cześć dziewczyny,
kok.o kochana nie myśl o tym wiem,że ciężko mi co roku jak idzie 4 kwietnia to ciężko i mówię do M ,ze już by miał 2 latka ,najgorsze u mnie jest to ,że mam 2 dzieci z kwietnia 6,14 .04 i jak patrzę na nie to widzę swojego brzdąca ....ale zaraz staje do pionu bo sobie myślę ,że wybrał sobie mój aniołek inna datę urodzenia ,czwórka dzieci z tego samego roku idzie finansowo się załamać a Nasze będzie wyczekane i kochane najmocniej na świecie.Przeczytałam artykuł z Kasia Skrzynecką ,ona po 40 urodziła i miała kilka poronień ,przeczytałam i nabrałam dystansu do siebie,że jak się mocno chce to można.....NAM tez się uda!Tulę Cie kok.o
Ani@k ja coś czuje ,że u Ciebie będzie za pierwszym strzałem ostatnio mi się śniło,że jechałam na spotkanie z Wami i podwoziłam Ciebie i mówisz do mnie "jestem w ciąży ale wiesz nie mówię nikomu bo będzie smutno dziewczynom "my dojeżdźamy do hotelu a Ty mówisz o
Muma z małym ,ale ich nie widziałam bo się obudziłam

:-)
a to co napisałaś do kok.o to też mi się wydaje,że każdej z nas przychodzi kryzys i beczeć się chcę

może i lepiej wypłakać lżej jest?
bzzz jak u Ciebie @ coś daje znaki najazdu? czy cisza w eterze?
katiuszka ja dzisiaj 3dc i clo już wzięłam 1x1 mam

:-) no ja mam nadzieję,że będziemy się wspierać teraz podwójnie bo i tak się tutaj wszystkie wspieramy :-)

ale miło z drugą osoba przechodzić to samo a jeszcze lepiej jak to jest coś dobrego

no więc trzymam kciuki ,kiedy monitoring?
Muma nie masz co sie denerwować ,będzie dobrze z fasolem i badania genetyczne też dobre będą ,nie zamartwiaj się leki bierzesz tak?no to nie martw się. Jesteśmy z Tobą i trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kasia.natka jak kochana samopoczucie? jak przygotowania na przyjście niuni?oszczędzaj się kochana teraz bo to już tuż,tuż

bionda?????skarbie kilka słów co u Ciebie ...martwię się!?
alex__odpoczywaj i L4 bierz masz prawo więc korzystaj :-)
kasica dobre wieści

&&&&&&&&&
a ja się usprawiedliwię dlaczego mnie nie ma na bb dużo pracy,no i święta za tydzień wiec już robię przygotowania lista zakupów,lista dań ,no i porządki w między czasie...aby pogoda była tylko ładna to obiad niedzielny na tarasie zrobię no i wsadziłabym już bratki aby było pięknie i kolorowo

Miłej niedzieli kochane....