reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Hej, ale tu gwarno.

Zuzanka i Gatto &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kasica przykro, ze znowu@ jest. Powtarzam, jestescie blisko celu.

Wlasnie gotuje ten zur, wsunelam sniadanie zdrowe i zaraz uracze sie druga kawa.

Muma a kawke z pieskiem na tarasie juz wypiliscie?:-D

Cateriny cos ni widu ni slychu... Mam nadzieje, ze nie chce od nas odpoczac:szok:
Kasia.natka jeszcze raz witam sie z Toba. Malenka jest przeurocza, cala Ty

Ale dziewczyny jestescie zorganizowane...Ja jakas niemrawa :-D sie zrobilam, moze przez to nadejscie jesieni
Kurka, winka mi brak jakos, a takie mam pyszne w kredensie...Jednak nalog chyba jakis mam:-D

Wczoraj z eM ogladalismy epoke lodowcowa 4, do tego przygotowalam przekaski-sery, ogorek zielony, rzodkiewki i .... sledzie matjesy. Ale sie opychalismy. Ja lubie przeskakiwac z lodow na... sledzie:szok:
Ale obylo sie u mnie bez kropelki wina, troche to niezwykle

Milego dnia pracusie
Muma zaciskam kciuki, aby do poniedzialku

a ja wczoraj po smyk'u łaziłam.. chciałam wynaleźć buciki w których mogłabym test eMowi pokazać.. ale odjazdowe są niektóre butki :tak: a jakie fajowe małe skarpeteczki :blink: łaziam i się zachwycałam..

nie kupiłam nic, za dużo tego było.. a mnie na sentymenty wzięło więc.. szybko z tamtad wyszłam..:sorry2::zawstydzona/y:

Aleksis - kawka na tarasie brrrrr, nie - teraz już przed kominkiem ;-) A Ty z kawką nie przesadzaj może, co ??
&&&&&&&&&&&&&& Żur mówisz, a ja kapuśniak mniam :-) A na kolację szpinak będzie z czochem i serem feta :-)
Trochę sobie dogadzam bo niedługo dietka mdła i lekkostrawna, ale też i czasu nie będzie na pichcenie:baffled:

Z nałogiem bądź ostrożna, ja teraz nie piję od lutego i bardzo dobrze mi z tym :-D

Ani@k -
no są buciki, skarpetki, wszystko jest - tylko kasiorę trzeba mieć i już można buszować po regałach... Niektóre ceny są z lekka chore jak dla mnie (takie jak dla dorosłych :szok:) ale zawsze są też jakieś fajne promocje ;-)

A ja czekam na męża bibliotekarki z mojej wsi właśnie :-D Po porządkach w pokojach na górze mam dla wiejskiej biblioteki 57 książek. Dostanę za to dyplom , powieszę se na ścianie :-p

Muma ja tez mam mnostwo takich.Moze przyslesz tego pana do mnie?Pomalu nie mam gdzie wkladac tych ksiazek, a znowu zamowilam nowe aby miec na jesienne wieczory.
Wpierniczam duzo magnezu jak malpa kit, to moze moge te moja ulubiona kawke???

I okna , firany i zaslony juz czekaja na mycie i pranie. Ale mi sie nie chce
A z reszta kontroli nie bedzie wiec olac to;-)

:-D spoko podeślę Ci pana po książki ;-)
Skoro kontroli nie będzie to olej okna itp, teraz to absolutnie nie możesz takich rzeczy robić !!!!!!!

U mnie też nie będzie kontroli, nie planuję w tym roku Świąt u nas, tzn pewnie Dziadków sobie przywieziemy ale im to akurat zwisa czy jest porządek czy nie, ważne żeby dobre jedzenie było !! :-D

Kok.o naprawdę warto przeczytac całą książkę, i eM też powinien ją przeczytać - myślę ze wtedy pierwsze chwile, ba! pierwsze miesiące z niemowlakiem będą łatwiejsze:tak: mówiłaś wcześniej ze w listopadzie wolne już??? bo chyba nie zamierzasz pracować do połowy grudnia!!??:sorry2: no i chyba powinnaś się Dynia pochwalić, co???:tak:

dokładnie tak! my oboje czytamy :-)
koko co do linków które wrzuciłaś to aby "łatwy plan" działał trzeba mnóstwo cierpliwości i konsekwencji w działaniu i nie prawdą jest że polega na "narzuceniu" dziecku schematu ale raczej na delikatnym uporządkowaniu chaosu dnia codziennego początkującej i zagubionej mamy :tak: dobrze jest przeczytać coś więcej z "języka niemowląt" bo tracy hogg pisze tam dokładnie że nie jest to sztywny plan jak również jak różne są dzieci a w związku z tym wprowadzanie jakiejkolwiek rutyny nie zawsze przebiega tak samo i nie zawsze łatwo

Hej babolki, ja juz po...

Kok.o miala racje z Gattina wyszla Gattina!! Ogolnie jestem szczesliwa, bo wszystko w normie, ma po 5 palcow na kazdej konczynie i serduszko zdrowe. Jak sie doktor co mi robil usg wyrazil: pierwszorzedna robota!! Moj zadowolony, i juz sobie wyobraza jaka piekna corke bedziemy mieli, a ja jestem przerazona, bo jak bedzie taki lobuz jak ja to tylko se w leb strzelic!
Potem bylam u mojego doktorka, waze 61kg co dla niego jest waga perfekcyjna, wiec jestesmy w domu:happy2: Jak zwykle sie u niego usmialam i zapodal mi wszystkie zwroty grzecznosciowe po polsku:happy2:

Ide teraz cos zjesc. Mala kopie bo czuje odgrzewajacy sie gulasz!

reklama
Gatto no to rewelacja a ja tak myślałam,że to będzie dziewczynka :tak:super ,że wszystko dobrze ....

ja wróciłam z moim ojcem od lekarza bo coś kiepsko się czuł no i faktycznie ciśnienie miał 200/100:szok: ale zapodali leki ,recepta (bo on z rozrusznikiem po zawale) no i generalnie ma badania porobić ogólnie ok.

pół dnia mi uciekło
zaraz zjadam obiadek i idę do ogródka ....miłego dnia dziewczyny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry