reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

helol,

Katiuszka moj eM jest wlochem, imiona mamy jak na razie 3 takie powiedzmy prawdopodobne: Eva, Laura, Francesca, z tym, ze to ostatnie jesli wybierzemy to tylko i wylacznie w formie wloskiej:happy:

Kok.o no wlasnie:eek: choc u nas jest tez sporo kremow i bezy, ale nie moze moje dziecko tylko w kremach chodzic:-(

Kasica Tere fere jest na endometriozie:happy:

reklama
Gatto - Laura jest super :tak: A kolory teraz to naprawdę chyba nie problem, żeby tego różu głupawego uniknąć. Są granaty, błękity, brązy w wersji dziewczęcej , przynajmniej w Polsce , nie wiem jak tam u Was:-p

Ale tu dzisiaj cisza ..:happy:

miałam kiedyś koleżankę Laurę.. ja tak bym nie nazwała swojej Córki ;-)

cisza..kurczę, no cisza.. gdzie się wszystkie popodziewały??? Zuza z Bzzzz się obściskują to nie mają czasu dla nas..ale reszta??? gdzie nowe nasze nabytki się pochowały???

Muma nie zapomnij przed poniedziałkiem sesji zrobić zdjęciowej :tak: ale będzie stres w poniedziałek po południu!!!!!!! Pierwszy krzyk Olusia..ja pikolę!!!! się doczekać nie mogę..
Gatto Francesca ładnie brzmi..w 'ranczo' była kiedyś tajka włoska policjantka co z kawalcem duet tworzyli..i się tak chyba nazywała..
Kok.o uaktualnij zdjęcie dyniowatego brzuszka :tak:

spadam do domu, dziś wieczór z książką i winem, bo po piwie mam ostatnio zgagę :baffled:

pozdrawiam

Ani@k nie ogladam polskich seriali to nie wiem:eek: Ta twoja Laura to taka wredna byla??

Kok.o nam kolega powiedzial, ze Eva to sie zle historycznie kojarzy, w sensie chyba wygnania z raju i tego typu rzeczy..:eek:no ale nam sie w miare podoba:tak:

Muma, bo ja wiem czy mokra wloszka:szok:nie bardzo sie na tym znam:-D:-D

Czesc Pieknisie. Jakos nie da sie juz zyc bez BB;-)

Ja spalam, wiec mnie nie bylo Wczesniej bylam na USG. Wszystko jest super.Odnosnie tego USG w dniu IUI to p.doktor stwierdzila, ze po zastrzyku Pregnyl to na 100% pekaja pecharzyki, wiec USG jest zbedne. W koncu to jest klinika i od lat tym sie zajmuja

Ale i tak jestem nieufna, zrobie sobie test owulacyjny i tak;-)

Ani@k kciuki trzymam za pozytywny test:tak:

Zuzka i bzzz to juz pewnie usmiechy maja jak banany i z nas sie nabijaja:-D wcinajac przysmaki i popijajac kolejna butelke wina przy spiewach

Muma fajnie, ze to juz tuz tuz.Czyli w poniedzialek leci countdown???

Dziewczyny wpadly, wypadly -pewnie udzielaja sie gdzies indziej.
A nam tu razem dobrze.W kupie sila!!!:-D

Teraz eM zapytal, co byloby gdyby sie nam nie udalo, nawet gdbysmy przeszli ten ostatni z mozliwych etapow? No coz, zyc trzeba bedzie dalej, serce mi pekloby, ale z mostu sie nie rzuce...

Caterina gdzie Twoja podobizna???

helooł

na schizkółku dowód ,że jesteśmy razem :-p;-)

pijemy winko,jemy pyszności i pod czytałyśmy Was ,Aleksis piszesz ,że usg ok? to w trakcie @ robisz usg czy coś przeoczyłyśmy?:zawstydzona/y:

zuza bzzz wypijcie nasze zdrowie :-) znaczy nas wszystkich:tak:

Aleksis hyhy co, uzależniłas sie? od bb ;-):-D to nieszkodliwy nałóg..chyba:cool2: Ja mocno &&& trzymam, wierze ze sie Wam uda:tak: MUSI!!!:tak::tak:

Ani@k zdjecie dyni pstryknełam, ale ona teraz nie jest jakoś wieksza niz na ostatnim zdjeciu:eek:

reklama
cześć Dziewczynki,
wpadłam zobaczyć co u Was
u nas młyn, Cud chyba zaczyna się denerwować zmianami, które idą wielkimi krokami i jest "niedozieniesienia", łącznie z tym, że chce spać ze mną, zaczyna mówić tak jak rok temu:/ nic to - przetrwam, ale nie ukrywam, ciężko
Młoda takie ciosy mi wali, że się łamię w pół, poza tym zaczęły się przepowiadające skurcze, no nie jest wesoło
ufff, to się wyżaliłam
wracam do kuchni, dziś gotuję na cały tydzień coby dla Cuda mieć więcej czasu

Aleksis - tulę mocno
Muma - nieustanne kciuki za sprawną akcję i zdrowie Olusia
Kasica - każda z nas ma spadki formy, po to na forum siedzimy żeby nas jedna z drugą w d... kopnęła i dalej brniemy po marzenia
Kok.o, Aaronka, Katiuszka - pogłaskać brzusie od ciotki i Cuda
Ania - ja Ci nawet kochana swoje żyrandole podeślę!

ściskam Was mocno, miłego weekendu życząc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry