reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

o matyldo to już zostało Ci nie wiele z Olusiem w środku ;-)
no tak lekko strawne ,co by Olusia brzuszek nie bolał,kurcze ale to minęło pamiętam jak pisałyśmy ,że się staramy :happy2: a Ty już rodzić będziesz ;-):tak: a jak się teraz czujesz coś Cię kuje boli ?czy na razie wszystko dobrze?

ja dzisiaj bez obiadu bo nie mam czasu za bardzo zjadam śniadanko ,kawkę spiję w trakcie sprzątania i na 14 mam fryzjera,muszę kolorek odświeżyć i na 17:30 mam dentystę,muszę zakupić kilka butelek wina ...a jutro jadę do bzzz :tak:

reklama
zuza - kilka butelek wina zabierasz ze sobą do dentysty ?? :-D To niezłe masz znieczulenie :-p
Ja się bardzo dobrze czuję jak siedzę:happy2: Kiedy łażę albo stoję za długo to już mi Olek 'wypada' a jak leżę to mam kamień przelewający się z jednej strony na drugą. Ogólnie więc siedzenie przy kompie mi bardzo dobrze robi ;-)
Ale też już się stąd zbieram, trzeba coś porobić :tak:

Miłego dnia wszystkim .

czesc

kurcze Aleksis :-(:-(:-( przykro mi:-(:-(:-( a jestes pewna,ze nie jest to plamienie tylko sie @ rozkreca ? przytulam mocno :-(:-(

Muma a na ile dni takie zapasy przygotowujesz? Ja chyba tez eMowi takie zrobie, bo moja mama "straszy" mnie;-), ze przyjedzie od razu po porodzie do nas i bedzie nam gotowała ("bo przeciez jak ja sobie poradze??no jak???"):baffled: (i nie wazne,ze eM tez costam ugotowac potrafi;-)) A ze jest z tych robiacych z igły widły i nadopiekunczych, wiec sie obawiam o moje nerwy;-) i o eMowe też;-):-)

zuza hehe no to jak Ty zrobisz zapas wina, bzzzz z pustymi rekami pewnie tez Cie nie przywita, to ja juz widze jak sie tam sponiewieracie :-D:-D

kok.o :-) pomoc mamy na pewno też się trochę przyda ;-) Ja w obecnej sytuacji nie mam na to szans..
A z obiadami to jest tak, że w czasie kiedy będę w szpitalu to M i Jula będą jeść tam w stołówce (pyszne mają obiadki domowe - przećwiczone w sierpniu;-)). Szykuję żarcie na jakieś 5 dni po powrocie , tak żeby już z tym mieć spokój chociaż i żeby nie jedli pizzy nonstop choć lubią i nie narzekaliby ;-) Bo tak sobie liczę 5 dni będę w szpitalu + 5 w domu - potem już będę śmigać na całego. :tak:

JUż mnie wkurza to siedzenie z dynią, chciałabym już dochodzić do siebie a nie, z każdym dniem coraz bardziej niedołężnieć :-p

No na pomoc mamy/tesciowej to troche liczymy, ale nie tak od razu po powrocie do domu.. troche później. Najpierw sami musimy ogarnąc sytuacje;-) i się troche tez poznac;-)

A co do niedołęznienia... co to bedzie na starosc??:szok::baffled: jak juz bedzie wiadomo,ze lepiej nie bedzie, ze reumatyzm (czy cotam nas dopadnie) sam juz nie zniknie tylko czlowiek coraz mniej ruchliwy i sprawny bedzie?:szok: o ja...

No na pomoc mamy/tesciowej to troche liczymy, ale nie tak od razu po powrocie do domu.. troche później. Najpierw sami musimy ogarnąc sytuacje;-) i się troche tez poznac;-)

A co do niedołęznienia... co to bedzie na starosc??:szok::baffled: jak juz bedzie wiadomo,ze lepiej nie bedzie, ze reumatyzm (czy cotam nas dopadnie) sam juz nie zniknie tylko czlowiek coraz mniej ruchliwy i sprawny bedzie?:szok: o ja...

Pewnie, że najpierw cisza spokój i tylko Wasza trójka :tak: Mamy się nie mogą doczekać pewnie ?:-) Z teściową mam spokój bo jest niezmotoryzowana a my teraz na wsi daleko poza jej zasięgiem :-p
Starości nie planuję niedołężnej, będę musiała być młoda, żeby Olkowi obciachu nie robić ;-)

hahaha moja mama i tesciowa tez niezmotoryzowane, tzn ze jak przyjadą, to w komplecie z tatą/teściem - kierowcami, wiec juz tłok będzie:-D

caterina?????????????
zyjesz??????????

Heloł Jestem:-)

Po prostu zasypała mnie góra papierów :baffled: Tylko ręka z długopisem mi wystawała:zawstydzona/y:

Ale za Wami tęskniłam :tak:

Zuza, Aleksis mocno tule ja też pewnie jutro @ dostanę bo tempka na łeb poleciała i plamię .Ale pamiętajcie dokąd są jajka jest szansa tak więc do roboty:tak:

Katiuszka proszę mnie tu leżeć i pachnieć:tak:

Ani@k na zgagę najlepszy malox lub cosik takiego to najbardziej natural, reszta to controloc , ranigast i takie tam z apteki.

I w życiu bym od was nie odpoczywała bo i po co :-)

Buziaki :-*****

Dzisiaj nadrobię zaległości fotkowe:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry