bionda
Fanka BB :)
Katiuszka, no naprawdę niepoprawna jesteś
. Trza było kumpeli dać kibelek ziółek do picia i zanim ona wypije to Ty nam coś tu nasmarujesz :-).
Kok.o, a no właśnie mógł się ktoś do mojej szczoty dorwać
. Na ten przykład mała córka argentyńczyka , a że ja brzydliwa jestem to mnie dziś wzięło na haftka. Ogólnie jestem samson i nie lubię jak ktoś się bawi moimi zabawkami bez pytania .
Zuzanka , ja wpadłam na chwilkę bo czekam na Y z kluchami na stole, dziś z kiełbaską, groszkiem i białym winem. Potem na zagryche karczochy alla romana - wszystko jego ulubione. Niech się chłopak cieszy że dobrą babę ma w domu. Ja chyba raczej nie zjem bo mi niezbyt dobrze.
. Trza było kumpeli dać kibelek ziółek do picia i zanim ona wypije to Ty nam coś tu nasmarujesz :-).Kok.o, a no właśnie mógł się ktoś do mojej szczoty dorwać
. Na ten przykład mała córka argentyńczyka , a że ja brzydliwa jestem to mnie dziś wzięło na haftka. Ogólnie jestem samson i nie lubię jak ktoś się bawi moimi zabawkami bez pytania .Zuzanka , ja wpadłam na chwilkę bo czekam na Y z kluchami na stole, dziś z kiełbaską, groszkiem i białym winem. Potem na zagryche karczochy alla romana - wszystko jego ulubione. Niech się chłopak cieszy że dobrą babę ma w domu. Ja chyba raczej nie zjem bo mi niezbyt dobrze.

i co miałabym ich pozarażać na Święta ?