reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam się z samiusieńkiego poniedziałku kawunią:tak:

Muma bardzo się cieszę że wszystko z WAMIi ok:tak: zobaczysz wszytko będzie dobrze Olek to już kawał chłopa:rofl2:.
Wszystkie tu trzymamy kciukasy za Was &&&&&&&&&&&&&&&&
I moc buziaków :-*****

Ani@k ściskam mocno
:tak: Nowy cykl nowe możliwości :-)

reklama
Dzien dobry, a ja dopiero wstalam...mam lenia jak fix. Chcialam sie dzis wybrac na spacer do Wenecji, ale widze, ze zachmurane i pewnie do doopy sie przejde:-(

Muma, bedzie nam tu przykro bez Ciebie, choc rozumiem:-(

Caterina no 9-ta to nie tak samiuskie rano hihi:-)

cześć kobitki
Ani@k :**** brawo jestem z Ciebie dumna !!!

Muma cieplutko przytulam , pamiętaj ,że jesteśmy tylko :tak:;-)i odwiedzaj NAS jak bez Ciebie będzie tutaj nijak ale Oluś i Ty najważniejsza jesteście teraz :****
Emenems ja się zgadzam z Tobą w 100% ja z M jestem 10 ,5 roku ze sobą i jest nam ze sobą rewelacyjnie ,mamy wspólne tematy ,plany na przyszłość i siebie ,lubimy ze sobą przebywać i nigdy nic sobie nie zarzucamy ani nie narzucamy .Dla mnie nie ma życia bez mojego M i jest mi z nim rewelacyjnie pod każdym względem.Dziecko będzie Naszym dopełnieniem związku a nie uzupełnieniem ;-):-)
kok.o co do metod magicznych wróżek z lasu to mam podejście Twoje ,nie wierzę w takie środki :baffled::tak:
Gatto u nas pogoda też barowa ,jeszcze nie pada,ale mam wrażenie ,że może spać jakiś zimny już niestety deszczyk..10 stopni u Nas .Typowo jesiennie się robi nawet liście już zmieniają swój kolor..

ja dzisiaj mam trochę pracy ale będę zaglądać ;-)
Miłego dnia dziewczynki

a ja dziś jakoś tak dziwnie zarobiona jestem od samego rana:eek:

Muma
kochana staraj się głęęęęęęboko oddychać, jak by Ci była potrzebna jakaś pomoc - WAL ŚMIAŁO!!!!!!:tak: ściskam mocno i trzymaj się cieplutko :*******

ja nadal czekam na @, noc nie przespana, (.)(.) bolą jak by mi ktoś je obił jakąś łopatą:baffled: i mimo brania magnezu nadal mam skurcze i rąk i nóg..chyba rzeczywiście coś nie tak z moim krążeniem:szok:

do jakiego lekarza mam się udać, jakie badania porobić???? chyba że to tak przed @..z drugiej strony przez cały miesiąć??? eeehhhh..

spadam w papiery, miłego dnia :****

dziewczynki dziękuję za ciepłe słowa :*******

niestety chyba ten cykl odpuszczam, bo clo dziś mi przyszlo 6dc zanim wróce to będzie popołudnie, pozatym, w sobote maż wyjezdza na urlop do Pl na tydzien a to bedzie akurat między 10 a 17 dc więc chyba nie ma sensu brac w tym cyklu, spróbujemy naturalnie w te dni co mozemy i tyle :)

za to mam zamiar namówic marcina na jakiś wyjazd na pare dni i bedziemy się niszczyć :D hahahha

Ani@k ja mam dzisiaj taki dzień ,już mam zupkę na obiad prawie ugotowaną :tak:posprzątane i zjadam kawałek ciasta ,później będę książkę czytać bo pół dnia wolnego mi zostanie przez tę chęć do pracy :tak:nie ma jak to rano się obrobić :-)
Emenems może faktycznie odpuścić w tym miesiącu i na spokojnie w przyszłym clo wziąć ?

zuzanka tak własnie zrobię a przy okazji odchodze się o trzy kilo ;) z czystym sumieniem że nie zaszkodze ciąży ćwiczeniami itp ;)

to trzymajcie kciuki za zrzucanie wagi i od połowy października ostro do roboty sie zabieram !! :)

&&&&&no to kciukasy zaciśnięte , ja w domu sobie ćwiczę aby też nie przybrać,a z 4 kg to by mi się przydało zrzucić :baffled::happy: ale na żadną dietę nie idę bo teraz to nawet nie mogę ;-)

reklama
Ani@k to z krwi się pobiera ,ale w jakimś danym dniu cyklu rzekomo trzeba zrobić ,ja poszłam i mi zrobili bez pytania ,który dc a okazało się,że to też ważne ?! nie wiem czemu bo mi nic Pani dr nie mówiła;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry