reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

vinverde......witaj!!!:-)mam nadzieje,ze cykl okaze sie bardzo owocny i zobaczysz dwie kreseczki na teście ciążowym:P):P).....:-)wszystkie staraczki tutaj na forum bardzo tego pragną!!a dziewczyny,które sa mamusiami,lub za niedługo nimi zostana,udziela cennych informacji na temat ciąży,badan itd!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,co się dzieje z emenems??????????????????????????????????terefere??????????????????????????????????????? cos zamilkły oistatnimi czasy...a co u biondi?????????????????????????????????????????????;-)

reklama
cześć vinverde!!! rozgość się u nas...chociaż pewnie zaraz zafasolkujesz, jak to bywa z nowymi staraczkami:tak:
zuzanka Ty nam chyba na złość robisz takimi zdjęciami pyszności:szok::-) chyba coś upichcę...a co tam! jak raz zjem to może nie umrę, nie?;-)
Gatto albo przeoczyłam..albo nie odpisałaś co do imienia dla Gattinki...macie już jakieś propozycje? dajecie polskie imię czy włoskie?...eee a Twój M. to Polak? bo chyba tez nie pisałaś...
Kasica ok, zapominamy o humorkach:tak: mam nadzieję, ze już teraz będzie tylko lepiej i każdą @ powitasz z podniesiaoną głową!!! chociaż życzę Ci, żeby już żadna nie przylazła..tak chociaż z 9 miesięcy:tak:
No właśnie...a gdzie terefere??? inne dziewczyny tez wpadły i już ich nie było...
Dałam zdjęcie mojego balona na schizkółko...ale będziecie miały polewkę:-D Gatto możesz je pokazać swojemy doktorkowi-tyranowi;-)
Idę coś przekąsić, bo Młody się domaga:tak: skubany!!! ile ma już siły...kopie jak wściekły:tak:

dzień dobry Kobietki:-)
ha!!!jestem pierwsza!!!:tak:
witam się tylko, życzę miłego dnia i uciekam do pracy...ale mi się nie chce, zimno, ciemno....brrrr
aha kupiłam sobie wczoraj na ebay-u plakietkę do przypinania na kurtkę "baby on board"...noż kurka nie chą mi miejsca robić w metrach!!! może jak ich będę kuła w oczy takim napisem, to jakiś angielski dżentelman ustąpi mi miejsca;-)
Ok, już mnie nie ma...paaaa

cześć dziewczyny
ja jeszcze w domku ale właśnie szykuję się do wyjścia i jadę do bzzz :tak:

szkoda,że mieszkamy tak daleko od siebie bo faktycznie miło było by się spotkać na żywo i pogadać i pogłaskać brzuszki ;-)spotykałybyśmy się jak w tych filmach amerykańskich i miałybyśmy na wszystko czas :tak:;-)hehehe

pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i życzę miłego dnia i weekendu .Odezwiemy się pewnie jak będę miała chwilę u bzzz-yczka .

i bardzo dziękuję za komplementy co do ciasta ,ja uwielbiam piec ciasta i gotować :happy::-)
:****

cześć

ja tylko na chwilkę i mam pytanie do Mumy.. pisałaś kiedyś ze 'smyranie' 7 dni po owu - czyli w dzień implantacji.. i pisałaś kiedyś że było mnóstwo białego śluzu.. napisz mi kochana od kiedy zauwazyłaś ten śluz:sorry: tuż przed testem czy tuż po zrobieniu testu???

buziaki dla wszystkich, zmykam, paa

Hejka :-)

Siedzę sobie i słucham premiera i wiecie, że obiecał , że od połowy 2013 roku będzie można wybrać: albo pół roku macierzyńskiego na 100% albo ROK !!! na 80% płatne:-) Ciekawe co im z tego wyjdzie ;-)

Ani@k - białe śluzowate było u mnie jeszcze przed testem i po teście dość długo - czyli na pewno kilka dni przed 26 dc. Przypomnę, że owu miałam 15 dc (monitoring) a skok temperatury 17 dc:-) I &&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie bo piękny masz wykres i opowieść do niego :tak:

caterina - oj pierwsza dzisiaj to ja byłam ;-) Nie mogłam spać, wiecie, że ufo chyba lądowało u mnie na polu ale bałam się wyjrzeć :-D No takie światło mnie obudziło o 2.40 a normalnie ciemno jak w d.. jest koło mojej chaty, ale wstałam siusiu dopiero jak się znów zaciemniło ;-)

zuza, bzzzz - bawcie się dobrze :tak::tak:
Dzisiaj mam w planach jakieś tam porządki w papierach ostatnie, weekend rodzinnie spędzimy sobie a pn od rana jadę do dziadków a na 12tą na to usg do szpitala. I mam nadzieję, że już tam zostanę... :tak:

Miłego dnia :-)

elooołl
Aniaaaaaa hmmm?? Aniaaaaaa???:-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witam nową koleżanke:-)rozgość sie ;-)

zuza uściskaj bzzzz i nie dajcie tam za bardzo w palnik, bo 17-go musisz być w miare w formie:-D no, w kazdym razie chucha nie możesz miec powalającego;-):-D

Gatto no, najgorsze, ze w sklepach na działach "dziewczynki" sa w 90% rozowe lub bialo-rozowe ciuchy:eek:

pozdrawiam znad lurowatej wodnistej pseudokawy;-):-)

a!!! MUMAAAAA!!! zanim pojedziesz do szpitala to obowiązkowo trzasnij fote ostatniego(lub prawie) dnia Twojej dyni!:tak:;-)

Ostatnia edycja:
Dzięx..

białe glutowate u mnie jest od kilku dni..więc to znak że z płodnością nie ma nic wspólnego.. ale zastanawia mnie ten jakby ból owu:eek:.. i moje 'maślane oczy'.. wiem że jeszcze za wcześnie na cokolwiek, włączyła się pewnie schiza ciążowa lub jakaś grypa bedzie się za mnie brać :baffled: (wolałabym to pierwsze)

nie lubie tego oczekiwania:cool:

reklama
kok.o - no taki miałam plan z tym zdjęciem :tak: Przy okazji zobaczycie jak się fajnie już 'zwiesił'. Jak chodzę dłużej niż 3 minuty to wisi już do kolan ;-) M się śmieje ze mnie żebym sobie na szyi zawiązała prześcieradło i podtrzymywała dynię :-D

Ani@k - schizuj kochana schizuj - to tylko może pomóc :tak: To już wiemy wszystkie ale przypomnę - każda z nas jest inna i objawy i czas inne mogą być. Mnie tam UU w ogóle nie bolały prawie , dopiero w 4tym miesiącu;-) I nie wymiotowałam.

Wiecie, już nie myślę teraz o niczym innym, sprawdzam tą torbę co chwilę czy wszystko spakowałam. DObrze, że jest weekend i nie będe sama bo jeszcze bym zeschizowała ;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry