Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już piłam kawkę i dalej zasypiam, w nocy była burza, nawet nie grzmiało strasznie ale było praktycznie widno w sypialni

;-)
No i pamiętasz , z jej ryzyka 1;130 trisomii 13 jemu wyszło prawie 1;3000 ;-)
... chyba...
Niestety, śluz jest już różowy, więc wkrótce przylezie ta wredna, okrutna@
Jadę do lekarza.
I ch... bąbki strzelił, świąt nie będzie
Witam , w sumie to możecie mnie wywalić z grupy po 30, bo od kilku dni mam skończone 38 . Chciałam sobie poczytać, bo mam jakieś lęki odnoście badań, decyzji itp. Nadmienię, że nie jestem w ciąży, jak i ani nigdy wcześniej nie poczyniłam starań. Czytam wstępnie. Zastanawiam się tylko, czy moja wybujała fantazja, to jeszcze norma, czy już stan dla lekarza.
no właśnie, tez po powrocie poczytałam sobie, co jest badane w tym I usg no i coś mi sie wydaje, ze koleś na szybko chciał sprawe załatwić... Albo nie mówił o wszystkim co robi... Nie wiem jak te przepływy sie mierzy i kat czaskowo-twarzowy, no ale gdyby mierzył to chyba bym zauważyła... chyba...
No nic, poszukam zaraz jakiegos gabinetu, gdzie robia takie badania i sie chyba wybiore.
kok.o -popatrz w necie co ludzie piszą o lekarzach, który potrafi coś więcej niż standard , albo któremu się chce po prostu...
Ale nie podał Ci nawet tętna dziecka ??
Ale wiesz, najlepiej, jakbys miala juz ten wynik z krwi do tego nowego lekarza to on sobie to podstawi do wzoru wtedy![]()

.