reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

helol babeczki, ja sie witam z lurowata kawa....pogoda pod psem, wiec choc kawa sie uraczylam...

Muma powodzenia na porodowce i koniecznie pozniej napisz jak poszlo wasze pierwsze spotkanie z Olusiem na zewnatrz brzucha:tak:

reklama
czesc!!!!!!!!!!!!!jeju nie cierpię PONIEDZIAŁKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(mam lenia,ze hej...nie chce mi się iść do pracy:-(i najchetniej to bym polezała sobie w łóżeczku z książką jakąś...ale niestety trzeba iść do pracy,ten tydzien mam na popołudniu.kok.o,a czy cos jest nie tak z moja temp???????:sorry:nie stresuj mnie kobito:-(2 dni nie mierzyłam bo u tesciów bylismy,a tam nie wziełam termometru.

Kok.o bierz zwolnienie (z odpowiednim symbolem) i się kuruj :tak: najlepiej ze dwa tygodnie, wyleżysz się i szybko wrócisz do formy a jak już się przyzwyczaisz to nie będzie Ci się chciało wracać do pracy;-):tak:
Kasica a cóż ten poniedzialek ma w sobie takiego ze go nie cierpisz??? dzień jak codzień przecież..:eek:

cześć dziewczyny

ja się witam po południowo, miałam troszkę pracy a teraz zasiadłam coś przekąsić .
Obiadek już prawie zrobiony ,jeszcze kilka rzeczy w zapasie do zrobienia ale to mam czas dzisiaj ;-)

Miłego dnia

Ani@k tempka piekna trzymam kciuki &&&&&&
Muma za Olka i Ciebie również mocno&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej Dziewczynki,
No wiec moj doktorek mnie zbadal, zrobil nam usg i ktg i wszystko jest idealne i mamy przyjsc w piatek !!! masakra.. Powiedzialam , ze cos mi sie saczy to stwierdzil ze sciemniam i mam sie jeszcze pomeczyc;-) teraz siedze z Jula w pizzerii i sie obzeram bo od wczoraj juz bylam na diecie przedoperacyjnej;-) Aaa Olek wazy 3600 i ma sie swietnie. Moj gin ma w piatek dyzur 24 h to mysle ze mnie na spokojnie rozpakuje.
Milego dnia kochane i do jutra !! :-):-)

reklama
Muma 19.10. też świetna data:tak: a właśnie myślałam że już pewnie Oluś pierwszy krzyk oddał;-) dasz rade kochana, ściskam cieplutko.. a Juleczka pewnie dziś zwolniona ze szkoły była, w tak ważny dzien, co???
Kok.o i jak u lekarzy??? zwolnienie dostałaś?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry