reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

zuzanka - &&&&&&&&& ale to tylko tak proforma bo wszystko wysprzątane, alkohol 'twardy' schowany, serniczek dyniowy do kawki i oczywiście pazury żelowe dla pań :tak:;-) Napisz zaraz jak będzie po wszystkim :tak:

kasica -
jakoś nie kumam o co Ci chodzi z tymi odstępami w tempkach ale ja kawki jeszcze nie piłam ;-)

kok.o -
dobrze , że wszystko OK:tak:A jeszcze mi się przypomniał taki preparat Prenatal Gripcare, Ty na pewno możesz, ja sie wstrzymałam bo przed samym porodem nie zalecają.

katiuszka - nie daj się szyderstwom z naszego dachu:-D Angole tez mieli jakąś wtopę na Wimbledonie, też sobie dachu nie rozłożyli na czas:-)

caterina - optymizm podstawą sukcesu :-) A że pada dzisiaj, jutro już będzie ładnie w całej Polsce :tak:

Gatto - ja też nie narzekam na siedzenie w domu, kocham ten czas a zobaczysz jak fajnie będzie z Małą :tak:
Taa Ani@k - dzisiaj im pokażemy, chyba ten dach :-D Będą potem gadać , że się zestresowali a i że było duszno bo pod dachem :-D
Najlepszy był kibic , który wskoczył na murawę i uciekał ochroniarzom, tak radośnie skakał, pasowałby do niego podkład muzyczny z 'Deszczowej piosenki' ;-)

Dziś już środa i w piątek znów gin i badanie ale wiecie - jakoś się tym razem nie nastawiam na zakończenie. Tak do tego podejdę tym razem ;-) A serio to myślę, że mnie odeśle na początek nowego tygodnia, no chyba że coś wypatrzy.
Dziś mój M pojechał do Wawy (nie na mecz tylko służbowo;-)) i prosił żebym leżała i nic nie robiła, żeby się czasem nie zaczęło bo jak to tak bez Taty :happy2:

Miłego dnia wszystkim , lecę po kawkę :-)

reklama
Muma wlasnie wiesz, ja tak cudownie sie czuje w tej ciazy, gdyby nie ta czekajaca mnie operacja to bym byla wyluzowana na maxa!! I tak z jednej strony chcialabym, zeby ta ciaza trwala jeszcze z rok (w koncu siedze sobie w domu i mi za to placa:tak:) a z drugiej strony chcialabym i jestem cholernie ciekawa malej juz na swiecie!!

Kasica to brazowe plamienie moze byc okoloowulacyjne, czyli zabieraj sie za eMa :tak:

Muma dzieki:-) sprawdziłam te Propolki i nie wiem...lekarka powiedziała,ze wszelkie tabletki do ssania odpadają,bo zawierają sztuczne substancje słodzące, a one są szkodliwe dla dziecka:sorry2: Ale ten Prenatal Gripcare chyba jest ok;-) W aptece babka powiedziała,ze jeszcze np.rutinocscorbin mozna brac.
No ale ja na naturalnych metodach jade, juz jest lepiej, nie ślizgam sie juz na glutach;-):-D

kasica yyy tez nie wiem o co kaman, ale nie ruszaj nic w wykresie, wpisuj tempki i zobaczymy jak bedzie;-):-) a plamienie, jak Gatto pisała, pewnie okoloowu jest wiec DO ROBOTY!!!! :tak:

Ostatnia edycja:
heh Muma było 2 kibiców :-) słyszałam tteż ze na twiterze angielscy kibice pisali mniej więcej tak: 'siedziałem godzinę..po czym dowiedziałem się ze mają dach :-D:-D:-D " z większą chęcią obejrzę dziś "starcie TYTANÓW" :-D:-D:-D no i jestem jeszcze ciekawa czy uda im się zgarnąć wodę :-D:-D :baffled: no dobra, przecież ja się z 'naszych' nabijam..

Kasica zostaw swój wykres, jest całkiem oryginalny:tak: przecież nie wszystkie wykresy muszą wyglądać tak samo :happy2:

Ani@k - z 'naszych' ? :-) znaczy z prezesa i jego kumpli, czy z pani ministry może ?? :-)

Ja słyszałam , ze ministra złowiła na stadionie złotą rybkę i rybka obiecała, że spełni jej życzenie. Pani ministra powiedziała, że chciałaby latać , a rybka na to: niedługo polecisz...;-)

reklama
Cześć Dziewczyny,

ja dziś przelotem. Witam się z Wami przedpołudniowo.

Muma leż Złota i wypoczywaj.
P.S. Kucharz powstaje z nitek :) Już ma duży brzuch... i fartuch. Wczoraj zaczęłam robić ręce, ale że nie miałam spokojnych myśli więc 2 razy prułam, bo się gdzieś walnęłam na liczniu.

Ani@k ja nie wiem jak przekonam Męża do takich opcji imion. Podoba mi się bzzzz:) wpada w ucho:)

alex u nas podobnie jak u Ciebie. Ciężkie czasy nastały. Ja sama w mieszkaniu. Mąż przychodzi o 20. Jemy kolację i siada do pracy do 2, 3 w nocy. Więc budzę się sama i zasypiam sama. W przyszłą sobotę też pracuję. W takich chwilach pocieszam się, że sama jestem zawalona robotą, bo chyba bym zwariowała sama w pustym mieszkaniu. Pocieszam się, że może to przejściowe..

Jaki mecz...??
Jestem 100 lat za murzynami z jakimikolwiek wiadomościami. Na szczęście mój Mąż nie jest fanem footballu.

Dzisiaj idziemy (mam nadzieję, że razem, bo na 18:00) podglądać Córeczkę:)

Sciskamy mocno

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry