reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
oj Zuza ja tak po predce nie dam rady, wiesz, najpierw wniosek, prośba o szkolenie, podanie, 3 zdjęcia..:sorry2: to trwa.. Juratę parę miesięcy załatwialam ;-) a Warszawa to nie byle co, to jednak stolica musi być mega wypasione 4 dniowe jakieś szkolenie.. a na koniec roku firmy szkoleniowe nie za bardzo chcą w środku Polski szkolenia organizować..raczej w Zakopanem, Wiśle, Zębie..;-):-)

Ani@k a co to ten "łatwy plan"? ksiązka? moge prosić o autora?

hehe zuza ja juz drugie sniadanie wciągnęłam;-):-)

a! juz znalazłam... no i wyszło, ze nie przeczytałam jeszcze "jezyka niemowląt";-):zawstydzona/y:.. kurcze, jak bede na tym L4 kiedys to w koncu przeczytam:tak:

Ostatnia edycja:
Kok.o naprawdę warto przeczytac całą książkę, i eM też powinien ją przeczytać - myślę ze wtedy pierwsze chwile, ba! pierwsze miesiące z niemowlakiem będą łatwiejsze:tak: mówiłaś wcześniej ze w listopadzie wolne już??? bo chyba nie zamierzasz pracować do połowy grudnia!!??:sorry2: no i chyba powinnaś się Dynia pochwalić, co???:tak:

wiem wiem, mam zamiar przeczytac tą, no i dokonczyc "czekajac na dziecko", no i jeszcze moze cos sie znajdzie ciekawego do czytania:tak:
a w pracy..nie wiem... szef ostatnio zagaił, ze ja "to pewnie do połowy grudnia bede chciała pracować, nie?":baffled: Wspomniał,ze jego zone to prawie z pracy wieźli na porodówke, wiec jak nic sie nie dzieje, to mozna pracować:baffled: A ja w grudniu to juz bede taka wielka, ze chyba nie bedzie mi sie chciało toczyc do pracy;-)

Hejka,

Gatto - &&&&&&&&&&&&&&&&& i dawaj zaraz znać :tak::tak:

katiuszka -
dobrze, że idziesz do gina , ja myślę, że to troche za wcześnie na skurcze przepowiadające.. Na tym etapie ciąży brzuch może czasem twardnieć ale raczej bezboleśnie powinien.
Pewnie powie żebyś troszkę poleżała a może i jakieś tableteczki dostaniecie. Trzymaj się i też napisz co i jak koniecznie:tak:

kok.o - niech Twój szef sam zap.. do roboty z dynią w gaciach do samiutkich Świąt:-D Musisz mieć czas żeby na spokojnie przygotować wszystko , przemyśleć, oswoić się z 'łatwym planem' ;-) U mnie ten plan też tak raczej na początku wyglądał:-D
Książki też nie przeczytałam jeszcze, pewnie, że przeczytam ale i tak myślę, że na początku to bardziej spokój w domu i intucja działają:tak:

zuzanka -
fajny ten serniczek :tak: I taki dietetyczny - dyniowy :-D &&&&&&&& za Twoje badania:-)

Ani@k - pomnik ładny ale taki trochę smutny.. znaczy matka wymęczona... chyba też łatwego planu nie znała:tak:
W Łodzi przed szpitalem dziecięcym Centrum Zdrowia Matki Polki jest taki :Łódź - Rzeźba "Macierzyństwo". Atrakcje turystyczne Łodzi. Ciekawe miejsca Łodzi
zawsze mnie trochę przestraszał ;-)

bzzz
miłego dnia :tak:

caterina -
gdzie zniknęłaś ??? :-(

reklama
heh..no wiem...
dobrze,ze internet istnieje i mozna dziecku np.ciuszki kupowac (czekam wlasnie na przesyłke). Inaczej to nie wiem, kiedy za tym wszystkim był łaziła:confused:
Wczoraj wyskoczyłam do sklepu z zamiarem zakupu spodni, ale skonczyło sie na oglądaniu maluśkich czapeczek i skarpetek:zawstydzona/y: I nic sobie nie kupiłam;-)

Hmmm..u mnie chyba nie ma takich macierzynskich pomników...albo nie zauwazyłam:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry