Ani@k witaj ranny ptaszku
z tym pytaniem do teściowej miałaś rację , u mnie odpowiedż jednak brzmi "NIC" -to wersja I , a Wersja II odpowiedzi to:"A co u ciebie od wczoraj?"...to drugie zawsze zbija ją z tropu. Szanuję moją teściową ,ale nie pozwolę żeby się panoszyła w moim życiu! Daj spokój z tą temką - będzie dobrze ...;-)
bionda - no w końcu jakieś wieści - i to JAKIE !!! Czekamy w takim układzie z niecierpliwością na piękne II kreseczki
kok.o sezon biegowy powiadasz?! hmm ... dla mnie brzmi abstrakcyjnie, ale to pewno musi być fajne
...idę na śniadanie i zbieram się do pracy -melduję posłusznie że żurawinówka zrobiona i przelana w karafki czeka na gości -zapraszam !
ale byłoby wesoło jakbyśmy się w takim gronie spotkały ....
miłego dnia
bionda - no w końcu jakieś wieści - i to JAKIE !!! Czekamy w takim układzie z niecierpliwością na piękne II kreseczki

kok.o sezon biegowy powiadasz?! hmm ... dla mnie brzmi abstrakcyjnie, ale to pewno musi być fajne
...idę na śniadanie i zbieram się do pracy -melduję posłusznie że żurawinówka zrobiona i przelana w karafki czeka na gości -zapraszam !
ale byłoby wesoło jakbyśmy się w takim gronie spotkały ....miłego dnia

więc proszę się nie gniewać na mnie bo ona ostatnio była u mnie chyba ze 2 lata temu
a teraz już jestem i nawet doczytałam choć pewnie większość mi wyleci z głowy 

smutno tu jakoś dzisiaj..