reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k wychodź z dołka kochana,wychodz!:tak: Wracanie do tamtych dni budzi wspomnienia tamtych emocji, silnych.I przeżywasz to jeszcze raz, i jeszcze raz...
Staraj sie czesciej myslec o przyszłości, nie rozpamiętywać tamtych zdarzeń. Wiem, ze to trudno, ale np.mnie coraz lepiej to wychodzi (...z czasem ). Na pewno nie zapomnisz o tym co było, ale chociaż w przyszłość bedziesz radośniej patrzeć. Myśl o tym co będzie! :tak:

Przytulam i trzymaj się cieplutko.:happy:

Kok.o kiedyś mi tak napisałaś.. teraz ja Cię proszę: wychodź z dołka kochana, wychodź!!!!
Mysl o wykresach, mierz tempkę i PATRZ W PRZYSZŁOŚĆ!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Ani@k - owocnych staranek życzę :)

kok.o - mam nadzieję ze wypędzisz czarne myśli, myślę że każda z nas ma takie w swojej głowie, z jednymi łatwiej się uporać z innymi trudniej, ale na pewno zwasze jest jakieś wyjście - trzymaj się :cool2:

bionda co u ciebie?
katiuszka - to owocnego cyklu życzę :tak:

katiuszka - jest w tym racja co piszesz bo miałam kiedyś problemy z teściem i walnęłam kiedyś ręką w stół i to konkretnie - teraz jest dla mnie miły a na teściową nadal nie mam sposobu , do niej nic nie dociera , mogę jej nagadać a ona i tak się nie obrazi

cześć dziewczyny,
kok.o kochana nie myśl o tym wiem,że ciężko mi co roku jak idzie 4 kwietnia to ciężko i mówię do M ,ze już by miał 2 latka ,najgorsze u mnie jest to ,że mam 2 dzieci z kwietnia 6,14 .04 i jak patrzę na nie to widzę swojego brzdąca ....ale zaraz staje do pionu bo sobie myślę ,że wybrał sobie mój aniołek inna datę urodzenia ,czwórka dzieci z tego samego roku idzie finansowo się załamać a Nasze będzie wyczekane i kochane najmocniej na świecie.Przeczytałam artykuł z Kasia Skrzynecką ,ona po 40 urodziła i miała kilka poronień ,przeczytałam i nabrałam dystansu do siebie,że jak się mocno chce to można.....NAM tez się uda!Tulę Cie kok.o
Ani@k ja coś czuje ,że u Ciebie będzie za pierwszym strzałem ostatnio mi się śniło,że jechałam na spotkanie z Wami i podwoziłam Ciebie i mówisz do mnie "jestem w ciąży ale wiesz nie mówię nikomu bo będzie smutno dziewczynom "my dojeżdźamy do hotelu a Ty mówisz o Muma z małym ,ale ich nie widziałam bo się obudziłam :tak::-)
a to co napisałaś do kok.o to też mi się wydaje,że każdej z nas przychodzi kryzys i beczeć się chcę :baffled::no:może i lepiej wypłakać lżej jest?
bzzz jak u Ciebie @ coś daje znaki najazdu? czy cisza w eterze?
katiuszka ja dzisiaj 3dc i clo już wzięłam 1x1 mam :-D:-) no ja mam nadzieję,że będziemy się wspierać teraz podwójnie bo i tak się tutaj wszystkie wspieramy :-):tak:ale miło z drugą osoba przechodzić to samo a jeszcze lepiej jak to jest coś dobrego :tak:no więc trzymam kciuki ,kiedy monitoring?
Muma nie masz co sie denerwować ,będzie dobrze z fasolem i badania genetyczne też dobre będą ,nie zamartwiaj się leki bierzesz tak?no to nie martw się. Jesteśmy z Tobą i trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kasia.natka jak kochana samopoczucie? jak przygotowania na przyjście niuni?oszczędzaj się kochana teraz bo to już tuż,tuż :tak::-)

bionda?????skarbie kilka słów co u Ciebie ...martwię się!?
alex__odpoczywaj i L4 bierz masz prawo więc korzystaj :-)
kasica dobre wieści :tak::-D&&&&&&&&&

a ja się usprawiedliwię dlaczego mnie nie ma na bb dużo pracy,no i święta za tydzień wiec już robię przygotowania lista zakupów,lista dań ,no i porządki w między czasie...aby pogoda była tylko ładna to obiad niedzielny na tarasie zrobię no i wsadziłabym już bratki aby było pięknie i kolorowo :tak::-)

Miłej niedzieli kochane....

oj chyba wszystkie te porządki czynicie i listy zakupów ... Cisza tu jak nie wiem co!
a ja cieszę się że mam internet i leniu****ę niedzielnie:-D pogoda mnie rozbraja ...ale to szczegół.
miłego popołudnia

A,ja dzis @ dostałam...:(:(:(qorcze miałam nadzieję ze tym razem sie nam uda...niestety kolejny raz się rozczarowałam....i nie ukrywam,że płakałam:(:(Modle sie codziennie,aby nadszedł ten dzien kiedy okaże się,ze @ nie przyjdzie,!!ze bede w ciąży.......!

cześć Dziewczyny!!!
jak tam mija niedziela??? u mnie zakupowo, ale nerwę mam na te angielskie sklepy!!! niby wszystko jest, ale jak człowiek chce coś konkretnego, to nie ma!!!:wściekła/y: jutro znowu po pracy muszę gdzieś uderzyć:baffled:
zuzanka, ja też dziś zaczynam CLO..ale dopiero przed snem, tak mi lekarz kazał. A monitoringu nie mam jeszcze w tym cyklu, lekarza mojego nie ma, wyjeżdża na święta do Polski, a poza tym stwierdził, że w tym cyklu po tym Clo zrobimy dwa razy proegesteron, a później się zobaczy. Jak dalej się będę upierała, to w przyszłym cyklu monitoring zrobi...chyba, że zajdę teraz:confused:;-)
Mam pytanko do dziewczyn, które piją te ziółka. Tak Muma, mam już ziółka:tak:jak Wy to robicie? mieszacie wszystkie torebki razem w czymś dużym, a potem po łyżeczce zaparzacie tej mieszanki??? bo mój M. mówi, że lepiej będzie brać szczyptę ze wszystkiego i wtedy to zaparzać, bo będzie wtedy pewność, że mam wszystko, a tak to niewiadomo ile czego mi się nabierze:confused:ale nie chce mi się tak paprać, wolę zmieszać wszystko i po łyżeczce sobie udzielać. Dziś wieczorem robią napad na moje jajniki!!!!:-)oj, będą cieniutko piszczeć, oj będą...:-D
ani@k...kok.o....proszę nam się tu dziewczynki nie smucić...wiem, że boli, że się to wszystko przypomina, ale teraz nic już przeszłości nie zmieni...trzeba z tego wyciągnąć wnioski na przyszłość i spróbować żyć dalej, skupić się na tym co dziś i teraz i dążyć do wyznaczonych celów...czyli fasolek!!!! tzrymam za Was dziewuszki kciuki!!!!!&&&&&&&&
.....a jak juz o tym mowa...to ja wprawdzie nie byłam jeszcze w ciąży, ale jak planowaliśmy dzidzię, to ja już w kwietniu miałam rodzić....ehhh plany planami...a życie swoje...no trudno...
Miłego dzionka wszystkim!!!!!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki
Ani@k :*** zuzanka :*** katiuszka :*** bzzzz :***
wybeczałam sie wczoraj w koszulke małża, zmoczyłam mu jej pół i juz mi lepiej.

katiuszka, tu masz proporcje -mieszanka nr 3 Sroki (ja wsypałam do wielkiej michy, wymieszałam dobrze i po łyżeczce co wieczór)
lebiodka (oregano) 50gr
koszyczek rumianku 50gr
macierzanka 50gr
pokrzywa 50gr
dziurawiec 50gr
rdest ptasi 50gr
ruta 20gr
nagietek 20gr
nostrzyk 20gr
Łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny. Pić szklankę odwaru przed snem.

kasica no nie płacz, ja tez łapie ostatnio dołki jak @ przyłazi, ale w koncu sie przecież nam musi udać, nie? no.:tak:

A ja dzisiaj rozpoczęłam sezon biegowy :-) ale fajnie na polach ozimina sie zieleni, pieknie jest (jakom cudem nie wymarzła). I magnolie szykują sie juz do kwitnięcia.:-) A moja kondycja na dnie leży... ale kilka dni regularnego biegania i bedzie lepiej :tak:

Witam Was Kochane po duganei przerwie :-). Coś mi się porąbało z BB :szok:. Mogłam się zalogować i pisać ale jak kliknęłam wyślij odpowiedź to mnie wylogowywało i zamykała się strona BB. Jak ją chciałam otworzyć to nie otwierala się w przeglądarce tylko zapisywała na dysku kompa. I tak a piać.
Po tygodniu nieobecności już mi się nie uda Was Pisarki nadrobić tak aby każdej odpisać. Więc... trzymam kciuki za wszystkie starające, tulę wszystkie @wate i całuję w brzuszek Mamuśki :-), tak na szczęście :zawstydzona/y:. Teraz szczególne kciuki za Fasola Mumy i Mumę , oby wszystko było jak ostatnia p. doktor mówi - prywatne laby są do duuuuuuupy i wynik ze szpitalnego będzie OK!!!. Zresztą nie ma innej opcji, musi być ok. Fasol jest nasz i żadne koty nie będą decydować o jego zdrówku. Najważniejsze , ze już antybiotyk jest.

A teraz z innej beczki. Wpadłam dziś w mega schiza, a nawet się w tym cyklu nie staraliśmy, seksik był tylko kiedy mieliśmy ochotę, a nie kiedy trzeba :-). Zresztą i tak się okazało , że w płodnych seksiliśmy się co 2 dzień. Sprawdziliśmy to z czystej ciekawości. Ale do rzeczy. Dziś pierwszy raz sprawdziłam sobie temkę tam ;-) po przebudzeniu i 37,8 :szok:. Jeśli mam cykl 28 dniowy to powinnam dostać @ 6.04 a jeśli 26 to 4.04.
Co Wy myślicie bo ja już o niczym innym nie mogę myśleć. Pewnie ta tempka nic nie znaczy jeśli nie mierze codziennie?

reklama
Witajcie porannie..
Kasica no ale wiesz nowy cykl się zaczął.. &&&&&&&&&&&&&&&&&
Zuzanka oj mi się też śniło że Ty jesteś w ciąży.. ale gdyby Twój sen był proroczy to bym pojechała tam do Ciebie i bym Cię sama osobiście wycałowała!!!! ;-) :tak:
Kok.o cieszę się ze jest lepiej :tak: mi placz też czasami pomaga ale .. nie chcę abyś płakała!!! :sorry:
Muma qrcze teraz dojrzałam ze po wiadomosci od Ciebie napisałam tylko o tym, że będę spać spokojnie.. ale oczywiście cieszę się że wszystko jest pod kontrolą!!! Antybiotyk zaczyna pewnie już działać i przy następnym sprawdzeniu parametry bedą na "ludzkim" poziomie &&&&&&&&&&&& :tak:
Bionda.. szkoda że nie mierzysz temp. systematycznie.. tak wielka temp. jezeli utrzymuje się dłuzej niż 18 dni - oznacza tylko jedno!!! Sprawdzaj temp. do momentu dnia kiedy ma się pojawić @.. jak nie spadnie to.. no no &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bzzzz widzę że nowe łącze poprawiło humor :tak: teraz nie ma bata - musisz być na BB częściej!! :-)
Katiuszka ja z zakupami zawsze mam problem.. bo na karaibach mam wrazenie że "odpadki" z całej polski się skupiają.. czego nie chcą kupić np. we Wrocławiu - wysyłają na karaiby!!! :wściekła/y: już od jakiegoś czasu myślę nad zakupami w stolicy.. marzeniami to nawet w mediolanie jestem:-)
Napisz czy masz jakieś "reakcje" po clo.. oprócz tej w paryżu gdzie "machniecie" bliźnięta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lumina a może ignorowanie jej da jakiś skutek? Ona gada a Ty myślisz o niebieskich migdałach.. niech pierdzieli.. Ty zaciśnij zęby i .. skup myśli na czymś innym. I tak nie zapyta czy ją słuchałaś. Najleiej jest coś czytać.. Bo sobie tak pomyślałam, że jak reagujesz nawet złością czy krzykiem na to co ona powie - ona góruje.. ale kiedy na to co ona powie Ty odpowiesz totalną zlewką - może przestanie wogóle do Ciebie gadać.. chyba Bzzzz kiedyś napisała, że na pytanie teściowej "i jak leci" ona odpowiedziała "dobrze".. (chyba że pomyliłam pytanie i odpowiedź Bzzzz.. bo to było jakiś czas temu:zawstydzona/y: Bzzzz jak coś przekręciłam, przepraszam..)

A u mnie faza "wysokich" temperatur trwa.. ciekawa jestem czy w moim przypadku dzień moze dwa dni wcześniej spadnie, sygnalizując nadchodzącą małpę.. :confused2:
Nie to żebym całkiem normalna była.. bo już "smyranie" czuję.. to przez Mumę.. naczytałam się jej opowieści o smyraniu i normalnie też tak mam :-D

Kasia.natka, Brzózka moze jakieś słówko skrobniecie???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry