reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Z tym manicurem to tak było z Julką - miała pazury długaśne - M jej obcinał bo ja się bałam, a jakoś nie czuję tego jak dzieci lezą w skarpetkach na łapkach ;-):-)
Buzowanie jest OK !!!:tak:

reklama
Cześć Baby :-)! Miałam coś napisać ale nie mogę :-D:-D:-D:-D.
To wszystko przez Ciebie Kok.o !!!! Nie mogę się doczekać jak Cię zobaczę w jakimś programie komediowym, bo to musi się tak skończyć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Z początku myślałam ze 38,6..
Ale Muma mówiła kiedyś ze są wykresy gdzie temp. spada a ciąża jest..
No i nasze motto brzmi "póki @ nie ma - jesteś w ciąży" &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

wiecie,czyms się troszke pochwalę...30 kwietnia jedziemy na 4 dni do Karpacza:-) kurcze,bardzo sie ciesze,z reszta oboje się cieszymy,bo choc na chwilę oderwiemy sie od rzeczywistości...która potrafi byc naprawde bardzo szara:(:(:(z reszta wiecie same jak jest no nie??!!A w pracy mamy tydzien wolnego,to chcemy sobie pojechac,odpoczac,zrelaksowac itd!!!!!!:):):-)

Oj Kasica to poszalejecie!!!! Pooddychacie świeżym powietrzem :tak:

Mnie z kolei (jak już zaczynamy się chwalić) w maju zaczną a w czerwcu skończą .. masować.. :cool2:
Przez dwa tygodnie będę się spa-owac i masować :cool2:

kasica - super, takie 4 dni to już można odpocząć od szarości :tak:
Ani@k - spa i masaże , mmmmmm, Jula mi wczoraj zrobiłą super masaż ale Twoje pewnie jeszcze lepsze będą ;-)
Ja nie wiem czy w tym roku pojedziemy gdzieś, Julka jedzie na kolonie nad morze, byc może pojedziemy ją odebrać i parę dni zostaniemy. Mamy problem z psem, jest duży i ludzie się go boją - w tym roku jest już lepiej ale w zeszłym mógł z radości zjeść opiekuna...:tak:
Właśnie mi się gotuje ogórkowa, już mi ślinka leci a na drugie danie naleśniki z serem :-) Jak pracowałam to tylko ciągle obiadki na szybko i gotowane na 3 dni z góry , nie ma to jak popichcić sobie na spokojnie :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry