reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

ja rozwieszałam pranie wybacz Ani@k:sorry::-( caterina ból nie koniecznie oznacza pęknięcie pęchola czasami jak rośnie też boli :tak:a co do badania śluzu o matyldo ja nie pamiętam czy miałam czy nie :confused2::-(

a Ani@k jak ja biorę oeaparol z wiesiołkiem to mam go już dzisiaj odstawić czy mogę go brać jako sumplement diety ?bo to na włosy ,paznokcie a dodatkowo jest niby wiesiołek ?!:eek::sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Zuza ja na Twoim miejscu już bym przestała, ale dziś masz podgląd więc zobaczysz czy pęchol jeszcze jest cały..ja chyba też zacznę brać jak nie zapomnę kupić:sorry:
Kok.o brała operaol.. ja do 14 dc będę brać bo mniej więcej 15 dc już u mnie pęcherzyk pęka..co chyba jest jednoznaczne z owulacją..:baffled:

no właśnie jak brać wiesiołka??? Kok.o potrzebna jesteś!!!!!!!!!!!!!

no właśnie Aniu mi też tak pęka pęchol ok 13-15 dc i nie wiem czy oeparol to brać czy nie , ziółka pić mam przez 3 miesiące to wiem później przerwa:tak:

kok.o proszę się stawić na dywanik .pomoc na CITO!!!!

czesc
ja nachwilke, bo sie mi lekki młynek w pracy rozkrecił;-)
Wiesiołka mozna brac do owu. Potem lepiej nie, bo moze powodować skurcze macicy, a tym samym utrudnic zagnieżdżenie.

buziaki, wpadne wieczorkiem:-) :**

Cześć Dziewczyny
Czytam Was ale napisać nie mam siły.

eM&Ms tak mi prościej....podobało mi się jak napisałaś o podejściu do sporów z mężem. Jestem jak najbardziej za. Z resztą my mamy zasadę, że nie kładziemy się spać, dopóki nie wyjaśnimy sobie nieporozumień. Bo po co zaczynać następny dzień bez siebie...A poza tym mój mąż to Skarb:)

A propo Skarbów słyszałyście tą piosenkę....jak nie to warto, właśnie zapuściłam na full'a Babe lily - t y jesteś moim skarbem wiesz - YouTube

lalalallalallalalalalalalalalalalalalallalalalalallalallalalallalalallalalallalalallalalallalalalallalalallalal

Muma odpoczywaj Kochana. Niczym się nie przejmuj. Olka pogłaskaj ode mnie.

katiuszka...Ty jesteś obłędna z tymi ubrankami. Ja ciągle jestem na etapie "zero", ale mam nadzieję, że zdążę z zakupami, Teraz mamy w planach opony zimowe zakupić:)
Aha, super, że Julek będzie Julkiem.

Gatto czy wiadomo już czy Gattina czy Gattino?? Bo my z Aleksis już zakłady obstawiamy:)

Ani@k, zuzka, Aleksis, kasica, Caterina, lolopop dla Was ~~~~~~~~~~ . Obstawiam II kreski tej jesieni..

alex -
Ciebie, Martynkę i Cuda też ściskam mocno

kasica
piękny prezent!!! a jeszcze złoto...za którym przepadam. Rozmażyłaś mnie....

W skrócie ...u mnie praca, praca i jeszcze raz praca. W tym tygodniu robię porządki w szafie. Wyrzucam letnie ubrania i zmieniam na jesienno - zimowe, bo jesień za pasem.

Aha, ja polecam ksiażkę pt. "Saszeńka".
Poleciłam ją koleżance z pracy i bardzo chwaliła, a też jest wytrawnym czytelnikiem i nie pochywli się nad byle czym. Ja nie mogę skończyć "Doktorzy" Segala, nie to żeby nie była ciekawa, wręcz przeciwnie, ale nie trzyma mi się ta ksiażka w garści, może jest zbyt opasła + za mały format...nie wiem, niewygodna:) albo ja jestem za barzdo kapryśna.

Trzymajcie się cieplutko i pamiętajcie o szalikach...

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie...!!Zamówiłam "trzy połówki jabłka" i "jesień cudów",jeszcze jadena wybrac musze jakąś i wyśle kolezance paczkę.....U nas dzis pieknie i słonecznie;-)a ja nastrój mam do DUPY!!!!!po prostu do dupy!!!!!:-(:-(:-(dopadają mnie jakieś wątpliwości,smutne mysli mam........boję się czy..............................czy nam się uda..........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry