reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ale jaja z tym meczem:-D szkoda komentowac..

Aleksis- masz moze po prostu gorszy dzien? ale przeciez wiesz ze po takim kiepskim dniu moze byc tylko lepiej :tak:

kok.o jak u Ciebie ??

ja sie powoli zbieram do łòżeczka :-) papa

reklama
Heloł kobity :-)
Ja jak zwykle kawą się witam ze pracy:tak:
Proszę mnie tu nie smecić tylko brać sie w garść i działac bo ze smecenia to dzieci ni ma ino trza się chyśtać:-p

Ja wiem jak to jest sama czasami mam milion mysli w głowie, ale staram sie jak mogę być pozytywnej myśli :tak:
Wszystko w swoim czasie, za dobrze by nam było jak by nam wszystko przychodziła za łatwo.
No nie wiem czy ja to gramatycznie dobrze skleciłam:confused:

Zobaczycie jeszcze dobrze sie nie obejzymy a już tu II się posypią :tak:
Będzie dobrze :blink:

No a u mnie leje jak wczoraj w Wawie:wściekła/y:
Ale dali ciała , jak zwykle na 3 świat wychodzimy:no:

Muma jeszcze tylko 2 dni &&&&&&&&&&&&&&&

Katiuszka
widzę że ty jak ja bez pracy życ nie możesz, sama się zastanawiam jak by to było siedziec w domu i nic nie robić.Chyba bym zwariowała:baffled:

Pozdrawiam z zimnego i mokreko wschodu.
Pisała dla was Caterina MaX Colanko;-)

Caterina co za relacja!!!!! :-) dziennikarka z Ciebie też by była niezła;-):tak::-)

ja też się witam.. z kubkiem herbaty i z kanapką z jakże niezdrowym ale uwielbianym przezemnie pasztetem:-)

Alex___ a do Ciebie doszły te podkładki??? bo jakoś cicho w tym temacie.. albo przeoczyłam:baffled:
Aleksis jesteśmy jakoś tak zorganizowani że dziś dołek jutro śmiech.. mam nadzieję ze dizs już wszystko w porzadku i mol uciekł na drugą stronę de :tak:
Zuzanka trzymam kciuki za wizytę.. niech się pani zachłyśnie Waszym mieszkankiem i Wami i żeby wszystko poszło jak po maśle:tak: &&&&&&
Kok.o no jak wizyta??? zdjęcie??? samopoczucie???? opowiadaj!!!!!
Muma wczorajszy mecz - kabaretowy klub jedynki :-D:-) ale za to dziś pokazemy na co nas stać:-D:-)

elooołł
dzisiaj dzień zuzanki jest! :-) jak zuza zrobi pazurki pani z OA to ta od razu nada ekspresowy bieg sprawom;-):-) o! zuzka &&&&&&&&&&&&&&& za pomyślną wizytacje:-)
caterina hihi no jakos tak mnie tez trudno sobie wyobrazic siedzenie wdomu przez dłuzszy czas...;-):-)
Aleksis nochal do góry, złe nastroje miną wkrótce:tak: Moze lody jakieś sobie zapodaj? co?;-):-)

kurcze, mój eM wczoraj zaciagnał mnie do sklepu i specjalnie na mecz zakupił wielki telewizor...:cool2::-D Znaczy planowany zakup był od dłuuuuuuugiego czasu, ale wczoraj to juz koniecznie trza bylo kupic:-D i co???? i patałachy dachu nie zamknęły:baffled:

a wizyta wczoraj byla ekspresowa, Młoda siedzi wysoko, wszystko OK. Musze isc jeszcze na szczegolowe usg IIItrymestru, bo w gabinecie gina sprzet usg jest do bani... No,ale to za tydzien jakoś..

pozdrowionka ze słonecznego dolnego :-)

hello Babeczki!!!
witam się i ja:tak: ale pospałam!!!wowww już dawno tak dobrze nie spałam...rano mnie tylko ulewa obudziła, ale teraz już się przejaśnia, więc nie jest tragicznie. Zbieram sie do pracy, a później może skoczę na sklepy za jakąś kurtką. Zimno się zrobiło, a ja się nie dopinam la la la...;-)
A co do meczu...aż się boję w pracy pokazać!!!:baffled: moi ludzie w pracy to zapaleni kibice i już mi od tygodnia gadali o tym meczu. A tu co? matkooo znowu wstyd:wściekła/y:
zuzanka kciukasy ogromne za wizytę!!! na pewno to tylko formalność!!! będzie dobrze&&&&&&&
caterina a co to za talent reporterski się u Ciebie ujawnił?;-) brawo za pozytywne podejście do sprawy!!! dziewczyny brać przykład z koleżanki:tak:
kok.o jak było u ginka? Ile waży i mierzy Ewunia? a jak choróbsko? mam nadzieję, że lepiej!!!
kasica wypędziłaś już lenia? kobito...już dziś środa...pora się ogarnąć;-) rozumiem poniedziałek...ale już środek tygodnia:-):-)
aleksis nic się Kochana nie martw! niedługo i Tobie się uda!!! zobaczysz!!! w między czasie warto planować jakiś wypad na ciepłą wyspę...u mnie się sprawdziło;-) choć dalej nie mogę przeżałować tej Krety:tak:
Muma jeszcze tylko czwartek i piątek!!!! wowww...ale odliczanie:-) pogłaskaj Olusia od Julka:tak:
Zmykam Dziewczynki!!! do później!!!
Miłego dnia!!!

witajcie!!Jak po wczoranszym meczyku????;-);-);-) ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!1masakra jakaś po prostu!!tylko mogła się to w polsce zdarzyc!!!!porazka na całej linii!!!Wczoraj w tv bardzo mądre słowa ktos powiedział"zostalismy wystawieni na posmiewisko"...no niestety ale to fakt!!!!No tem.wpisuje sobie sama codziennie jak zmierze itd..........wiec o co kaman??:sorry2:dziewczyny wczoraj w pracy poszłam do wc.i na wkładce zobaczyłam brązowe plamki:-(:-(:-( kurcze nie wiem czemu...wczoraj miałam 9dc.a to tak jakby @ mi sie konczył wyglądało....nie było tego za duzo,no ale było.....:-(katiuszka lenia juz nie mam,juz jest oki:P)juz sroda wiec do weekendu szybciutko zleci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny...wracając do wykresu;-) wy macie tak fajnie,tzn,ze macie duze odstepy miedzy kolejnymu jednostkami temperatur.......a ja mam tak wszystko w KUPIE/!!!!ps.wiem,ze w kupie razniej;-),ale nie chce miec tega nak ,ze praktycznie jedna jednostka na drugiej no!!patrze na poprzednie wykresy moje to miałąm,tak fajnie,przejrzyscie te temperatury itd...a teraz...?!!:wściekła/y: kasia.natka,o której chodzi Twoje malenstwo spac????????????bosze Misia chodzi spac pozniej niz ja po prostu!!!!!:tak:no to ładne godzinki do spanka sobie wybrała:P):P)!!!

dzien dobry!

Moje wczorajsze ciasto wyszlo kiepskie po prostu, a buuuu.....jak my je zjemy?? jakies takie suche i do nieczego nie podobne!:wściekła/y:

Kasica z dziwnych wykresow dzieci sie rodza :tak:;-)

Zuza powodzenia!! ale tez mysle, ze to tylko formalnosc! ale &&&&&&&&&&&&&&&& trzymam!!

Caterina, Kok.o a ja siedzac w domu sie bardzo dobrze mam, nie narzekam absolutnie. Juz sie martwie co to bedzie za katastrofa wrocic:baffled:no, ale jeszcze troche byczenia sie mam:tak:

yyy i co ja to mialam....zapomnialam...do pozniej!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry