reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć Dziewczynki,
my już po spacerze, Cud odsypia, ja się regeneruję na leżąco, bo popołudniu na dozory lecę

Ania -może jednak nie przylezie wredziocha?

Muma - trzymam kciuki żeby się wszystko poukładało. i wcale nie uważam, że "masz mało do zaoferowania na wątku"

Emenems - a z czego Ty się Kochana chcesz odchudzać? z kości na ości?

reklama
mój bral Salfazin. nie wiem czy to mialo wplyw :-D ale II dzieci poczelismy. urodzilam w wieku 32 i 35 lat. maz rownolatek ;) dodam ze w obu przypadkach staralismy sie przeszlo pol roku

Zuza no tak, te wartości które Aleksis podawała to były w zależnosci od dnia cyklu..teraz tylko się nie rozpraszaj niepotrzebnie :tak: i korzystaj z dni płodnych:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Alex___ przylezie chyba, mam brzuch jak balon, jak pierdyknie to będę się szafy trzymać coby przeżyć te kilka dni:baffled: aaa na jakie Ty dozory latasz????
Emenems no to kciuki &&&&&&&&

ja jeszcze do Mumy.. ja mam nadzieję, że jak już będziesz na porodócwe to weźmiesz ze sobą telefon..prawdę powiedziawszy chciałam do Ciebie już pisać czy dzwonić..nie było Cię tak dłuuuugo:zawstydzona/y: do porodu to naprawdę musi być ciężko więc rozumiem że chcesz odpocząć..ale bardzo bym chciała abyś jak już urodzisz to żebyś też się tu udzielała:sorry:..za Kasią.natką tęsknię (ale mam ją na innym wątku i na fb:happy:) i tak po kolei jak każda z was urodzi to zajmie się swoim skarbem..i..dopiero nastanie pustka:szok:

oby nie, oby nie, oby nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ani@k slonce tak to juz jest, ze sie idzie dalej...starczki zaciazaja, ciezarowki rodza i maja juz inne problemy i duzo mniej czasu, bo ponoc z maluchem czas plynie inaczej. I tak czas leci, woda plynie i czasem trudno znalezc sie w danym temacie.

Ania - to ja się trzymam tego "chyba" - chyba jednak nie przylezie, mam nadzieję

i owszem, przy malcu czas leci trochę inaczej, ale ważne żeby nie zgłupieć w tym wszystkim i znaleźć moment dla siebie, dla mnie książki są taką odskocznią, i forum rzecz jasna

na kuratorskie dozory latam, to funkcja społeczna, więc mimo, że na L4 jestem to dozory robię

a na kółku relacja pogodowa ze Śląska dziś. i już Was więcej nie męczę:-D ale zdjęcia to ja uwielbiam robić

Ostatnia edycja:
cześć!!ja kawke włąsnie popijam.Poniedziałek zaliczony juz w pracy,byle do piatku.....Adas konczy kosic trawe na podwórku,u nas dzisładnie i ciepło jest!Ani@k 313 złoty to jeszcze nie jest tak zle według mnie...ja tyle kasy płaciłam,bo ja robiłam wiele,wiele więcej wyników za jednym razem,te które doktor mi zaleciła.......wczoraj zamówiłam 3 książki:tak:dwie wyslemojej przyjaciółce(tej co u mnie byłą i melanżowałyśmy razem;-))bo w pazdzierniku ma urodziny to jej zrobie prezent i 2 jej wyslę paczka,tez lubi czytac wiec mam nadzieje,ze się spodobaja...

Ostatnia edycja:

Ani@k to jest plamienie implantacyjne!!!:tak: Musi tak byc! Zycze Ci z calego serca, aby sie udalo teraz!!!

Ja wczoraj stracilam dawke hormonu, bo igla byla zle wlozona. I ch... bombki strzelil.
Dzis mialam USG, na lewym jajniku dojrzewa 1 ladny pecherzyk, jeden wymiar ma ok.1,3 cm w 8 dc. Mam nadzieje, ze ladnie urosnie jeszcze. Wg lekarza pregnyl beda mi podawac w poniedzialek, we wtorek o 12ej IUI jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem.
Endometrium wynosi 8, ale dopiero 8 dc. Wiec musze sobie winko dobre zapodac i bede pic herbatke z lisci malin.
W srode mam kolejna wizyte

Muma tak mi przykro. Badz silna, nie pozwol mamie na to, chodzi o Ciebie i Twoje Malenstwo teraz. Kazdy jest kowalem wlasnego losu...
Trzymam kciuki. Buziaki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry