Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

cytowny teksti jak się skasuje drugieto nie wychodzi taka "chmurka"..
mnie też by dotknęło do żywego, gdyby moja szwagierka zaszła, bo ona nie chce mieć dzieci, ma 38 lat, jak zapomni wziąć tabletkę anty to od razu panika!!! no i gdyby ona zaszła, co nie chce, a ja chcę, a nie zachodzę...no to naklnęłabym i to nieźle...katiuszka ja do ciężarnych nic nie mam , tu chodzi o rodzinę i ten szum jaki robią wkoło tego wnuka i jeszcze teściowa dosypała soli
kolejna próba...tylko proszę się ze mnie nie śmiaćKatiuszka z pierwszego posta skasowałaś drugie![]()

o to chodzi że na świecie tak jest że te co nie chcą to mają i na odwrót
swoją drogą teść nigdy ani słowem nie wspomniał czemu my nie mamy dzieci (wiadomo facet to może inaczej odbiera ?)a teściowa przez swoje "delikatne " dopytywanie jest u mnie spalona![]()
tak wie bo ostatnio na nią nakrzyczałam przez telefon ale nic to nie dało
mnie też by dotknęło do żywego, gdyby moja szwagierka zaszła, bo ona nie chce mieć dzieci, ma 38 lat, jak zapomni wziąć tabletkę anty to od razu panika!!! no i gdyby ona zaszła, co nie chce, a ja chcę, a nie zachodzę...no to naklnęłabym i to nieźle...
kolejna próba...tylko proszę się ze mnie nie śmiać
no a teraz co źle zrobiłam...nic nie kasowałam i takie coś sie zrobiło wrrrrrr
aaa już wiem co było, było jedno "QUOTE" o którym pisałaś, że go skasowałam i na końcu Twojego postu drugie QUOTE i dlatego tak dziwnie zacytowało...ale już jest nadzieja, że mi niedługo wyjdzie![]()
:-)