczyna kolejny cykl... jakos sie zgrałyśmy ;-):-)

Muma z tego co pamietam w czwartek wyniki odbierasz? spisz jeszcze??? czy na tarasie soczek leniwie popijasz?:-)

Wiecie co? nie wiem co dzisiaj sie dzieje, ale od rana ciagle słysze karetki na sygnale, ale normalnie co chwila jeżdżą :baffled: jakis pechowy dzien sie szykuje?? Czy pogoda wykancza np cisnieniowców?? nie wiem o co kaman...

Ostatnia edycja:
Kasia.natka dziękuję :* ostro ruszyliśmy z kopyta ;-) i ten suwaczek mi to przypomina :-)
Kok.o dawaj <><><><> dawaj!!! Tego nigdy za dużo ;-) Oj tam zemdli, zaraz Ci też nasłodzę :-p
Napisałam parę postów wcześniej ze ~~~ i <><> nie działają, wycofuję się z tego bo słane przez Kok.o <><><><> działają jak cholera i jeżeli ~~~~~przesyłane przez Kasię.natkę i Mumę zadziałają - stawiam wszystkim jogurt!!!!

A moje staranka to nie takie 100% starania, ze zaraz "po" nogi do góry, leżeć płasko na brzuchu, nie oddychać, krzyzować nogi..
Moje (nasze) teraźniejsze starania to czysta radość z przytulanek. Psychicznie jest mi "jak w niebie" fizycznie zresztą też..

Z pełną odpowiedzialnością mogę przesłać (jeżeli któraś potrzebuje) trochę "cudownych" znaczków ;-)
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
żółte - bo takie właśnie jest słońce na karaibach :-D:-)
a temp. pewnie jakieś 30 w cieniu ;-)

Karetki?? U mnie przedwczoraj palił się las i straze jeździły jak szalone..
Dziś nic nie słyszę - oprócz wiatraku w pokoju..

Ostatnia edycja:
no ba!!! moje <><><> działają że ho ho!! ;-):-D wiem bo sama je przeciez wypróbowałam ;-):-D Tylko eMa nie zamęcz! :-D
Ani@k właśnie to super, ze takie te Twoje staranka są! bez spinania sie, sama przyjemność. tak ma byc! :tak::-)

kok.o to jak Ani@k ci nasłodzi to ja ci mogę do tego zrobić gorzką herbatę i do niej z pół cytryny :-p
Ani@k to że przytulanki sprawiają ci tyle radości to nie znaczy że nie są na 100% :tak: tak jest nawet lepiej
a u mnie w tej chwili 12 stopni i szaro i wiatr :-(

:-D eM jak narazie nie narzeka :-)
Jeszcze zeby mi ten spinning udało się opanować..

Bo już chyba nie podrosnę zeby być taka jak Ty???

Kasia.natka no bo przeciez "w krakowie, na brackiej pada deszcz" .. ale wiatr??? hmm to się dziwię bo przecież "tu cicho sza, tam cicho szaro ".. ;-)

Ostatnia edycja:
no, musiałabyś troche wszerz urosnąć, zeby być taka jak ja;-) :-D a na to dobre są słodkości ;-):-)
a jak w koncu pójdziesz na ten spinning to zobaczysz, ze potem jest jeszcze wiecej energii... łłłoooooo i będzie sie wtedy dopiero działo!! ;-):-D:-D

Oj humorek mi dopisuje.. :elvis:

Kok.o a wiesz ze jak dziś jechałam do pracy to sobie pomyslalam że zrobię taką fryzurkę jak Twoja??? Taką przeuroczaą grzyweczkę..
bo ja długie, bez wyrazu włosy i już mi się nie chce pleść warkoczyków..

reklama
Ani@k no to dawaj dawaj... tylko hihi z tego co pamiętam, to masz tak po drodze do fryzjera jak ja ;-):-)... ostatnio chyba ze 2 miesiące sie wybierałam.
A warkoczyki.... moze takie drobne warkoczyki sobie strzel? raz Ci zaplotą ale na długo ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry