Ani@k
Fanka BB :)
Witam się z rana!!!
Ja też bym sobie na Twoim miejscu odpuściła.. a na jej pytania odpowiadałabym w sposób "minimalistyczny".
Ja osobiście baaardzo żurawinę lubię i najróżniejsze z niej wyroby.. i wierzę Ci Zuzka że Bzzzz jest mistrzynią w wyrobach żurawino-podobnych.. jest tylko jedno ale.. po jednej takiej wizycie myślę ze Bzzzz już by nie chciała abym do niej przyjeżdżała..
bo jak mi coś zasmakuje - kaplica!!!! Pałką bejsbolową trzeba mnie odganiać :-)
Muma przez zabieganie musi wypoczywać.. relaks ciążowy to najlepsza rzecz pod słońcem!!!
Co do spinningu - po świętach zaczynam - już postanowione!!!
Przetrwasz kochana!!! Jesteś silną babką (nie chodzi o mięśnie spinningowe;-)) Ja po cichutku trzymam za Ciebie kciuki i wznoszę modły do Stwórcy!!! Może ingerencja osób trzecich coś zadziała w sprawie???
Jak by się spełniło to osobiście bym Cię w Londynie wycałowała!!!! :-)
Obiecuję że nie będę się nakręcać.. ;-)
A jajniki od 2/3 dni buzują jak szalone
chyba nigdy tak wcześniej nie miałam..
Widok Fasola machającego - bezcenny!!!! Już niedługo główka zmieni gabaryty
i zobaczysz jaki wtedy jest "odłot" ;-)
Dziękuję za procje świeżutkich fluidków - łapię trochę!!!
Kasia.natka mi się wydaje że Muma na chłopaka wysyła ~~~~, a Ty podeślij troszkę na dziewczynkę
plis!!!!
Bionda jak się sprawa ma???? Rozumiem że czujesz się "inaczej"??? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Brzózka heloł??? Może warto by było nam coś napisać o sobie???
Miłego dnia...
ja jednak sobie odpuszczę chyba , te starania i obsesyjne myslenie doprowadzą moje małżeństwo do upadku a i relacje z rodziną podupadną więc na pytania teściowej odpowiem że jestesmy bezpłodni oboje i myślimy o adopcji a obecnie cieszymy się że mamy psa w domu i to jakaś namiastka jest przecież![]()
Ja też bym sobie na Twoim miejscu odpuściła.. a na jej pytania odpowiadałabym w sposób "minimalistyczny".
Ani@k oj oby się spełnił ,życzę każdej ...naprawdę ...bzzz a żurawinóweczkę ostatnio piłam od Ciebie i była pyszna:-)więc Ani@k polecam wyroby bzzz
Ja osobiście baaardzo żurawinę lubię i najróżniejsze z niej wyroby.. i wierzę Ci Zuzka że Bzzzz jest mistrzynią w wyrobach żurawino-podobnych.. jest tylko jedno ale.. po jednej takiej wizycie myślę ze Bzzzz już by nie chciała abym do niej przyjeżdżała..
bo jak mi coś zasmakuje - kaplica!!!! Pałką bejsbolową trzeba mnie odganiać :-) a Muma czemu ma tak odpoczywać? ... coś chyba przegapiłam ? czy wiecie coś czego ja nie wiem?
dzisiaj badania miały być, usg i awidność...baffled:... albo coś pokreciłam) i co?
Ani@k mam nadzieje,ze Ty teraz na spinningu pedałujesz? ;-):-)
Muma przez zabieganie musi wypoczywać.. relaks ciążowy to najlepsza rzecz pod słońcem!!!
Co do spinningu - po świętach zaczynam - już postanowione!!!

byle jakoś ten kwiecien przetrwać![]()
Przetrwasz kochana!!! Jesteś silną babką (nie chodzi o mięśnie spinningowe;-)) Ja po cichutku trzymam za Ciebie kciuki i wznoszę modły do Stwórcy!!! Może ingerencja osób trzecich coś zadziała w sprawie???
ani@k...trzymam kciuki za Twoją tempkę, żeby już nie spadła &&&&&&&&&& no ale by było, pierwszy cykl staran i bach!!! fasolka!!!!!
Jak by się spełniło to osobiście bym Cię w Londynie wycałowała!!!! :-)
Ani@k -nooo jak drapie Cię pazurek mały to już wiadomo co jest grane !!&&&&&&&&&&&&
Obiecuję że nie będę się nakręcać.. ;-)
A jajniki od 2/3 dni buzują jak szalone
chyba nigdy tak wcześniej nie miałam.. Widok Fasola machającego - bezcenny!!!! Już niedługo główka zmieni gabaryty
i zobaczysz jaki wtedy jest "odłot" ;-) Dziękuję za procje świeżutkich fluidków - łapię trochę!!!
Kasia.natka mi się wydaje że Muma na chłopaka wysyła ~~~~, a Ty podeślij troszkę na dziewczynkę
plis!!!!Bionda jak się sprawa ma???? Rozumiem że czujesz się "inaczej"??? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Brzózka heloł??? Może warto by było nam coś napisać o sobie???

Miłego dnia...
Ostatnia edycja:

Wiele rzeczy dzieje się w naszej głowie, więc najpierw tam trzeba zrobić porządek, potem wokoło i trzymać się podjętych decyzji AMEN.

Bo na pewno będzie nas więcej pod koniec miesiąca, prawda ?? 
cieszę się,że u Was wsio ok 
i w szafie mam dużo starych z przed lat ciuchów