Cześć Dziewczyny
Czytam Was ale napisać nie mam siły.
eM&Ms tak mi prościej....podobało mi się jak napisałaś o podejściu do sporów z mężem. Jestem jak najbardziej za. Z resztą my mamy zasadę, że nie kładziemy się spać, dopóki nie wyjaśnimy sobie nieporozumień. Bo po co zaczynać następny dzień bez siebie...A poza tym mój mąż to Skarb
A propo Skarbów słyszałyście tą piosenkę....jak nie to warto, właśnie zapuściłam na full'a
Babe lily - t y jesteś moim skarbem wiesz - YouTube
lalalallalallalalalalalalalalalalalalallalalalalallalallalalallalalallalalallalalallalalallalalalallalalallalal
Muma odpoczywaj Kochana. Niczym się nie przejmuj. Olka pogłaskaj ode mnie.
katiuszka...Ty jesteś obłędna z tymi ubrankami. Ja ciągle jestem na etapie "zero", ale mam nadzieję, że zdążę z zakupami, Teraz mamy w planach opony zimowe zakupić
Aha, super, że Julek będzie Julkiem.
Gatto czy wiadomo już czy Gattina czy Gattino?? Bo my z
Aleksis już zakłady obstawiamy
Ani@k, zuzka, Aleksis, kasica,
Caterina,
lolopop dla Was ~~~~~~~~~~ . Obstawiam II kreski tej jesieni..
alex - Ciebie, Martynkę i Cuda też ściskam mocno
kasica piękny prezent!!! a jeszcze złoto...za którym przepadam. Rozmażyłaś mnie....
W skrócie ...u mnie praca, praca i jeszcze raz praca. W tym tygodniu robię porządki w szafie. Wyrzucam letnie ubrania i zmieniam na jesienno - zimowe, bo jesień za pasem.
Aha, ja polecam ksiażkę pt. "Saszeńka".
Poleciłam ją koleżance z pracy i bardzo chwaliła, a też jest wytrawnym czytelnikiem i nie pochywli się nad byle czym. Ja nie mogę skończyć "Doktorzy" Segala, nie to żeby nie była ciekawa, wręcz przeciwnie, ale nie trzyma mi się ta ksiażka w garści, może jest zbyt opasła + za mały format...nie wiem, niewygodna

albo ja jestem za barzdo kapryśna.
Trzymajcie się cieplutko i pamiętajcie o szalikach...