reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
a ja mam śliwki w fazie rozkładu to akurat wykorzystam :rofl2:

no dziewczyny pewnie ,że dieta zdrowa , właśnie musiałam zdjąć jedne z ulubionych dżinsów bo mnie uwierają w brzuchol i boczki a dodatkowo spuchnięta jestem przez @ to musiałam,się przeprosić z leginsami z szyć dziurkę ,którą pewnie mole już wyjadły i założyć :baffled::zawstydzona/y:ale dzięki,że w domu jestem to przynajmniej nie mam poczucia nagości hehehe:laugh2::laugh2::laugh2:

a jak ktoś nie ma legginsów to rozumiem ze zwolniony z przystępowania do konkursu????
dla mnie każdy kto ubiera te wynalzaki wygląda jak mim z krakowa ;-):-) mim z krakowa..jpg

łomaterdyja:szok: lepiej mojego doopska w leginsach nie ogladać:sorry2:
leginsów tylko na cwiczeniach uzywałam, ale to zawsze z długą koszulką, coby nie gorszyć współćwiczacych;-):-D
ja z końkursu odpadam dobrowolnie:-D

Ani@k kto nie ma to sobie kupi:tak: potem na ciaze sie przydaja jak ta la la

Kok.o dobrowolnie z konkursu sie nie rezygnuje, tylko wspolkonkurenci moga kogos wykluczyc na podstawie podania:tak:

reklama
To ja kok.o wykluczę a ona mnie :-D A Tobie zaraz jakiś kontrkonkurs wymyślimy :-p

Zasiadłam właśnie przed TV co by obejrzeć gościa, który skacze z 36 tys m. sobie dzisiaj ale za godzinę może skoczy dopiero bo mu się pogoda pogorszyła ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry