Muma
Fanka BB :)
zuzanka - &&&&&&&&& ale to tylko tak proforma bo wszystko wysprzątane, alkohol 'twardy' schowany, serniczek dyniowy do kawki i oczywiście pazury żelowe dla pań
;-) Napisz zaraz jak będzie po wszystkim 
kasica -jakoś nie kumam o co Ci chodzi z tymi odstępami w tempkach ale ja kawki jeszcze nie piłam ;-)
kok.o - dobrze , że wszystko OK
A jeszcze mi się przypomniał taki preparat Prenatal Gripcare, Ty na pewno możesz, ja sie wstrzymałam bo przed samym porodem nie zalecają.
katiuszka - nie daj się szyderstwom z naszego dachu
Angole tez mieli jakąś wtopę na Wimbledonie, też sobie dachu nie rozłożyli na czas:-)
caterina - optymizm podstawą sukcesu :-) A że pada dzisiaj, jutro już będzie ładnie w całej Polsce
Gatto - ja też nie narzekam na siedzenie w domu, kocham ten czas a zobaczysz jak fajnie będzie z Małą
Taa Ani@k - dzisiaj im pokażemy, chyba ten dach
Będą potem gadać , że się zestresowali a i że było duszno bo pod dachem
Najlepszy był kibic , który wskoczył na murawę i uciekał ochroniarzom, tak radośnie skakał, pasowałby do niego podkład muzyczny z 'Deszczowej piosenki' ;-)
Dziś już środa i w piątek znów gin i badanie ale wiecie - jakoś się tym razem nie nastawiam na zakończenie. Tak do tego podejdę tym razem ;-) A serio to myślę, że mnie odeśle na początek nowego tygodnia, no chyba że coś wypatrzy.
Dziś mój M pojechał do Wawy (nie na mecz tylko służbowo;-)) i prosił żebym leżała i nic nie robiła, żeby się czasem nie zaczęło bo jak to tak bez Taty
Miłego dnia wszystkim , lecę po kawkę :-)
;-) Napisz zaraz jak będzie po wszystkim 
kasica -jakoś nie kumam o co Ci chodzi z tymi odstępami w tempkach ale ja kawki jeszcze nie piłam ;-)
kok.o - dobrze , że wszystko OK
A jeszcze mi się przypomniał taki preparat Prenatal Gripcare, Ty na pewno możesz, ja sie wstrzymałam bo przed samym porodem nie zalecają. katiuszka - nie daj się szyderstwom z naszego dachu
Angole tez mieli jakąś wtopę na Wimbledonie, też sobie dachu nie rozłożyli na czas:-)caterina - optymizm podstawą sukcesu :-) A że pada dzisiaj, jutro już będzie ładnie w całej Polsce

Gatto - ja też nie narzekam na siedzenie w domu, kocham ten czas a zobaczysz jak fajnie będzie z Małą
Taa Ani@k - dzisiaj im pokażemy, chyba ten dach
Będą potem gadać , że się zestresowali a i że było duszno bo pod dachem
Najlepszy był kibic , który wskoczył na murawę i uciekał ochroniarzom, tak radośnie skakał, pasowałby do niego podkład muzyczny z 'Deszczowej piosenki' ;-)
Dziś już środa i w piątek znów gin i badanie ale wiecie - jakoś się tym razem nie nastawiam na zakończenie. Tak do tego podejdę tym razem ;-) A serio to myślę, że mnie odeśle na początek nowego tygodnia, no chyba że coś wypatrzy.
Dziś mój M pojechał do Wawy (nie na mecz tylko służbowo;-)) i prosił żebym leżała i nic nie robiła, żeby się czasem nie zaczęło bo jak to tak bez Taty

Miłego dnia wszystkim , lecę po kawkę :-)
Ale ten Prenatal Gripcare chyba jest ok;-) W aptece babka powiedziała,ze jeszcze np.rutinocscorbin mozna brac.
no dobra, przecież ja się z 'naszych' nabijam..