reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ja też uciekam.. odespać muszę brzydką pogodę nad morzem.. ;-)
Lumina będzie dobrze!!! Myslę że rozwiązanie problemów przyjdzie samo.. kciuki za Was trzymam &&&&&&&&&&&&
Katiuszka jesteś moją pierwszą uczennicą która zdała egzamin na 6 !!! :-)

Bionda???
Bzzzz???
Zuznaka???
Kok.o???
Kasia.natka????
Lopop???
Alex???
Kasica???

My tu jeszcze jesteśmy!!!! Wiem że podczytujecie.. raz na jakiś czas odezwijcie się dziewczyny!!!!

cześć dziewczyny,
u mnie niby dobrze, ale mdłości męczą z rana, no i senność nie przechodzi,
postanowiłam, że 16.04 na wizycie poproszę o zwolnienie lekarskie, tym bardziej, że w poniedziałek po długim zwolnieniu wraca koleżanka, która może mnie zastąpić, więc nie będę miała wyrzutów sumienia
Muma, nie martw się, moja gin mówiła, że badania na toxo są istotne, bo można chronić dzieciątko antybiotykiem, więc nawet jakby co to dostaniesz odpowiednie leki
ja chciałam jeszcze zlecenie na cytomegalię, ale powiedziała, że tych badań z reguły się nie robi, bo i tak nie można leczyć
Ani@k, trzymam kciuki za starania! wiosna przyszła to i chęci większe
Lumina, łączę się w bólu nad okropną teściową, jednak w kawałach prawda się kryje, moja też raszpla straszna, ale wzięłam ją na ignora i mam wrażenie, że jak już przyjdzie to ona czuje się niezręcznie. Taką cichą mam satysfakcję
Katiuszka, zazdroszczę Paryża - piękne miejsce na starania, nieustanne kciuki!
Zuzanka, aż się zezłościłam jak przeczytałam, że na szkolenie macie czekać rok, ułatwiają jak mogą:/ a w innych OA szukaliście?
Kasia.natka - jak samopoczucie? zazdroszczę już tego etapu, za chwilkę będziesz tulić malutką. mój Cud narazie całuje mój niecałkiem płaski (:)) brzuch i mówi"wyspałeś się dzidziusiu"
Bzzzz, jak samopoczucie?
kupiłam sobie właśnie "Kukułkę", któraś z Was polecała. Będę na zwolnieniu to nadrobię zaległości w lekturze. U nas gorący okres, od 15.04 zaczynamy mały remont w naszym nowym gniazdku i mam nadzieję - na wakacje będziemy już na własnym kawałku ziemi:)

niestety rodziny męża się nie wybiera i biorąc sobie męża biorę cały ten jego bagaż czyli rodzinkę i nie da się od tego odciąć , co z tego że bym tu nie mieszkała ? i tak są zjazdy rodzinne , imprezy itp. nie da się odizolować od tego :-(

witam was!!!!!!!!!1moje milczenie było spowodowane brakiem netu:(:(:(kabel mieliśmy juz stary i cały czas był problemy z łącznościa,Adam kupił nowy kabel i wczoraj go podłączył,wczesnie nie było czasu bo od poniedziałku robiliśmy remont w naszym pokoju:):):)Efekt jest super!!ale właśnie czeka mnie jeszcze sprzatanie po tym całym malowaniu,tapetowaniu itd!!ale dziś sie z tym uporam napewno!!!Wczoraj mieliśmy wizyte u androloga......wzielam 3 wyniki,które Adam robił do tej pory,lekarz wziął ten ostatni do reki paotzy i mówi,ze ilość nasienia jest bardzo dobra,a parametry tez są w porzadku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)ze liczy się ogólnie,ruch plemników!!a Adam ma ponad 50 % plemników ruchliwych,wiec wynik jest w porzaddku!!!!wiec pytam,czemu jest gorszy od tego co w styczniu robił???dr.powiedział,ze na twwynik nasienia ma wpływ stres,przemeczenie,przeziębienie,alkochol,jakaś choroba itd.i ze gdyby teraz zrobił badanie to wynik raczej napewno tez byłby inny!!wynik nasienia w duzej mierze zalezy od czaynników zewnetrznych!!Powiedział,ze nie ma powodów do zmartwien,bo według niego jest wszystko ok!!zrobił Adamaowi usg jąder,powiedział,ze wszystko jest dobrze,ze nie widzi nic niepokojącego!!!!Z tego wyniku wyczytał,ze Adam moze miec lekki stan zapalny,przepisał mu leli,witaminy i za 6 tygodni ma powtórzyc badanie raz jeszcze!!!Kamien spadł mi z serca po tej wizycie....:)ucieszyłam,sie ze jest ok!!!!!!!!!Acha i dr.powiedział,ze skoro 4 razy zachodziłam w ciążę to płodni jesteśmy,bo ciąże były itd!!!

hej

katiuszka ja biorę od 3 dc do 7 dc :tak: i we wtorek po świętach usg na sprawdzenie jajów :-D:-) jajniki mogą boleć bo je chemicznie stymulujemy i zmuszane są do pracy ,której nie chcą same wykonywać więc ten ból będzie, możesz odczuwać silniej owu bo będą duże i pięknie będą pękać :tak: kochana więc razem będzie nam raźniej hehe,ale cykl wspólny no jeszcze tak nie miałam z nikim :tak::-D:-)więc staramy się to może ,może w tym samym czasie będziemy się turlać z brzuchami hehehe :happy2:

ja na chwilę uciekam obiadek robię ,sos z kaszą gryczaną i ogóreczkiem mniam...za pozostałe dziewczyny trzymam kciuki w starankach i tulę wszystkie i cieplutko pozdrawiam.

Miłego weekendu.

Helllo Babeczki!!!
Widzę, że chociaż kasica i alex się odezwały:tak: Reszta dalej w ukryciu:wściekła/y:;-)poczekajcie...poczekajcie...jak Wy się uaktywnicie, to my się wtedy pochowamy i będziemy tylko odczytywały!!!!! :tak:
zuzanka, czyli jutro obie atakujemy swoje jajniki:tak:ja tez pierwszy raz mam cykl zgrany z kimś innym:-) będziemy sobie mówić swoje reakcje...tylko, żebyśmy się nawzajem nie nakręcały, że na przykład u mnie to to się dzieje, a u Ciebie nie, albo na odwrót:baffled: no ale może obie będziemy tak samo schizować:-D
kasica...no widzisz Kochana!!!! a nie mówiłyśmy!!!! nie ma co od razu panikować i rąk załamywać!!!! inny lekarz, specjalista i już inna interpretacja. Super wiadomości!!! Z resztą tez będzie dobrze, zobaczysz!!!!
alex...a pewnie, skoro masz możliwośc, to uciekaj na zwolnienie, już pisałam, po co się męczyć. A tak to pośpisz sobie ile chcesz i kiedy chcesz. No i w spokoju będziesz się cieszyć fasolką....i wisieć nad kibelkiem jak Cię mdłości najdą:-D ale oby nie!!!
no i teraz lumina.....zostawiłam sobie Ciebie na koniec, bo pewnie się znowu rozpiszę. Mnie się wydaje, że Ty nie potrafisz raz a dobrze na nich wszystkich huknąć, żeby się od Ciebie odwalili, że nie zyczysz sobie ciągłych uwag na temta dziecka, tym bardziej, że to nie z Twojej strony jest wina..czy problem. Oni widzą, że mogą, że Ty nie reagujesz, a jak już, to za spokojnie i za cicho, a że i od siebie nie są zbytnio wrażliwi, no to tak to wygląda. A od rodziny to akurat można się odciąć, uwierz mi. Ja jestem całkiem innego zdania, otóż brałaś ślub z Twoim eMem, a nie z jego matką, bratem, bratową i całą resztą. Jak się męczysz, oni Ci na głowę wchodzą, to ja bym powiedziała raz a dobrze o co mi chodzi i zagroziła, że jak mi nie dacie żyć własnym życiem, to się skończą rodzinne zjazdy, urodziny, imieniny, święta, chrzciny,pogrzeby itp., że ja się wypisuję i to będzie wasza wina. No ale naprawdę, jak nie weźmiesz spraw w swoje ręce i Twój M. nie będzie Cię w tym wspierał, to nic z tego nie będzie. I nie wiem co byśmy Ci pisały, nic się nie zmieni.
Muma...no i jak tam??? pojechaliście do szpitala zakaźnego...tak profilaktycznie??? czy czekasz do kolejnych badań?
A moje ziółka już są...ale śpią:-D to znaczy ten znajomy śpi, bo zmęczony po całej trasie i pewnie dziś nie przyjedzie do nas. Pewnie od jutra zacznę kurację. Nooo ale mi jajniki będą buzować..z jednej strony clo, z drugiej ziółka :tak:
Pisałyście, że w Polsce zima powróciła..tutaj też!!! to znaczy jeszcze nie ma śniegu, ale na święta straszą, że spadnie:szok: szok!!! w zeszłym tygodniu było już po 23st. a tu znów śnieg!!!! no i we Francji tez zimno...brrrr ale z drugiej strony...wiosna miała być nasza...a skoro wiosny jeszcze nie ma...to nadal mamy szansę:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry
ja się tłumaczę od razu żeby nie było ! od dzisiaj mam nowy internet właśnie uruchomiliśmy ,pół dnia nam to zajęło :baffled:ale w końcu mam dostęp do sieci...UFFFFF .No i przez ten internet zapomniałam że wstwiłam buraki na ćwikłę o też gotowały się pół dnia ....:baffled: Na razie was nie doczytam bo dzisiaj i tak już jestem padnięta, proszę o telegraficzny skrót :happy2:
kasica -świetne wiadomości !!! To teraz do roboty dziewczyno !zobaczysz że sie uda :)
katiuszka -wdzę ze jak zuzanka CLO ? dobrze zrozumiałąm
Tyle zdołałam wychwycić ....
pozostałe kochane forumki ściskam cieplutko i pozdrawiam ...:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry