reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Mi podczas ciąży "urosły" niektóre organy m. in. tarczyca.. a tylko jeden skubany guzek nie wrócił do swojego rozmiaru.. ehhh..

Mi natomiast wakacyjnie marzy się Kopenhaga.. albo Bornholm (po spinningu będę wprawiona w pedałowaniu i całą wysepkę mam ochotę objechać kilkanaście razy :-) a co..:-p:-D

Kok.o a "serduszka" na wykresie będą widoczne???

reklama
cieszę się że ktoś mnie tu rozumie :-)
będziecie musiały jednak znosić moją obecność :-D:-D

naprawdę nie każdy ma tak silną psychikę aby wytrzymać co miesięczne odliczanie dni płodnych - już nawet seks przestał sprawiać przyjemność a stał się dla mnie tylko celem do rozrodu - tak nie może być :no:

też planuje jakiś weekendzik w maju tylko pieska trzeba będzie chyba zabrać z nami bo nie mam z kim zostawić :no: a nie wiem jak na to mają się właściciele domków ?
zostawiłabym go u mamy a ona go na łańcuchu chce wiązać bo tak na wsi ludzie są wychowani

Ja tam też bym serduszek nie wkładała :happy2: Choć niektóre piszą i to jeszcze z komentarzami: w nocy, w dzień, w kuchni :-D:-D

A propos kuchni to coś mi się przypomniało, niezły numer z radia Zet:
Radio ZET :-D

hihi
ja pelny wykres prowadze na 28 dni, ale tam mozna udostepnic albo wszystko, albo nic. I tam serducha mozna wpisac poranne, dzienne lub wieczorne i inne kombinacje :-D

oj kok.o wariacie :-D a gdzie się wybierasz na kajaki i pod namiot??
Ani@k kok.o będzie dobrze ,może te guzki to jakiś hormon ,który sobie psikusa zrobił? nie denerwujcie się kochane w razie co walcie jak w dym!!!:tak:

....a może byście podpowiedziały co szykujecie na świąteczny stół?

Ja w tym roku gości nie mam więc tylko : barszcz biały z białą kiełbaską , sałatka pieczarkowa, pieczone karczek i schab ze śliwką, jajka faszerowane, sernik i kaczka z jabłkami :-) Tak żeby było co zjeść jak zgłodniejemy :-D
A jesteśmy zaproszeni do teściów, M z młodą chyba pójdą sami bo ja się boję toksoplazmozy :-(

oj Muma sami i tyle jedzenia?;-)kurka to ja tak : 2 sałatki- z gyrosa i kurczak z fetą, barszcz biały i kiełbaska,jajka faszerowane ze szczypiorkiem,schabowe ,bigos i ziemniaczki opiekane+ sałatka z kapusty pekinki i marchewki :tak:i 3 ciasta - sernik orzechowiec,babki ,babeczki piaskowe,śmietanowiec z krówką :tak:

a i ja się boję przy podejściu do ICSI też powiedziałam mojej szefowej ,że nie będę u nich siedzieć bo mają "klakiera"i boję się tego cholerstwa ,Muma a nie obrazi się teściowa,że nie poszłaś do niej?

reklama
zuzanka spływać planujemy Czarną Hańczą i K.Augustowskim. Postanowione. Przepiękne są tamte okolice (ale ja z tych typów, co urlop z dala od ludzi wolą spedzac).

yyy juz mnie brzuch z przejedzenia rozbolał jak Was przeczytałam ;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry