reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

ooo i kasica żyje .. paczcie no... :-D
dobra, ja sie zbieram do wyrka, eMa dogrzeje ;-):-D

Muma - sałatka pyszna! :-) (mam teraz bujną cytrynową wyobrażnię, to czuję już to połączenie pieczarek i kieleckiego...mmmmmniam ) ;-)
:-D:-D
papa dobrej nocki:-)

reklama
Ja też uciekam, chociaż pewnie będę się wałkować w łóżku :baffled:
Najlepiej teraz śpi mi się jak M pójdzie rano do pracy i mam całe łoże dla siebie :-D
Do jutra :tak::tak:

Witojcie!!!
Ja na Święta wproszę się do mojej Mamusi i pewnie do teściowej..
Zamierzam zrobić takie cudeńka Brownie w skorupce
a miny jedzących będę uwieczniać na fotografiach.. :-D :-)
Bionda dziś termin ZERO maupa się nie pokazała!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zuzanka ja się na intrpretacji wyników nie znam.. ale wydaje mi się że nie chorowałaś na tokso.
Muma oj jak ja bym tak sobie z rańca w wielkim łożu pospała... ;-)
Kasia.natka na tym etapie ciąży jakie badania się robi? Co miesiąc krew i mocz, czy może inne jakieś? No i jeszcze chciałam spytać czy w SR zadają jakieś prace domowe? np. aby powtarzać oddychanmie, czy coś w tym stylu?
Katiuszka aleś się nie rozpisała.. wstydziłabyś się tak mało napisać :-p

A co do "obrzydzeń" jakieś ładne parę lat temu tak mocno obrzydziłam sobie mięso mielone i zupę pomidorową że nie lubię i nie jem :cool2:
A szczotki do włosów, (moich) kapci, pościeli, kocyka, sweterka, ściereczki od okularów niegdy nikomu nie "pożyczę"..
Aha i kubka z którego ja piję ulubione kakauko!!!
Ale jestem!!!! Kolejny po 30-kowy schiz!!! :-D

Miłego dnia dziewczynki!!!

hej!!Zuzanka ja niecały rok temu miałam robione toxoplazmozy itd!!Toxo ig G mam dodatki,,a toxo Ig M ujemny.Dr.mówił,ze wynik jest dobry,no.różtczka IgG mam dodatni,świadczy to o przebytej tam kiedyś,kiedys chorobie w dziecinstwie

Zuzanka igg ujemny u ciebie oznacza,ze nigdy nie byłas chora na toksoplazmozę i nie miałaś z nia styczności,wynikk igM,jak najbardziej masz dobry,bo on musi byc ujemny!:)ja np.igG mam dodatnie tz.ze kiedyś miałam toskoplazmoze,a teraz moje komórki uodoprniły sie na nią

dziś mi zaczęły dni płodne czego nie sposób zauważyć z powodu słynnego(na forum) gluta ,ciekawe ile to potrwa , miałam nie zwracać uwagi na DP ale jak tego nie zauważyć ? M będzie w piątek dopiero :crazy: już przebieram nóżkami i zaciskam udka :-)
w Tv słyszałam taki tekst lekarza - z małą ruchliwością plemników b.małe szanse na spłodzenie dziecka i ten tekst mnie załamał :crazy:

a tak poza tym to dziś dalszy ciąg porządków , wczoraj umyłam 1 okno - sukces bo nie znosze tego robić

reklama
Kasica spróbuj posta którego napiszesz edytować. Nie będzie wtedy wpisu pod wpisem.. :sorry:
Lumina ja na samym glucie bym nie polegała.. ale skoro Twój jest MEGA wielgaśny.. może poczeka do piątku ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry