reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

eloooo
Ani@k do kolekcji zbieraj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
reszta dzielnych staraczek tez!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sorki,ze fluidki takie zasmarkane troche, ale moze tez zadziałaja;-)

katiuszka dzieki za przepis na miksture wypalającą:-) a z tym miodem to nie wiem...ja zaprzestałam ze wzgledu na cukier:sorry: No ale teraz , jak tylko naturalne metody leczenia mi pozostały, to dodaje do mleka z czosnkiem. W ogole w ciazy z prochow to tylko na goraczke mozna brac paracetamol (nieduzo i ten najzwyklejszy,bez zadnych dodatkow). Poza tym: wit.C w naturalnym wydaniu (ja sobie z cytryn sok wyciskam i wypijam kubeczek-daje czadu!;-):-)), na gardło bolace-płukanie naparem z szałwi, a do nosa-jakis roztwór soli morskiej (czy cos takiego...no no psikania w kazdym razie). I kurka TYLE:shocked2: Za duzo opcji nie ma:sorry: Jeszcze soczek z malin od tesciowej sobie popijam.
Ani@k guzka tarczycowego nie badałam:sorry: tylko tsh i ft4 (to juz mam przy dolnej granicy, ale jeszcze w normie). No ale po ciazy to na usg trza bedzie sie wybrac.

U nas zimno (chyba.. nie bylam na dworze:-)) ale pochmurno i mokro jest. Musze wyściubić nos z domu bo do gina ide. Wicie co? na tej diecie bezsłodyczowej schudłam 1,5 kg przez jakies 2 tygodnie:eek:

pozdrawiam Lud Pracujący! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Aleksis a gdzie Twój wykres????
Kasica bierz urlop na żadanie, leć do sklepu po jakiegoś drinka i cały dzień z głowy;-)
kurcze Kok.o sie namęczysz teraz:sorry: ale katar leczony i nieleczony trwa tyle samo dni, więc nawet jakbyś brała jakieś prochy to taki sam czas cierpień ;-) a z tarczycą to masz spooookój! :shocked2:
no i smarkane fluidki mają lepszą przyczepność ;-):tak: :****

no i jest szansa aby dziś wziąć zdjęcie ChybaEwy :tak: i nam pokazac :tak:

Muma
jak będziesz miała siły spojrzyj na mój wykres.. u Ciebie chyba było bardziej rokująco, co??? :sorry: (a mogę Cię prosić o przysłanie mi Twojego szczęsliwego wykresu???? plis, plis!!!!:sorry:)

cześć kobitki

ja na chwilę ,jutro mam Panią z O.A i troszkę ogarniam mieszkanko z kurzu ,o 13 mam dentystę i zakupy muszę zrobić na serniczek z dynią :tak:przepraszam z góry ,że nie każdej odpisze ,ale zakręcona jestem od wczoraj jak kupa liści na jesieni ;-)

Aleksis no ja już mało co odczuwam bo jak biorę już prawie systematycznie co drugi miesiąc to ciężko cokolwiek odczuwać ,chyba się już organizm przyzwyczaił do bólu ,ale nie powiem kują ładnie od czasu do czasu :tak:

kok.o kuruj się i odpoczywaj ,żeby Cie na dobre nie wzięło.
Muma ściskam Was mocno i trzymaj się maleńka dasz radę ,jeszcze trochę ;-):tak:

miłego dnia dziewczęta

aaa Ani@k <><><><><><><>><><><><><><><><><> fluidki radości dla Ciebie ode mnie bo mam od kilku dni bardzo dużo :-) i uda nam się &&&&&&

Zuza coś mi się wydaje że kurz u Ciebie w domu to napewno złudzenie optyczne :tak:;-) no kurz u Zuzy????? nie, ja w to nie wierzę:no:;-):-)

Zuza a ta radość to 'dni płodne' Ty mi nie podsyłaj tylko wykorzystuj!!!!!!!!! :********************

Ostatnia edycja:
hyhyhy tez nie wierze w ten kurz zuzowy :-D pewnie jakis pojedynczy pyłek osiadł na szafce i teraz zuza cała chate scierą omiata:-D

Ani@k wykres wielce obiecujący:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dalsze zwyzkowanie tempki :*

najgorsze jest to, że wyższa będzie przez kilka dni.. a potem zacznie spadac :zawstydzona/y:
nie czekam aż zacznie ale tak sobie wyobrazam ze gdybym się nie starała to wtedy zaczęła by już w sobotę spadac..

jadę na rezerwie nadzieji więc muszę oszczędnie do tematu podchodzić.. :cool2:

dzięki Kok.o :***

Ani@k,chetnie bym wzieła na żadanie urlop!!!!ale nie moge szalec za bardzo z tym urlopem...piatek brałam wolny,bo do tesciów jechaliśmy...biore na 29 pazdziernika wolne bo do Warszawy do androloga jedziemy...Adam za tydzien posiew robic bedzie.........i jak wynik bedzie to mamy się zgłosic,wczoraj umówiłam wizyte na 29 pazdziernika...wiec juz mniej niz 2 tygodnie i jedziemy!!!ciekawa jestem jaki posiew Adama wyjdzie.........:sorry:no wiecie,czy antybiotyki pomogły na ta cholerna bakterie itd........oj,no zobaczymy!!!!!!!!!!!!!!!Dziewczyny,czemu mój wykres jest taki dziwny?!?:crazy:tzn,ze jak mam temp.36.7 to sięga mi tak wysokooooooooooooooo !!a u was jak jest nawet wiecej niz 37 to tak w połowie wykresu to macie zaznaczone!!!a ja pod samą góre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!W sobote jade do fryzjera,robic się na "bóstwo";-)musze odrost zrobic...zastanawiam się czy nadal pasemka robic,czy zrobic jeden kolor na całe włosy???!!!!!!!!!!!!!!!!:sorry:

Hejka :-)

Wyspaliśmy się dzisiaj bo wczoraj były już takie emocje, że potem nie mogłam zasnąć ;-)
W sumie to się uspokoiłam i nawet lepiej się czuje, skoro jest wszystko OK to zaczekamy grzecznie, siedzimy na d.. w domu, miałam sprzątać bardziej ale nie mam siły. Może w piątek się uda spotkać z Olkiem wreszcie :-D

Jutro zaczynamy 39 tc ( bo to zuzanko jest tak, że jest 37 i 4 dni to jest się w 38 tygodniu, właściwie już przy końcu ;-)).
Wczoraj byłyśmy w kilka bab u doktorka i wiecie, byłam jak zwykle najstarsza ale oczywiście młode laski zostały w szpitalu, jedna miała hipotrofię, druga coś z przepływami a ja wszystko super - nareszcie :-p;-)

Olek się cały czas rusza ale już tak subtelnie bardzo bo nie ma skubany za dużo miejsca, czuć wyraźnie jak wystawia kolanko na przykład albo stopę z paluchami. Patrzę na te najmniejsze ubranka dla niego i powoli wątpię, że on się w to zmieści w ogóle ;-)Ale co tam, przynajmniej nie będzie stresu przy przebieraniu .

U mnie też leje ale jest ciepło raczej, ma być coraz piękniej z każdym dniem:tak:

Ani@k - jak ja bym potłukła lusterko to bym sobie wytłumaczyła, że teraz czas na zmiany i kolejne 7 lat będzie zupełnie inne od poprzednich, chyba wiadomo dlaczego ?:-):tak:&&&&&&&&&&&&& Wykres masz na mailu :tak:

kok.o - takie tabletki Propolki można na gardło na pewno , smakują jak landrynki :tak:
Co do miodu to ja wsuwałam jak byłam przeziębiona i z Julką też i wszystko OK.

Już nic nie pamiętam co której miałam jeszcze napisać , na mózg mi też naciska synek, no:-)
Generalnie dziękujemy bardzo za wszystkie kciuki i wsparcie:happy:

reklama
Muma juz na finiszu jesteś!!!!!!!!!!:-)matko,ale to minęło,ze hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jeszcze pare dni i utulisz maleństwo swoje!!!!!!:-)Kurcze jak mam to wykasowac????:crazy:zawsze mierzyłam od 1dc i nie miałam tak jak teraz.......,ze jakos tak dziwnie,tak wysoko pozaznaczane.......:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry