reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

My będziemy ale na Krutyni w tym roku i też pod namiotem w miejscowości Wygryny k/Ruciane-Nida :-)fajnie ja lubię kajaki chodź nie pływam i nie lubię się moczyć a tu czasem się zdarzy wypaść poza burtę hehe:tak::-) no to aby jak najmniej ludu było kochana&&&&&&&&&&&

reklama
Cześć Baby :-). Aleście dzisiaj rozgadane. I znowu o żarciu :-D.
AniOk, to prawda czuję się inaczej :-(. Wczoraj pospałam w ciągu dnia 3 odz i w nocy normalnie. Po drzemce miałam straszne wyrzuty sumienia, że nie pracowałam jak należy :zawstydzona/y:. Dziś miałam tempkę 37,00 i coś mi się wydaje, że spada. Znów schizuję i robie z siebie wariatke. Tylko Y nic nie mówię, niech biedny odpocznie ode mnie choć w jednym cyklu.
Ja mam tarczycę taką samą jak Ty, guziołek na guziołku. Jak narazie mam nieoperacyjną, zobaczymy co będzie dalej.
Zuzanka, miłej i owocnej stymulacji życzę no i przytulanek. BB zrobione to znów ja jakas niemrawa jestem, nie mam siły siedzieć przed kompem. Najchętniej poszłabym spać. Widzę że świąteczne menu u Was z Mumą już zapięte na ostatni guzik. Jak na menu bez gości to nie powiem, nie powiem. Strach pomyśleć jakby goście byli :-D. Ja jak zwykle święta polsko-włoskie czyli ja żur, jaja i te sprawy a Y owoce morza i baranina :confused:. No tak to już u nas jest i będzie.
Lumina, dasz radę i wszystko się ułoży, tak jak kasia.natka mówi, życie nie jest usłane samymi różami. Czasem trzeba zawalczyć o siebie. Życzę Ci żeby się udało wszystko co planujesz.
Kasia.natka, a jak daleko masz do rodziców? Ja tylko 1600 km. ale staram sie latać jak najczęściej a jak już polecę to prawie 2 miesiące siedzę :-). Święta spędzacie z rodziną?
Kok.o, Ty seksiaro :-D:-D. Pochwal się tymi serduszkami na wykresie, bo Twoje libido trzeba na wzór stawiać i tylko naśladować.
Katiuszka,
bionda, widzę, że dopuściłaś Twojego Y., to kompa i zlikwidował Ci wirusa
yes2.gif
no to nadrabiaj teraz pisanie, nadrabiaj
biggrin.gif
A tempki ja bym na Twoim miejscu teraz już nie mierzyła, nie wiesz jaką masz swoją niską, jaka jest wysoka...szkoda Twojego zastanawiania się, kombinowania...chociaż fajnie jest nagle zobaczyć 37 lub więcej
biggrin.gif
W nowym cyklu zacznij sobie od początku, zapisuj, mierz o tej samej porze, tym samym termometrem i w tym samym miejscu i dopiero wtedy można coś z tego wyczytać...Tak mnie nasze dziewczyny wyszkoliły, to i Tobie to piszę
yes2.gif
Wiem kochana, ale wiesz dla mnie 37,0 to sensacja jest :-D. Trochę muszę się nad tym poshizować nawet jak to nie miarodajne :-p.
Muma, zrobiłam teściora z zaglądaniem do czarnej dziury i nic. Ale jak suszyłam włosy i pomyślałam, że ktoś się mógł czesać moją szczotką to na hafta mi się zebrało :-D.

A reszta dziś już śpi?

bionda schizuj sobie do woli :-):tak:mi nie przeszkadza,a który dc masz? bo pisałaś wcześniej ,że suwaczek przekłamuje? ja mam menu z gośćmi zapomniałam dopisać :baffled::tak: ja też czasami miewam dni,że tylko przeczytam bb i uciekam spać ,ostatnio nadrabiam książki bo leżą nie przeczytane a już nowa dostawa zamówiona ;-)a u mnie to tak jest z myciem zębów bo jak patrze w zlew to od razu haft bo jak sobie pomyślę ile w tej dziurze .......brrr
ja to z natury obrzydliwiec jestem hehe ale do nie których tylko rzeczy :nerd::zawstydzona/y:a szczotki swojej do włosów też nie oddałabym nikomu!!!MOJE!!tak jak z ręcznikami i pościelą :wściekła/y:

może dzisiaj jakiś drink by się przydał do stymulacji hehe

CZEŚĆ DZIEWCZYNKI,
dopiero co wróciliśmy z Cudem ze spaceru, taka piękna pogoda, poczytałam trochę - i dalej kciuki trzymam!!
podpowiedzcie mi proszę jakąś sałatkę na śniadanie wielkanocne, my w tym roku z lenistwa w domu zostajemy, więc wypadałoby coś przygotować. Muma, a ta pieczarkowa to co za wynalazek?

hej alex__
no dzisiaj pogoda i u nas piękna była szkoda było w domu siedzieć ,ja byłam na spacerze przed południem :-)ja zawsze robiłam z kurczaka i z gyrosa ;-) Muma właśnie a jaka to sałatka z pieczarek? dodajesz jajka i por?

hej Dziewczynki!!!
ja tylko na chwilkę, listę obecności podpisać:-D zaraz uciekam, bo kolezanka ma się zjawić po swoje ziółka od Mumy. Ciekawe jak jej posmakują...bo mnie niebardzo...:no:
U mnie jajniki zaczęły dawać we znaki, ale chyba jeszcze tak na pół gwizdka. Aż jestem sama ciekawa co to się będzie działo:-):szok:
No i popisałam..koleżanka już jest!!! uciekam już, pewnie się jeszcze dziś pojawię,ale gdyby nie, to do jutra!!!!

no wiesz??!! katiuszka:sorry2:
wlasnie zasiadłam, kubek ziółek sie parzy... a Ty tylko karte obecności odbiłaś :sorry2:

Muma przepis poprosimy na schizkółko, ja tez ciekawa jestem (pieczarki uuuuwieeeelbiam! :-))

bionda no to mysle, ze za 2 dni , jesli temp nie bedzie spadac to testujeeeemyyy!!! :-D Znaczy Ty sikniesz, a my bedziemy paczeć na zdjecie i krechy szukać :-D
a z ciekawości: kto mogł sie Twoja szczotką czesać? (znaczy skad takie podejrzenie?);-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry