Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja mam śliwki w fazie rozkładu to akurat wykorzystam
no dziewczyny pewnie ,że dieta zdrowa , właśnie musiałam zdjąć jedne z ulubionych dżinsów bo mnie uwierają w brzuchol i boczki a dodatkowo spuchnięta jestem przez @ to musiałam,się przeprosić z leginsami z szyć dziurkę ,którą pewnie mole już wyjadły i założyć ale dzięki,że w domu jestem to przynajmniej nie mam poczucia nagości hehehe
Oooo, mam pomysl konkursu, kazda zalozy legginsy, a potem sobie kaze zrobic zdjecie od strony pupinki i potem zobaczymy, kto najgolej wyglada w legginsach
a jak ktoś nie ma legginsów to rozumiem ze zwolniony z przystępowania do konkursu????
dla mnie każdy kto ubiera te wynalzaki wygląda jak mim z krakowa ;-):-)
łomaterdyja lepiej mojego doopska w leginsach nie ogladać
leginsów tylko na cwiczeniach uzywałam, ale to zawsze z długą koszulką, coby nie gorszyć współćwiczacych;-)
ja z końkursu odpadam dobrowolnie
To ja kok.o wykluczę a ona mnie A Tobie zaraz jakiś kontrkonkurs wymyślimy
Zasiadłam właśnie przed TV co by obejrzeć gościa, który skacze z 36 tys m. sobie dzisiaj ale za godzinę może skoczy dopiero bo mu się pogoda pogorszyła ;-)