reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witajcie Dziewczynki,

Znam już moje wyniki. Cholera jasna obydwie wartości niestety wzrosły ale nadal są to tzw wyniki nieswoiste czyli na "dwoje babka wróżyła" - albo się właśnie rozpoczęła ostra infekcja :baffled::-( albo mam totalnie odjechane wyniki przez ciążę...
Zaleca się czekać 2 tygodnie i powtórkę.
Nie wytrzymam tak długo, tzn oczywisćie z badaniami zaczekam ale jutro rano chyba podjedziemy do szpitala zakaźnego na izbę przyjęć skonsultować się - może lepiej od razu profilaktycznie brać antybiotyk ( on i tak nie szkodzi dziecku..)
Zapisałam się do sławnego profesora prywatnie ale termin mam na 20 kwietnia, jakaś masakra...
Ogólnie mam już bardzo czarne myśli bo wiecie, jeśli to jednak jest infekcja to możliwe , że jestem już sama...:-(
Nie wiem czy nie zrobię też USG jutro , żeby sprawdzic...
Jutro jeszcze pogrzeb tego kolegi (miał 49 lat , był pediatrą immunologiem, dusza-człowiek,szkoda gadać...) ale nie idę bo po pierwsze pewnie pojadę do lekarza a po drugie ma być przecież zima :-(
Trzymam kciuki za Wasze staranka,
Będę wpadać, ale aktualnie piszę na forum o tym p... pasożycie:baffled:

Muma hej

kochana nie denerwuj się kochana będzie dobrze wszystko,pojedź jutro na usg i sprawdź sobie dla spokoju ale nie martw się na zapas ...a na pogrzeb kobietom w ciąży nie wolno jeździć w ogóle ....

ja mam dzisiaj 1 dc @ rozpoczęła swoją wędrówkę ....

Hej hej
Własnie byłam wczoraj u ginki.Jestem po jednym opakowaniu bromergonu i jednym Luthenylu.Wydawało mi sie ,że 7 dc miałam owulacje i chyba miałam rację(strasznie wczesnie bo cykle mam 28 dniowe ).Na USG jest płyn koło tego jajnika , który dawał mi znaki :).
Co sądzicie o tak wczesnej owulacji , przy cyklach 28 dniowych.

zuzanka - to ja się już zgubiłam, myślałam, że już @ przyszła wcześniej do Ciebie.. Bo wiesz, masz w pasku tylko 2 dni do owulacji ;-) Ja wiem skąd te @ w tym miesiącu u WAs, po prostu przez to , że zima wraca. Musimy czekać na prawdziwą wiosnę :tak:
malami - płyn płynem ale jeśli to Twoje pierwsze USG w tym cyklu to płyn o niczym nie świadczy na 100%.
Pęcherzyk mógł jeszcze wcale nie dojrzeć.
Jasne, że jest możliwość żeby owu była wcześnie, nawet zaraz po @, może poprzedni cykl był bezowulacyjny, wtedy tak się często zdarza. Jeśli była to była , mam nadzieję, że wykorzystałaś te dni:tak:

Muma , tak to moje pierwsze USG w tym cyklu.Duzo objawów świadczyłoby o ty ze owulka była, miała płodny sluz gdzies od 6 dnia cyklu, wrażliwe (.)(.).Oczywiście ten czas wykorzystałam :D
Narazie dalej mam brac Bromergon i Luteinę dopochwowo.Zobaczymy co będzie.

Muma moja sygnturka dobrze wskazuje w momencie moich normalnych cykli 28 dniowych :tak::-)tylko teraz jak miałam 44 dc no to bidula nie wiedziała ,zmienię dzisiaj lub jutro na spokojnie .....no widzisz ja też się pogubiłam bo od pon już plamiłam ale w sumie to tylko rano ze 2 krople różu i du...później więc nie było jej ....dopiero dzisiaj 1 dc bo jest już na maxa ....jutro idę na AHM I FSH zobaczymy jakie u mnie wyniki będą :-):tak::baffled::szok:
malami2010 zdarzają się tak wczesne owu ale to jak Muma pisze pewnie po cyklu bezowu ,trzymam kciuki

hej Dziewczynki!!!
Dopiero co wpadłam do domu, nawet siedzę jeszcze w kurtce, ale musiałam najpierw sprawdzić co u Mumy...Kochana, nawet tak nie myśl, nie pisz...był fasol z pięknym serduszkiem??? był!!! no to jest i nadal!!! posprawdzaj co sie da, tak dla siebie i świętego spokoju, żeby później nie wyrzucać sobie, że a może mogłam się zbadać...a może mogłam to zrobić...tamto...Ściskam Cię wirtualnie tak na pocieszenie i dodanie otuchy!!! Musi być dobrze!!! i będzie..zobaczysz!!!!
zuzanka...u mnie tez dziś pierwszy dzień:tak: ale nam się zgrało:-D ja zaczynam clo w niedzielę, Ty chyba też w 3 dniu masz zacząć? A powiedz, brałaś już to kiedyś? bo mnie lekarz trochę straszył, że może boleć...chyba o jajniki chodziło...moja znajoma strasznie cierpiała, ale ona niepowinna w ogóle tego leku zażywać, to pewnie dlatego, bo po prostu była przestymulowana...Mam nadzieję, że nie bedzie tak źle...bo ja musze być na chodzie, no przeciez jadę na wycieczkę, nie?:tak:
lumina...jak to od jazdy na rowerze, to po prostu zamykaj buzię jak jeździsz, oddychaj nosem..to znaczy nosem wdech, a ustami wydech...wtedy powinno być ok:tak:

reklama
katiuszka - zamykałam buzie ale ja mam przewlekłe zapalenie tarczycy i chyba przeszło na tchawice a rower to był tylko taki pretekst , takie zapalenia łapię od dawna tylko już miałam przerwę z chorowaniem długą
a wczoraj zaproponowałam mężowi rozwód :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry