reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Muma ciasto wyszło przepyszne ,chociaż na moje blaszki muszę podwójną porcję składników dodawać ;-)już 2 kawałki zjadłam i jeszcze mnie kusi :baffled:
Aleksis lody i żur ,ojoj .........dziwna mieszanka :baffled::baffled:

Dziewczyny............................................................PRZEPRASZAM,PRZEPRASZA,PRZEPRASZAM RAZ JESZCZE za moje głupie zachowanie wczorańsze:-(:-(Nie chce od Was "odpoczywac"jest mi z Wami naprawde dobrze i fajnie;-);-);-);-);-);-);-)A,wczoraj........mhhhhhh,miałam naprawde okropny,paskudny dzień:-(byłam na maxa przygnebiona tym wszystkim,@,ze przylazła...w głębi serca miałam nadzieję,ze nie przyjdzie..........no,niestety inaczej stało sie..............Dziewczyny,mam nadzieje,ze to wczoransze zachowanie mopje nie wpłynie na "relację"miedzy mna ,a Wami........:sorry2::sorry2:??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........moge nadal sie udzielać................................................................................??!!!Nie gniewajcie sie........

heh Kasica czyli moje rady poszły w las.. no dobra, ja osobiście się nie gniewam, mozesz nadal się udzielać - pod warunkiem, że wezmiesz udział w konkursie który wymyśliła Gatto - musisz pstryknąć fotę doopci w legginsach i wstawić na wątek..:tak:najbardziej zgrabna tylna część odpowiedzialna za siedzenie wygrywa 14 blaszek włoskiego tiramizu - jest o co walczyć:tak:

Kok.o a jesteś pewna ze nie chcesz wycofać podania???? no ładnie napisane, nie można powiedzieć, ładnie.. no i ze względu na Twój stan (ciąża i zajawki cukrzycy) Gatto zrobi Ci specjalny sernik z polskiego sera ;-):-)
Aleksis u mnie takie Tworki to Gorzów:-) zawsze trzeba uważać jak ktoś pyta czy widziało sie bramę wjazdową w domu wariatów, jak odpowie się że nie zostanie się posądzonym o zbyt szybki wjazd na teren wariatkowa:baffled: masakra.. a jeżeli chodzi o legginsy.. to Ty nie wiedziałaś ze mamy Cię na podglądzie????:laugh2::-) a i nie próbuj wyłączać gps'a;-)
Katiuszka jak minął dzień??? te dojazdy muszą być mega wyczerpujące..a Ty dużo masz dzieciaków pod swoimi skrzydełkami???? bo jak Ci zbyt mocno przeszkadzają - bierz wolne i w domku wypoczywaj!!!:tak:

a co z naszą Cateriną???? halo!!!!!!

Ani@k,moje pierwsze poronienie było w styczniu 2009 roku:-(,drugie w czerwcu 2009 roku:-(,trzecie w czerwcu 2010 roku:-(czwarte w maju 2011 roku:-(.W trzech pierwszych poronieniach miałam zabieg łyżeczkowania robiony.Po ostatnim poronieniu obyło sie bez.....

Hahhaa, Ani@k konkurs zostal anulowany ze wzgledu na brak zrozumienia regul przez ewentualne uczestniczki z czego dwie od razu sie usprawiedliwily specjalnym certyfikatem : reka reke myje:-D Dupcia miala byc nie oceniana w sensie zgrabnosci a sensie rzekomej golizny w legginsach:-)
Zmieniajac temat ktos obiecal zdjecie pomnika!!

Kasica kazdy ma czasem zly dzien, ja sie nie gniewam, przykro mi, ze moze cie urazilam tym co napisalam, ale chcialam cie troche potrzasnac tak wirtualnie zebys sie pozbierala;-) Mam nadzieje, ze nadal bedziesz z nami pisac o swoich starankach i zawiadomisz o II :-), ktorych wszystkie ci szczerze zyczymy:tak:

Kasica tulę.. i mocno wierzę ze Wam się uda:tak: naprawdę!
Gatto :zawstydzona/y: znowu coś przeoczyłam.. kurcze z tą moją koncentracją jest coś nie tak:dry: ok czyli kasuję foty tyłu mego, wstawiam pomnik..
pomnik..jpg taki trochę betonowy..:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry