reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam
ja jednak sobie odpuszczę chyba , te starania i obsesyjne myslenie doprowadzą moje małżeństwo do upadku a i relacje z rodziną podupadną więc na pytania teściowej odpowiem że jestesmy bezpłodni oboje i myślimy o adopcji a obecnie cieszymy się że mamy psa w domu i to jakaś namiastka jest przecież :angry:

to tyle ode mnie nie chce absolutnie aby ciężarne tu na tym forum myślały że pałam do nich nienawiścią czy zazdroszczę , nic bardziej mylnego

reklama
cześć dziewczyny
bionda dobrze ,że już naprawione i dajesz znak :-D:-) oj coś czuje ,że jednak w tym cyklu ,któraś z nas będzie miała II kreski,życzę wszystkim ,kochana II będą śliczne!!!!
Ani@k oj oby się spełnił ,życzę każdej ...naprawdę ...bzzz a żurawinóweczkę ostatnio piłam od Ciebie i była pyszna :tak::-)więc Ani@k polecam wyroby bzzz
kasia.natka nic nie szkodzi że się pomyliłaś mi jak Ani też się myli bez ciąży ostatnio ser do chlebaka włożyłam i jeszcze miałam pretensje do domowników ,że nie kładą nic na miejsce :laugh2::rofl2: :tak:
Muma odpoczywaj kochana ,ale napisz od czasu do czasu jak u Ciebie kochana ,bo będę telefonem Cie męczyć jak za długo nie dasz znaku życia :-p
katiuszka jak się czujesz?jak Twoje jajeczka ?

ja dzisiaj jakaś padnięta jestem a to dopiero poniedziałek jakaś masakra ....to chyba pogoda,że taka jestem jakaś mizerna :confused2::szok::baffled: obiadek na jutro szykuje ,zupka buraczkowa .....mniam.

hej
nooo bionda!!! &&&&&&&&&& :-D:-) ogrrrromne kciukasy za II jako przyczyne zmęczenia :-):-)

a Muma czemu ma tak odpoczywać? ... coś chyba przegapiłam ? czy wiecie coś czego ja nie wiem? :eek::baffled::baffled::confused:
dzisiaj badania miały być, usg i awidność... (:baffled:... albo coś pokreciłam) i co?
hmmm...
no nic to...

Ani@k mam nadzieje,ze Ty teraz na spinningu pedałujesz? ;-):-) bo ja właśnie ze swojego wróciłam i prosto na BB wlazłam hihi

bzzzz mmmm żurawinóweczka powiadasz... ja mam zamiar dziś troszke nadpić cytrynówki na miodzie roboty teściowej.. pyyycha! a jakiego kopa ma! :-D

zuzanka i jak tam? czujesz juz jakieś ruchy w jajnikach? ;-):happy:

Ostatnia edycja:
hej kok.o jeszcze za wcześnie u mnie za 2 dni pewnie dadzą o sobie znak :-) jeszcze @ dzisiaj była widoczna na froncie więc niech zniknie wtedy pewnie się ruszą :rofl2::tak:

a co u Ciebie jak samopoczucie?lepsze?

dziekuje zuzanka , juz lepiej. Wyplakałam wszystkie swoje żale w klate eMa i juz lepiej jest. Oj biedny ten mój mąż... ale kochany ;-):-)
byle jakoś ten kwiecien przetrwać :tak:

helllo Kobietki!!!
Kurczę...tyle się opisałam i mi sie skasowało!!!!:wściekła/y: No nic, spróbuję jeszcze raz. Pisałam, że padnięta jestem jak koń po westernie, nawet spiningu mi nie trzeba. Miłam maraton po Oxford St., to jest najdłuższa ulica Londynu z samymi sklepami. Nic sobie nie kupiłam:wściekła/y:a nóg nie czuję!!! Zasr...y Londyn!!!! Jak mi jeszcze raz któraś z Was napisze, że tu się lepiej robi zakupy, to za uszy wirtualnie wytargam!!!!;-):-)
zuzanka, nie wiem czy to podświadomość...czy tabletka razem z ziółkami działa...no ale coś mnie tam ściska, kłuje...na razie poczułam ze dwa razy w ciągu całego dnia:baffled: ale mam nadzieję, że się rozhulają...byle nie za bardzo, żebym była na chodzie.
kok.o zrobiłam te ziółka według Twojej i muminiej receptury..czyli wszystko na raz wymieszałam w jednym wielkim pojemniku i udzielam sobie codziennie po łyżeczce. A powiedz, można to to słodzić??? tak chociaż z pół łyżeczki??? bo na gorzko ja tego nie przełknę...:sorry:chyba, ze nie można...no to jakoś sobie to będę wlewać prosto do żołądka tak jak się na siłę karmi gęsi:-)
kasia.natka...też Ci zazdroszczę wizyt mamusi...moja jeszcze u mnie nie była, co roku ją namawiam, zawsze coś staje na przeszkodzie i nie przyjeżdza, ale już jej zapowiedziałam, jak sie moja dzidzia urodzi, to już nie ma siły, musi przylecieć!!!!:tak:
bionda, widzę, że dopuściłaś Twojego Y., to kompa i zlikwidował Ci wirusa:tak:no to nadrabiaj teraz pisanie, nadrabiaj :-) A tempki ja bym na Twoim miejscu teraz już nie mierzyła, nie wiesz jaką masz swoją niską, jaka jest wysoka...szkoda Twojego zastanawiania się, kombinowania...chociaż fajnie jest nagle zobaczyć 37 lub więcej :-) W nowym cyklu zacznij sobie od początku, zapisuj, mierz o tej samej porze, tym samym termometrem i w tym samym miejscu i dopiero wtedy można coś z tego wyczytać...Tak mnie nasze dziewczyny wyszkoliły, to i Tobie to piszę:tak:
Muma...z tego wszystkiego już nie wiem czy Ci wczoraj napisałam:baffled: ziółka dotarły, już drugie dzień piję, tak więc Kochana jeszcze raz wielkie dzięki!!!! Zerknęłam na ten adres na paczce i faktycznie w kodzie pocztowym "N" wygląda jak "W", no i Angole już sie nie doczytali i odesłali:angry: no ale najważniejsze, ze już są...a paskudztwo bleeee jakich mało piłam...ale nie grymaszę, jak trza to trza!!! buziaki dla Ciebie za pomoc!!!!
ani@k...trzymam kciuki za Twoją tempkę, żeby już nie spadła &&&&&&&&&& no ale by było, pierwszy cykl staran i bach!!! fasolka!!!!!
bzzzz...ja z tych nietrunkowych (oprócz winka na endo;-)) ale tą żurawinówką to mi narobiłaś smaka!!! oj, chyba zwalimy Ci się wszystkie na degustację hehehe
brzózka...a Ty co??? dalej po polach ganiasz??? jak tam staranka??? a zwierzaczki wszystkie zdrowe? owieczki hasają po łąkach??? zimno się znowu zrobiło, to pewnie wolą siedzieć w ciepełku, nie?

Ostatnia edycja:
nooo katiuszka, to ja juz moge zaczac siorbac dzisiejszy kubek (do Twojego posta);-):-D:-D
kurcze, moje nie są gorzkie:eek:
na pewno masz mieszanke nr 3??

hehe pewnie jak bym w Londynie miała zakupy robic to tez nic bym nie kupiła... zawsze mam problem, bo nic mi sie nie podoba :baffled: im większy wybór, tym gorzej ;-):-)

O, znalazłam na szybko :
"Za O. Sroką ("Poradnik ziołowy"): "...ziół nie słodzić cukrem ani
miodem (odstępstwo od tej zasady można robić w przypadku podawania ziół
dzieciom)..."
znaczy to ogólnie do ziół jest ;-):-)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki,

Obiecuję, że jutro będę czytać o odpisywać, dziś cały dzień latałam po lekarzach , jak wróciłam poszłam spać i dopiero wstałam ;-)
No więc dzisiaj zrobiłam w poradni przyszpitalnej ponownie badania, wyniki będą w piątek i p. dr mówi, że wciąż jest duża szansa , że to tylko pomyłka labu, oby.. Nawet jeśli nie to zaczęłam bardzo wcześnie leczenie i powinno być OK , tym bardziej , że dziś sprawdziliśmy USG co u Fasola :-)
Fasol rozwija się co do dnia , tak jak wg OM, ma 2,90 cm długości (w tym 1,2 cm główka), wygląda jak miś z 6 kulek tj brzuszek, główka i 4 kuleczki - rączki i nóżki. Pływa sobie i macha rączką do mamusi :-) Od razu mi lepiej, uffffff.....
Potem pojechałam do Manufaktury i z tej okazji zakupiłam Fasolowi pierwsze śpiochy, a co, zasłużył sobie dziś !:-)
Dziś się obudziłam o 3.07 rano i już nie spałam , podczytywałam Was z telefonu, bionda -temperatura super !!! i jak szybko minął ten miesiąc , trzymam mocno kciuki za wszystkie Ciocie ale bionda pierwsza z Zajączkiem na Wielkanoc :-D &&&&&&&&&&&&&&
Popatrzyłam w Wasze testowanka, co to za protesty ?? :-) Po prostu trzeba testy dobre zakupić , myślę, że z każdym miesiącem będzie coraz więcej dobrych &&&&&&&:tak:
kok.o - super, że masz wykresik, będziemy podglądać :-p Mam nadzieję, że od razu będzie szczęśliwy :tak:
Ani@k -nooo jak drapie Cię pazurek mały to już wiadomo co jest grane !! :tak: &&&&&&&&&&&&
katiuszka - ziół nie słodzimy, szybko wypij i pędź do eMa to Ci dosłodzi :-)

zuzanka -fajne masz sny, miło, że też wpadłam do Ciebie , ja naprawdę myślę, że my to się musimy spotkać kiedyś wszystkie :tak:
Aaaa i jeszcze coś dla Was od Fasola :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:

Ostatnia edycja:
Muma, no dzięki Bogu :-), bo siedziałam jak na szpilkach!!! Następnym razem przed spaniem napisz tylko ....OK.
Fasolowi się śpiochy należały jak nic dzisiaj, przecież miał swoją sesję zdjęciową na golaska :tak:.
Ja się wkręcam i schizuję , ale napewno duuuuupa bedzie :tak:. Jajo mnie rżnie jak diabli, dziś pół dnia przeleżałam i przespałam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry