Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ale nie dziwę się, weekend w końcu,nie?;-)
bo po pierwsze mój piekarnik piecza jak mu się zachce...a po drugie...eee moje zdolności kulinarne
zrobiłam je z połowy porcji, bo mi śliwek brakło. Jak wyjdzie zjadliwe i dopieczone, to następnym razem zrobię z całej porcji.
mnie od ostatniego zdjecia balon powiększył się chyba dwukrotnie
:-) 

Katiuszka ma rację, wklej fotę - my ocenimy
aby się te II krechy w końcu pokazały..
;-) i gdybym bliżej mieszkała chętnie bym opiekowała się Cudem.. oddałabym Ci go jak by już Martynka w domu była;-)
a żyrandole.. jeżeli uchwytne i z dość mocnego materiału - poproszę
myślałam ze ja jestem mistrzynią zwąchania co i gdzie.. muszę przyznać że ostatnio w pracy jest mały nawał.. mamy nowy system cyfryzacji i niemal wszystko teraz idzie w wirtualnym świecie.. już prawie zapomniałam jak koperta wygląda
i do tego mój pracowniczy komputer tak obrzydliwie muli że tracę cierpliwość.. bądź się jej uczę.. mniej więcej tak to wygląda: otwieram worda aby coś napisać, ale to nie jest takie proste bo co? bo jak się zwiesi tak ładne 10 minut wisi, o exelu nie wspomnę a bb???? masakra
a że jestem przy okazji mega wrażliwa ostatnio.. jakoś mnie to wszystko przytłacza:-
a dziś w ogóle nie miałam dostępu do kompa bo mężuś z kolegą kaloryfery zakładali i taki mały sajgonik mieliśmy w domku ;-)
coś mi się obiło o uszy że biondy nie ma i luminy i ... kogoś jeszcze... napiszcie mi w skrócie co to się stało plisssssssssss
to znaczy właśnie jest, ciężko znaleźć coś bez różu a jak już są to głównie beże które choć uwielbiam to raz że mało praktyczne a dwa że dla takiego maluszka to jednak fajnie jak kolor jest jakiś wyraźny
są jeszcze unisexy np. zielony, żółty no i "chłopięcy" niebieski ale wtedy na 100% wszyscy myślą że chłopczyk 
ale kazdemu podoba się co innego i tak jest tez z imionami