Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
. Dziś miałam tempkę 37,00 i coś mi się wydaje, że spada. Znów schizuję i robie z siebie wariatke. Tylko Y nic nie mówię, niech biedny odpocznie ode mnie choć w jednym cyklu.
. Ja jak zwykle święta polsko-włoskie czyli ja żur, jaja i te sprawy a Y owoce morza i baranina
. No tak to już u nas jest i będzie. 
. Pochwal się tymi serduszkami na wykresie, bo Twoje libido trzeba na wzór stawiać i tylko naśladować. Wiem kochana, ale wiesz dla mnie 37,0 to sensacja jestbionda, widzę, że dopuściłaś Twojego Y., to kompa i zlikwidował Ci wirusano to nadrabiaj teraz pisanie, nadrabiaj
A tempki ja bym na Twoim miejscu teraz już nie mierzyła, nie wiesz jaką masz swoją niską, jaka jest wysoka...szkoda Twojego zastanawiania się, kombinowania...chociaż fajnie jest nagle zobaczyć 37 lub więcej
W nowym cyklu zacznij sobie od początku, zapisuj, mierz o tej samej porze, tym samym termometrem i w tym samym miejscu i dopiero wtedy można coś z tego wyczytać...Tak mnie nasze dziewczyny wyszkoliły, to i Tobie to piszę![]()
![]()
. Trochę muszę się nad tym poshizować nawet jak to nie miarodajne
.
.
mi nie przeszkadza,a który dc masz? bo pisałaś wcześniej ,że suwaczek przekłamuje? ja mam menu z gośćmi zapomniałam dopisać 
ja też czasami miewam dni,że tylko przeczytam bb i uciekam spać ,ostatnio nadrabiam książki bo leżą nie przeczytane a już nowa dostawa zamówiona ;-)a u mnie to tak jest z myciem zębów bo jak patrze w zlew to od razu haft bo jak sobie pomyślę ile w tej dziurze .......brrr 
a szczotki swojej do włosów też nie oddałabym nikomu!!!MOJE!!tak jak z ręcznikami i pościelą 
zaraz uciekam, bo kolezanka ma się zjawić po swoje ziółka od Mumy. Ciekawe jak jej posmakują...bo mnie niebardzo...

Znaczy Ty sikniesz, a my bedziemy paczeć na zdjecie i krechy szukać