Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Ja tez wyczytalam,ze te skurcze Braxtona - Hicksa, jak Muma pisze, powinny byc bezbolesne. A mnie troszke pobolewały.No i od jakiegos czasu mam takie pobolewania jak na @...za tydzien mam gina,to zapytam czy nie za wczesnie sie pojawiły te @powe bole.
prawie 2 godziny siedziałam!!! aż babka z recepcji pukała dwa razy, że jest następna pacjentka
pomierzył Julka dokładnie, jakieś wykresy robił
pierwszy raz w życiu takie cuś widziałam...nawet siusiaka pokazywał
najważniejsze, że wszystkie parametry bardzo dobre, łożysko ok, szyjka macicy też...te bóle to cholera wie co....może to ze zmęczenia...może macica uciskała na eeee co to było? co jest z prawej strony? wyrostek??? cholerka zapomniałam...
w każdym razie wymacał brzuch, nic tam nie stwierdził. Badanie "odśrodkowe" też niczego nie wykryło. Mam się nie przemęczać i tyle, a jakby bolało to spróbować magnez musujący, jak bardzo boli to nospę...No zobaczymy jak poucinam sobie godziny pracy, jak więcej nie zaboli, to pewnie zmęczenie, a jakby nie daj Boże znowu bolało-to wtedy pójde do niego znowu. Wszystko było ok, ale zmartwił się moją opryszczką na ustach. Szukał w komputerze różnych opracowań na ten temat i pokazywał mi, że w Polsce rekomendowane jest leczenie jej w ciąży lekiem Heviran 200mg...ja ten lek mam wdomu, bo brałam go chyba z dwa razy długo przed ciążą, ale teraz nie zażywałam go, a doktor powiedział, żeby brać. Poszperałam jeszcze w necie i zgłupiałam...co lekarz, to inna opinia. Jedni piszą, że wolno, inni że lepiej nie...chyba sobie daruję na razie. Wiem na 100% że groźna jest jak sie pierwszy raz w życiu ją złapało w ciąży, ale jak ja się z nią męczę od dzieciństwa, to mam przeciwciała. No ale nie wiem co z tym lekiem...może zapytam się jeszcze angielskiego lekarza? ale co on więcej będzie wiedział??? Angol
a ja mu po prostu nie chciałam głowy zaprzątać...
fajny ten mój doktorek
powiedział, że już mu się nie zmieścił...a kij mu w oko!!!! najważniejsze, ze Julek zdrowy!!!!
Ty też trochę przystopuj i pij ten magnez, ja piję od połowy ciąży dodatkowo do witamin jeszcze. Nospa to naprawdę jak już nie możesz wytrzymać ale lepiej nie.. Kiedyś tam się naczytałam o dzieciach , które się po nospie rodzą z porażeniem mięśni twarzy - ale to pewnie trzeba się nieźle faszerować ;-)
tym razem przypilnuj ich żeby przed IUI zrobili Ci dokładnie usg i niech potwierdzą czy pęchol pękł mi nawet po zabiegu IUI kazali przyjść upewnić się czy jest ciałko żółte ,żeby było wszystko jasne
tulę i pamiętaj nie poddawaj się jest wiele kobiet ,które walczą bardzo długo i się udaje i Tobie też się uda....&&&&&&
:-)