katiuszka79
Fanka BB :)
Dzięki ani@k!!!! mam nadzieję, że nie zapomnę...uciekam już Dziewczynki. Senność mnie dopadła, a do tego brzuch mnie boli, chyba się położę...Do jutra!!!! miłej nocki!!!!!ehhh..
WYSZŁO!!!:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki ani@k!!!! mam nadzieję, że nie zapomnę...uciekam już Dziewczynki. Senność mnie dopadła, a do tego brzuch mnie boli, chyba się położę...Do jutra!!!! miłej nocki!!!!!ehhh..
WYSZŁO!!!:-)
i we wtorek po świętach usg na sprawdzenie jajów
:-) jajniki mogą boleć bo je chemicznie stymulujemy i zmuszane są do pracy ,której nie chcą same wykonywać więc ten ból będzie, możesz odczuwać silniej owu bo będą duże i pięknie będą pękać
kochana więc razem będzie nam raźniej hehe,ale cykl wspólny no jeszcze tak nie miałam z nikim 
:-)więc staramy się to może ,może w tym samym czasie będziemy się turlać z brzuchami hehehe 
Reszta dalej w ukryciu
;-)poczekajcie...poczekajcie...jak Wy się uaktywnicie, to my się wtedy pochowamy i będziemy tylko odczytywały!!!!! 
ja tez pierwszy raz mam cykl zgrany z kimś innym:-) będziemy sobie mówić swoje reakcje...tylko, żebyśmy się nawzajem nie nakręcały, że na przykład u mnie to to się dzieje, a u Ciebie nie, albo na odwrót
no ale może obie będziemy tak samo schizować
ale oby nie!!!
to znaczy ten znajomy śpi, bo zmęczony po całej trasie i pewnie dziś nie przyjedzie do nas. Pewnie od jutra zacznę kurację. Nooo ale mi jajniki będą buzować..z jednej strony clo, z drugiej ziółka 
szok!!! w zeszłym tygodniu było już po 23st. a tu znów śnieg!!!! no i we Francji tez zimno...brrrr ale z drugiej strony...wiosna miała być nasza...a skoro wiosny jeszcze nie ma...to nadal mamy szansę
ale w końcu mam dostęp do sieci...UFFFFF .No i przez ten internet zapomniałam że wstwiłam buraki na ćwikłę o też gotowały się pół dnia ....
Na razie was nie doczytam bo dzisiaj i tak już jestem padnięta, proszę o telegraficzny skrót