reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kasica - trzymam kciuki za wyniki Twojego M, jakoś pewna jestem , że będą dużo lepsze :tak::-)
A ciąża , mówią szybko mija, mnie się już teraz dłuży ale w międzyczasie faktycznie śmignęło. No dużo się też działo u mnie..

reklama
Dzien doberek dziewczeta!

Ja dzis jakas do doopy jestem :( Jakos mnie brzuch boli po bokach i w dole, juz odbylam kilka wizyt w kibelku (sorry za obrazowosc), ale to chyba jakies wzdecia jelit sa :-( Nie mam na nic ochoty:-( I co chwile latam siku, mam nadzieje, ze te dziwne bole to nie z przeziebienia pecherza :-(Jak tak dalej bedzie pobolewal to lece do doktorka...

Kok.o ty masz jakis guzek tarczycowy??

Muma ale cie przetrzymuja! No mam nadzieje, ze w piatek juz ten pierwszy krzyk uslyszysz!!

Zuzanka powodzenia dzisiaj, ale jestem pewna, ze "wypadniecie" doskonale!! &&&&&&&&&&

Ani@k juz ci pisalam na bocianie, ze wszelakie sluczki to na szczescie sa!!!

Pozdrawiam i buziam wszystkie i dla chetnych fluidki >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gatto -Twoja Córcia coraz większa, może CI uciska na pęcherz po prostu ? A ból brzucha po bokach to rozciąganie macicy pewnie jest po prostu, jak najbardziej normalne w tym czasie:tak:

Aaronka - jak to kucharz powstaje ? :-) co konkretnie robisz ?? aaa z imionami to wczoraj jedna babka w poczekalni powiedziała , że mają trzy imiona dla synka a zdecydują jakie wybrać jak go zobaczą :-) Też jest jakaś opcja;-)

zuzanka - ja bym na Twoim miejscu jutro rano bladym świtem sprzątała, przecież jak pani wyjmie białą rękawiczkę to może jakiś pyłek od dzisiaj osiąść :-p:cool2::tak:
A tak serio to &&&&&&&&&&& i na pewno będzie dobrze, flaszki schowałaś ??;-)

Kasica ja nie wiem jak Ci wytłumaczyć jak wykasować temp. z 3-4 pierwszych dni mierzenia.. zrób tak jakbyś chciała wpisać (edytuj) i po prostu wykasuj :sorry::shocked2:
Gatto Muma ma rację :tak:
Muma :*********** heh lusterka dość często mi się tłuką.. tak co..hmm 7 lat (?):eek:
Zuza Muma ma rację :tak: :-)
Aaronka zaraz dam Ci liste imion, może uda się coś wybrać: Muma, Kok.o, Ani@k, Gatto, Zuza, Bzzzz, Kasica vel Katiuszka vel Kasia.natka vel Caterina, Bionda, Lopop, Lumina, Tasza, Tere-Fere.. no dobra teraz mam lekki zanik pamięci :confused2: ale zobacz jaka dobrowolność :-) tylko pytanie czy Twój eM się na któreś imię zgodzi, ale jak Go przekonasz..:sorry:;-)

dzięki dziewczyny :***,ale naprawdę parapety już się prosiły o wytarcie :biggrin2:
Muma ojej to faktycznie już jesteś na rozsypaniu 39 tc matko :szok:szybko minęło ......a alkohol ładnie schowany w witrynie ,która jest podzielona jedna połowa jest za szybką druga za drzwiczkami i nie widać :tak:a to co widać to lekki alkohol :tak::-D
Ani@k ja wykorzystuje M jak się da nie ma to tam to :rofl2::tak:ale rozpiera mnie dobra energia więc czemu by się nie podzielić :-(:biggrin2:
kok.o tak tak jak ja mam zwidy na kurz jak już leży warstwa pierzynki na szafce :tak:;-)to wtedy widzę w odległości km :sorry::laugh2:

uwierzcie mi nie wariuje już tak z porządkami ;-)

Muma podusia słoooodka!!!!!!!!! (czy ja już Ci mówiłam ze umiesz na duchu podnieść???):tak:

ale te lalki u dołu strony - ja pierdzielę..jaaaki wyraz twarzy:shocked2: taki 'klatka stop';-):-D:-)

Zuza tak, tak - przekonałaś mnie (w sprawie porządków) ;-):tak::-)

Ani@k,nie wiem jak to zrobic,po prostu nie umie...ale w poprzednich cyklach mierzyłąm od 1 dc i nie miałam tak jak teraz...no trudno,niech juz jest jak jest,a jak się wkurze to przestanę mierzyc i już hi hi!!Muma,poduszeczka jest piekna!!słodka,dzidziulek bedzie miał bardzo wygodnie,no i Ty tez:-)aaaaaaaaaaaaaaa w których dniach zaznaczac granice wyzszych temp.???????????????????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry