kok.o
Fanka BB :)
eloooo
Ani@k do kolekcji zbieraj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
reszta dzielnych staraczek tez!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sorki,ze fluidki takie zasmarkane troche, ale moze tez zadziałaja;-)
katiuszka dzieki za przepis na miksture wypalającą:-) a z tym miodem to nie wiem...ja zaprzestałam ze wzgledu na cukier
No ale teraz , jak tylko naturalne metody leczenia mi pozostały, to dodaje do mleka z czosnkiem. W ogole w ciazy z prochow to tylko na goraczke mozna brac paracetamol (nieduzo i ten najzwyklejszy,bez zadnych dodatkow). Poza tym: wit.C w naturalnym wydaniu (ja sobie z cytryn sok wyciskam i wypijam kubeczek-daje czadu!;-):-)), na gardło bolace-płukanie naparem z szałwi, a do nosa-jakis roztwór soli morskiej (czy cos takiego...no no psikania w kazdym razie). I kurka TYLE
Za duzo opcji nie ma
Jeszcze soczek z malin od tesciowej sobie popijam.
Ani@k guzka tarczycowego nie badałam
tylko tsh i ft4 (to juz mam przy dolnej granicy, ale jeszcze w normie). No ale po ciazy to na usg trza bedzie sie wybrac.
U nas zimno (chyba.. nie bylam na dworze:-)) ale pochmurno i mokro jest. Musze wyściubić nos z domu bo do gina ide. Wicie co? na tej diecie bezsłodyczowej schudłam 1,5 kg przez jakies 2 tygodnie
pozdrawiam Lud Pracujący! :-)
Ani@k do kolekcji zbieraj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
reszta dzielnych staraczek tez!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sorki,ze fluidki takie zasmarkane troche, ale moze tez zadziałaja;-)
katiuszka dzieki za przepis na miksture wypalającą:-) a z tym miodem to nie wiem...ja zaprzestałam ze wzgledu na cukier
No ale teraz , jak tylko naturalne metody leczenia mi pozostały, to dodaje do mleka z czosnkiem. W ogole w ciazy z prochow to tylko na goraczke mozna brac paracetamol (nieduzo i ten najzwyklejszy,bez zadnych dodatkow). Poza tym: wit.C w naturalnym wydaniu (ja sobie z cytryn sok wyciskam i wypijam kubeczek-daje czadu!;-):-)), na gardło bolace-płukanie naparem z szałwi, a do nosa-jakis roztwór soli morskiej (czy cos takiego...no no psikania w kazdym razie). I kurka TYLE
Za duzo opcji nie ma
Jeszcze soczek z malin od tesciowej sobie popijam.Ani@k guzka tarczycowego nie badałam
tylko tsh i ft4 (to juz mam przy dolnej granicy, ale jeszcze w normie). No ale po ciazy to na usg trza bedzie sie wybrac.U nas zimno (chyba.. nie bylam na dworze:-)) ale pochmurno i mokro jest. Musze wyściubić nos z domu bo do gina ide. Wicie co? na tej diecie bezsłodyczowej schudłam 1,5 kg przez jakies 2 tygodnie

pozdrawiam Lud Pracujący! :-)
Ostatnia edycja:
:****
;-):-)
pewnie jakis pojedynczy pyłek osiadł na szafce i teraz zuza cała chate scierą omiata
tzn,ze jak mam temp.36.7 to sięga mi tak wysokooooooooooooooo !!a u was jak jest nawet wiecej niz 37 to tak w połowie wykresu to macie zaznaczone!!!a ja pod samą góre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!W sobote jade do fryzjera,robic się na "bóstwo";-)musze odrost zrobic...zastanawiam się czy nadal pasemka robic,czy zrobic jeden kolor na całe włosy???!!!!!!!!!!!!!!!!
;-)