reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Muma a ciasto zrobione?:-) ja zupkę dzisiaj szczawiową gotowałam, strych już prawie kończę :tak: a po południu śliweczki do ciasta przygotuje jak będę miała siłę :baffled::zawstydzona/y:
Gatto ma zdecydowanie za dużo czasu i trzeba jej jakieś zadanie wymyślić co by nie wymyślała nam konkursów żadnych :-p:tak:

chyba już wiem do kogo będę się zwracać z prośba o pisanie podań do urzędów :-):laugh2:

Nooo ciacho już wyszło z piekarnika i stygnie i pachnie :-p
Teraz weszły tam piersi z kurczaka ze szpinakiem ;-)
Ale żeby nie było , że ja tak codziennie to wczoraj była mrożonka na obiad:-D

Gatto
- no ale nie smuć się ! :-) Wrzucaj zdjęcie swoje w legginsach a my Ci napiszemy, że masz ładną dupeczkę :tak::tak:

Zuza że się tak spytam..bo mnie bardzo to nurtuje..:sorry2: Ty na pewno masz dwie rece????? ranyjulek!!!!!!!!!!!!!! rozenek powinna już nie prowadzić swojego programu, myślę że Ty wpiłabyś polkom ba! całemu swiatu jak należy wykorzystywać wolny czas:baffled: więc kłaniam się w pas i odpocznij troszkę..
Gatto no tak, to normalka, głowisz się, ustalasz reguły a każda się wypina..skąd ja to znam, na zdjęcia glutów do tej pory się nie doczekałam.. jak chcesz kupie se leginsy, zrobię fotkę i mimo pierwotnych niechęci - wygram, mam nadzieję ze sernik z polskiego sera tudzieź tiramizio jest główną nagrodą (byle nie druga para legginsów - bo nie znoszę)
Muma Ty zacznij gotować i mrozić obiady na czas nieobecności w domku abyś po powrocie z Olusiem miała choć troszkę czasu wolnego od kuchni:tak: a ciasteczko se bym wciągnęła mniam..i to jeszcze ze śliwkami, węgierkami pachnące puszyste smaczne ciacho!!!!!!!!!!!! ehhh czemu ja mam tak do Ciebie daleko????:sorry2:

Ani@k ja Ciebie do siebie zapraszam ,jak przyjedziesz zrobię Ci taki wypasiony sernik ,że będzie później śnił Ci się po nocach :laugh2:

no więc kiedy możesz przyjechać??:happy:

Gatto to jak Ani@k zrobi zdjęcie to i ja nie omieszkam wstawić zdjęcie swojej zgrabnej dupci w leginsach :laugh2::laugh2::laugh2:

ale nagroda musi być za samą chęć uczestniczenia w tym konkursie :happy:

najblizsze szkolenie mam znowu nad morzem w listopadzie.. będę musiała coś poszukać w centrum kraju..a wtedy..Zuza ja Cie może od razu uprzedzę - ja jestem mega wielki niemiłosierny rekin-żarłacz.. i jeszcze dodam, że w momencie kiedy sernik mi posmakuje masz bite wizyty w ciągu cyklicznym..znaczy ze predzej na ser wydasz całą kasę niż się odemnie uwolnisz.. więc daję Ci czas na przemyślenie sprawy..wiesz, żebyś wiedziała w co się pakujesz ;-):-)

oj ja chyba lecieć już muszę..po drodze sfotografuję pomnik - chyba ulubiony na karaibach:dry:

do później

reklama
Czesc babki.

Skad wiedzialyscie, ze ja dzis sobie kupilam czarne termo legginsy??? Ale macie nosa

Fakt, legginsy sa jakies takie smieszne, kojarza mi sie z tymi strasznymi roztytymi Niemrami z tleniona trwala
Ale sa wygodne, i grzeja dupsko w chlodne dni, a jak:-D

Ja znow dzis wcinalam lody, potem gotuje zur, ale najpierw czekam na czyste garnki

Jak tak dalej pojdzie, to zaczne sie ubierac na dziale XL:-D

Moj eM skopiowal mi liste kontaktow na nowy telefon, tak "fajnie" ze mi polowa kontaktow sie ulotnila

Chyba mnie zaraz wywioza do Tworek....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry