Muma
Fanka BB :)
No ja mam nadzieję, że odmładza 
I w dodatku motywacja już będzie żeby dbać o siebie i nie wyglądać na tą najstarszą mamuśkę w przedszkolu , szkole itp
U Julki w klasie jest sporo takich starszych mamusiek, niektóre niestety już dość babciowo wyglądają...;-)
Kurczę , no właśnie w sumie to za dwa miesiące już Święta :-) Mam nadzieję, że do Świąt wszystkie dziewczynki doczekają się II
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

I w dodatku motywacja już będzie żeby dbać o siebie i nie wyglądać na tą najstarszą mamuśkę w przedszkolu , szkole itp
U Julki w klasie jest sporo takich starszych mamusiek, niektóre niestety już dość babciowo wyglądają...;-)
Kurczę , no właśnie w sumie to za dwa miesiące już Święta :-) Mam nadzieję, że do Świąt wszystkie dziewczynki doczekają się II
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za bardzo interpretowalam wykres i za wszelką cenę chciałam znaleźć przyczynę.. rozmowa z Magikiem trochę postawiła mnie na ziemię.. wg niego np. ta za wysoka prolaktyna wcale nie była taka wysoka więc teraz całkowity spokój jest we wmnie.. wiem np. ze nerwy podnoszą prl dlatego staram się być raczej pogodną.. zauważyłam ze mniej się denerwuję, to może taki mój mały 'sukces'
dużo energii i siły przetrwania mam od eMa.. i ja też staram się aby On przy mnie czuł się dobrze a nie pod presją "rozrodu"..
zapraszam do mnie - wygrzejesz się na słoneczku, zrelaksujesz się!